• Rebeka

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már egy ideje szemezek a képeivel, de bevallom, a több egymás utáni jó beszámoló adta meg a végső lökést. VTR, majd telefon voltak a hozzá vezető út első lépései. Kedves, vidáman csacsogó hangja van, örültem neki, ez jót szokott jelenteni az álmos könyv szerint is.
  • Megközelítés:

    Jártam már itt régebben Szonjánál, szóval tudtam hová kell menni. Amúgy a Boráros tértől pár perc séta. Én egy közeli utcában parkoltam le, ott még az ajándék beszerzése is sikerült. A cím egyértelmű, nem lehet eltéveszteni.
  • Helyszín:

    Bérház, közepes állapotban, a liftet akár gyalog is le lehet hagyni, de legalább van és működik. Az ajtón belépve balra lehet a cipőt elhelyezni, az ajtón belülről remek dizájnú habszivacs hangszigetelés. (vajon a lányok ilyen hangosak..., ha igen, az jó jel). Balra a babaszoba, nagy matrac, vagy ágykeret (nem vagyok asztalos, nem ezt néztem), plusz maszpad, egy fotel, kisszekrény, ahol vizek és egyéb kellékek találhatók. A türcsi már kicsit használt, a vizet nem szívja annyira, nálam határeset. A szobában kellemes félhomály uralkodott, a hangulat fokozása érdekében.
  • Lány külseje:

    Belépéskor szájrapuszival és széles mosollyal üdvözölt, amivel kicsit meglepett, de rögön tudtam, a következő 90 perc pazarul fog telni. Fehér színű kétrészes fehérneműben fogadott és gyorsan a szobába invitált. Talán még a képeken láthatónál is vékonyabb, legalábbis nekem ez volt a benyomásom. Egy kis cukorfalat a hölgyike. Bájos arc, kedves mosoly, egy tenyeres popsi, cici picivel a képek sugallta alatt, de abszolút alakhoz illő, és baba punci (ez nem sokkal később kiderült)
  • Erotikus masszázs:

    Pár szavas ismerkedés, még egy szájrapuszi, vetkőzés, gyors zuhany, majd vissza a szobába. Ő a konyhából lépett ki és sietett hozzám. Miután a szobába lépett szájon csókolt legottan, itt még csak kedvesen, kicsit visszafogottan, ami később megváltozott. Kezek közben elindultak felfedezőútra, ő pedig kb. egy perc után ledobta a bugyiját, de olyan gyorsan, hogy mire észbe kaptam, már késő volt. Meg is lepődtem, mire meg is kérdezte, hogy visszavegye, mondtam, hogy isten ments! Majd azzal a lendülettel a törülközőmtől is megszabadított és a melltartója is hamar lekerül. Így már szabad volt az út a teljes felfedezés előtt. Ölelkeztünk, simogattuk egymást, csókolóztunk, majd felkaptam és lassan az ágyra fektettem.
  • Levezetés:

    Folytattuk a csókolózást, de én már egyre többször a mellyecskéin időztem, melyek kellő módon reagáltak, Rebeka pedig hangokkal adta tudtomra, kedvére van a tevékenységem. Szájra és testre adott csókok váltogatták egymást, a kezemmel a combok tövén is jártam, majd egyszer csak a combjai között kötöttem ki. Alkatához illő falatnyi sima babapunci várt, kisajkak már nyiladoztak és enyhe nedvesedés érződött. Finom édes puncija van, melyet élvezettel kényeztettem, finoman a kezemet is bevetve. Ilyen szűk puncival még nem találkoztam, egy ujjam is alig fért be, pedig a nedvesedés csak ekkor indult be igazán. Ténykedésemnek hamarosan meglett az eredménye hangok és emelkedő csípő kíséretében. Kicsit hagytam pihenni, majd hanyatt feküdtem és ő vett kezelésbe. Végig csókolt mindenhol és lassan a már álló farkamhoz ért, amit alaposan körbe nyalogatott, a zacsit is rendesen bevonta. Aztán szépen finoman, barátnősen elkezdett szopni. Leginkább a felső harmadát vette be, néha a feléig is, tovább nem jutott. Közben úgy helyezkedett el, hogy a popsiját, punciját elérjem, éltem is lehetőséggel. Annyira kívánatos a puncija, hogy kértem forduljon rám 69-be, készséggel megtette és pedig tovább nyalakodtam, amíg Rebeka ismért elélvezett. Kicsit összebújtunk, majd feltérdeltem és úgy folytatta francia leckéjét. Ez a póz kiváló vizuális plusz élményt ad, főleg, ha ilyen csodás testet nézhetek közben. A leírt variációkat még párszor eljátszottuk, ő már eléggé elhúzott az orgazmusok számát illetően, én pedig lassan a végemet jártam, így felálltam, ő pedig előttem térdelve kivégzett. Meglocsoltam, pedig még nem is volt húsvét. Gyors tisztogatás, majd összebújtunk. Lassan az időnk is letelt, így zuhany és el. Míg vártam rá a zuhany után a szobában kiraktam a rózsákat, szó nem esett róluk, egy pillantással elintézte.
  • Elszámolás:

    Adatlapja szerint a NFVSZ extra, nem éltem vele, amúgy mindent megkaptam, amit szerettem volna.
  • Összkép:

    Rendkívül odaadó, az élményt megélő, hamvas hölgy. Nekem szuper volt a vele töltött idő, azt hiszem még egy édes hármast kipróbálok náluk.
Happy Massage