• Nati

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam Natit, épp nem világított a "Most hívhatod" jelzés, de felvette, pont mire már feladtam volna. Tündéri csilingelő hangon szólt bele, már ez nagyon izgató volt. Mivel olvastam a beszámolókat róla, ezért tudtam, hogy mik a lehetőségek, de azért átbeszéltük a dolgokat, elmondott mindent, új infó nem volt benne és gyorsan találtunk is egy időpontot még aznap délutánra.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, úgy a legegyszerűbb. Van bőven parkolóhely, ami fizetős. A hely egyértelmű, könnyű odatalálni
  • Helyszín:

    A bejárat elől hívtam, megkaptam gyorsan a bejutáshoz szükséges adatokat és hamar bent is voltam. Új építésű ház, szép lakás. Nem találkoztam senki mással, bár nyilván többen is vannak, de jól odafigyeltek a koordinációra. A fürdő tágas, van tusfürdő bőven, szájvíz, stb. A szobában kaptam friss törcsit. A szobában nagy franciaágy van, tükrök, hangulatfény, több nem is kell.
  • Lány külseje:

    Nati szépségét sokan megénekelték már. Szép vékony, formás és jó kemény popsija van, lapos hasa, fincsi kézbeillő cickókkal. Az arca pedig fenomenálisan gyönyörű szerintem. Nagyon szép, mindig vidám szemei vannak, hosszú műszempilla, pont jó méret. A kedvencem az ajkai voltak, valamennyire feltöltve, de én azt pont úgy szeretem, nagyon imádtam. Lenge áttetsző kis köntöskében fogadott, ami alatt fekete színű fehérnemű volt, nagyon szexi.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs a két kényeztetés közé esett. Nem vagyok nagy masszázs szakértő, Nati kellemesen masszírozott, nem erősen, de nagyon jól esett. Valami finom illatos krémet használt hozzá. Én a hátamon feküdtem, közben végig dumáltunk, repült az idő közben, nagyon jó beszélgető partner.
  • Levezetés:

    Belépésem után bemutatkoztunk egymásnak, megmutatta a szobát és hogy hova pakolhatok. Mielőtt belemerültünk volna a mindenféle jóba még beszélgettünk jópár percet, hogy kinek hogy telt a hosszúhétvége, kicsit beszélgettünk a következő programról, stb. Már alig bírtam magammal, úgyhogy elmentem fürdeni. Visszatértem, Nati épp nem volt a szobában, de fél perc múlva megjelent és elkezdtünk csókolózni és simogatni egymást. Istenien csókol, azok az ajkak csodálatosak. Meg is jegyeztem neki, hogy imádom őket, erre mondta pajzánul, hogy még igazán nem is csinált velük semmit. Még egy kicsit smároltunk, közben tapiztam a fenekét, meg simogattam ahol csak értem. Levettük a melltartóját és leültem az ágy szélére, ő pedig elém térdelt és kezdetét vette a világbajnok francia. mivel fullos programot kértem, ezért volt benne mélytorok rendesen, egy kis kényszerfrancia is. Jó mélyen csinálta, kellemes hanghatásokkal. Időnként a gyönyörű ajkait csúsztatta végig a farkamon oldalt, vagy csak nyalogatta, nagyon isteni volt. Kis idő után kértem, hogy had kényeztessem én is kicsit, ami szerintem jól esett neki, hangok alapján el is ment. Nagyon élveztem a punciját nyalni, finom volt. Majd cseréltünk, ha jól emlékszem kicsit térdeltem az ágyon, ő előttem, majd átváltottunk, hogy álltam ő pedig elém térdelt, mert éreztem, hogy nem sok van már hátra és az arcára akartam elmenni, amit örömmel konstatált és megbeszéltük, hogy én irányítom a végén. Egy kicsit így dugtam a száját, nagyon jól bírta, majd mikor éreztem, hogy vége akkor az arcára végeztem. Kicsit nagyot is lőttem, így jutott egy kicsi a szemére is sajnos, kicsit még a végén szétkente a száján a dolgokat és aztán adtam neki papírtörlőt.

    A két menet között a volt a masszázs, mikor végigmasszírozott mindent, kicsit nyúlkált már alulról a farkam felé és akkor megfordultam és most így végig fekve maradtam, ő pedig a lábam között. Itt is ugyanolyan isteni volt a francia, megvoltak a mélytorkos, kényszeres elemek, a végén pedig a szájában lett végem. Hagyott lenyugodni, kis tisztogatás, még kicsit beszélgettünk, aztán felöltöztem és útnak indultam.
  • Elszámolás:

    Fullos programra érkeztem, amiben gyakorlatilag minden finomság benne van, csók, KF, mélytorok, arca/szájba élvezés, stb. Popókényeztetésre rákérdezett, de azt nem kértem, nem egészen az én stílusom.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Natival, nagyon vendégközpontú, vicces, jó humorú, figyel mindig, hogy mit szeretnél. Jól esett minden, amit csinált, isteni volt a francia. Biztosan vissza fogok még térni Natihoz.
Happy Massage