• Happy Ayse

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A már ismert Happy szalon oldalán is nézegettem, de persze itt a Beszámolok oldallal kombinálva leltem rá. Egy kolléganőjét hívtam, de ebben a szalonban ha az adott lánynak nincs szabad időpontja akkor lehetőség van másik hölgyhöz nyomban időpontot kérni. Így történt, ugyanis nekem most az időpont fontos volt, lótottam futottam a városban.
    Tehát telefon utána gyors egyeztetés, még az árakkal és részletekkel sem vesződtünk. Kijelenthetem, hogy törzsvendég vagyok.
  • Megközelítés:

    Gyakorlatilag bármilyen eszközzel jól megközelíthető az objektum, mert a metró - ami már megáll itt is - közel van, de autóval se lesz gond megállni. Mindig van hely. Én gyalogoltam, mert annyi időm még volt. Egy 20-25 perc sétával értem el a Margit hídtól.
  • Helyszín:

    A lakást masszőzöknek tervezték. Két lakásban rendelnek a lányok, mindkettőben 3-3 szoba és 2-2 fürdőszoba. A fürdőkben tusfürdők hada (Baba márkájú) és friss kilépőszőnyeg valamint törülköző (én kettőt használtam).
    A 2. lakásban voltunk, ahol én eddig csak tatamis szobával találkoztam, így volt ez most is. Nem biztos, hogy meg tudnék különböztetni két szobát. Mindig rettegek is, hogy visszataláljak a kezdeti zuhanyzás után és nehogy rossz helyre nyissak be. Talán ez az egyetlen hátrányi s, hogy elég nagy a forgalom és minden igyekezet ellenére minimum a ház előtt össze tudsz futni valakivel.
  • Lány külseje:

    Ayse egy nagyon apró és szemrevaló leányzó. Én magas vagyok, így nagy a kontraszt, de erre számít az ember és nekem nagyon be is jött. Szép helyes kislány csillogó barna szemekkel nagyon formás testalkattal.
    Haját pont előző nap festette feketére, ami nagyon jól áll neki. Egy fekete egyrészes dresszben nyitott ajtót, de tanga-szerű ruháját senki sem nézi amikor követi a szoba felé, ugyanis azonnal gyönyörű kerek popsijára vetődik a tekintet. Apró a lány, de nagyon formás a teste nem a vézna gazella, de nem is dundi típus. Pont tökéletes arányai vannak.

    Biztos a meztelen verzióra is kíváncsiak vagytok. A ruhától megszabadulva hibátlan bőr tárul a szemlélő elé. Nagyobb cicijei vannak, igazi formás ami egy 18 éves lányhoz tartozik. Markolni is hihetetlen élmény, de erről majd később. Ugorjunk vissza egy picit...
  • Erotikus masszázs:

    Itt már pár alkalom után rájön az ember, hogy nem egy erős szakszerű masszázst kap a látogató. Ez persze nem baj, mert részemről nem is azért jövök, hogy a vállamban ne legyenek csomók...

    A masszázs viszont kellemes, végig simogatja Ayse a testet a talptól felfelé haladva. Közben jót beszélgettünk. Nagyon szereti a munkáját és ez látszik is rajta. Kedvvel csinálja a masszázst mindent megtesz a vendégért. Mivel apró, valóban nagy helyzetváltoztatásokkal haladt felfelé és egyre közeledett a hátamhoz, ahol aztán...
  • Levezetés:

    Mellém telepedett bekente csodálatos cicijeit és akkor megfordítottam a fejemet is, hiszen két tükör van a szobában, de én most nem szemből akartam Őt nézni, hanem inkább hátulról ahonnan borotvált punciját csodálhattam. Ugyanis a csúszkamasszázs következett.

    Ó de csodálatos érzés volt ahogy mellei siklottak a hátamon! A beszélgetés persze abba is maradt. A látvány és az érzés... Ilyenkor az ember nem is tudja, hogy becsukja e a szemét növelve a tapintásra való fókuszt, vagy a szemével is érzékelje a külvilágot.

    Amikor véget ért ez a csoda, mondta, hogy forduljak meg. Felcsillanó szemmel tettem amire kért. Fölém telepedett és tovább csúszkált kebleivel fel-le. Leírhatatlan érzés ahogy a lágy cicik csúszkálnak a kis barátom körül. Megragadta kezével is segítve de továbbra is a keblek között tartva kollégámat. Tartotta a szemkontaktust, majd növelte a tempót. Éreztem, hogy itt nem lesz megállás, de szépen húzta az időt. Majd amikor kezemet melleire helyezte visszafordíthatatlanná vált a helyzet.

    Kedvesen letörölgetett és minden sietség nélkül hagyott lenyugodni. Még bőven volt időnk, ami mint kiderült nagyon jó stratégia. Jobban tetszett, mint hogy már megyek is ki a fürdőbe. Negyed órát még simogatott, mielőtt vége lett a találkozónak.
  • Elszámolás:

    Az alap dolgokat vállalja, mint a szalonban mindenki. Nem tudok többről, és bár gondolom mindenki fantáziál, de senki sem szeretné kirúgatni magát a menyországból, így azok maradnak is fantáziák....
  • Összkép:

    Nem bántam meg, hogy Ayse karjaiban kötöttem ki. Máskor már lehet őt fogom elsőre hívni. Apró de annál kedvesebb lány nagy lelkesedéssel és szép fiatalos testtel. Természetesen mosollyal távoztam.
Happy Massage