• Kátya

  • Beküldte:
  • Kátya reagálása

    Szia édes!💋 köszönöm szépen a beszit varlak vissza ok szeretettel!❤️ Csók mindenhova!😉💋

  • Egyeztetés:

    VTR ben egyeztettem időpontot már előre, hogy biztosan eljussak hozzá. Másnap visszajelzett, mert szabin volt és még pontosítottuk az időpontot. Utólag még felhívtam, hogy ne személytelen legyen a randi kérés.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem és a GPS navigált. Marina Parti lakópark. Az utcában le is tudtam parkolni a megadott címen.
  • Helyszín:

    Új építésű lakópark minden extrájával. A lakás szép otthonos. Nem egyedül van a lakásban, de jól megoldották a logisztikát a lányok, mert nem találkoztam össze senkivel. A fürdő és a háló is teljesen rendben volt. Egy panasz nem lehet a helyszínnel kapcsolatban.
  • Lány külseje:

    A képek és a beszámolók alapján mentem hozzá. Mikor beléptem kellemesen csalódtam, jobban tetszett mint a képeken. Necc harisnya és a rózsaszín fehérnemű kombóban fogadott. Az arca nekem nagyon bejött. Amit kiemelnék, hogy a lába nagyon formás, arányos. Ezt mindig végig néztem, amikor sétált előttem.
  • Action:

    Megérkezésem után a kötelező köröket ledudva a fürdőszobából visszatértem. Ott ált előttem, finom csókokat váltottunk. A melltartóját levettem, de a bugyiját már Ő kapta le gyorsan, hogy ne akadályozzon a továbbiakban. Végig csókoltam a nyakát majd a melleit és innen Ő vette át az irányítást. Végig puszikkal haladt a szerszámig. Változatosan szopta, időnként teljesen eltüntette. Finoman, nem sietve csinálta. Egy idő után fordultunk és én kényeztettem. Apró léptékkel, felfedezve testét jutottam el puncijához. Egy ideig ténykedtem majd újból átvette az irányítást és kis újbóli szopás után gumit adott rám. Beleült és elkezdett lovagolni. Itt szóltam neki, hogy ne annyira intenzíven, inkább lassabban. Ekkor rám hajolt és lassan elkezdett mozogni. Arca teljesen közel volt és csókot váltottunk. Ami nagyon tetszett az, hogy a szemembe nézett végig és figyelte a minden reakciómat. Ez nagyon izgató volt, aminek a hatására végem is lett. Nem sietett várt még, hogy lenyugodjak.
    Felajánlotta, hogy megmasszíroz ami kellemes is volt. Közben beszélgettünk pár dologról amit nem részleteznék.
    Mivel volt még időnk hát új körbe fogtunk. Hanyatt fekve elkezdett szopni, Egy idő után feltérdelve folytatta. Gumit kértem és hátulról akartam elkapni formás fenekét. Nagyon izgató hátulról és közben hátra fordul és a szemedbe néz kéjesen. hasra fektettem és a egyik lábát felhúztam és úgy folytattuk hátulról. Közben fenekét, hátát és a mellét is tudtam simogatni. Ahogy rám nézett nem tudtam megállni, hogy meg is csókoljam. Azok a szemek újból megtették a hatásukat, végem is lett. Meg is jegyeztem neki, hogy nagyon szép szemei vannak, amivel Ő is tisztában volt (nem is félt használni :) )
    A végén még egy zuhany. Öltöztem és fájó búcsú után tipli.
  • Elszámolás:

    Amit az adatlapján vállal az minden benne volt a randi alatt. Egyedüli extráját (NFSZ) most nem vettem igénybe, majd legközelebb. A rózsák mértékét a végén raktam le a szekrényre
  • Összkép:

    Egy gyönyörű nő, végig olyan hozzálással, amivel levett a lábamról. Köszönöm a randit.
Happy Massage