• Lili

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amint nemrégiben megjelent Lili hirdetése, egyből felhívták Rá a figyelmemet. Amint megláttam adatlapját, s fotóit, izgalom lett úrrá rajtam, hamar kerestem is a lehetőségeket egy találkozóra. Mégpedig a „hetedik napra” sikerült is megbeszélni egy randit. Előtte pár nappal már felhívtam Lilit; a hirdetésénél pontosan napra készen, sőt „óra-készen” fel van tüntetve, mikor van telefonnál, így én egy reggeli órában csörögtem Rá. Lili vette fel a telefont pár kicsöngés után, kellemes hangját hallgatva és kuncogása közben egyeztettük le az időpontot, az általam javasolt óra meg is felelt Neki. A beszélgetésünkből már ekkor sejtettem, hogy egy különleges kis hölggyel fogok találkozni, és ez a sejtésem később be is igazolódott, de még mennyire!;-) Egy esti órát választottam randevúnkhoz, másfél órára mentem, és mindössze ennyi idő kellett, hogy az életem egyik legszebb élményben legyen részem…
  • Megközelítés:

    Lili telefonon megadta a címet, amely a XIII. kerülejt egyik legforgalmasabb közlekedési csomópontja közelében található, de azért attól kissé távolabb, egy sokkal csendesebb utcában. Metróval mentem, majd gyalog elsétáltam: kissé csalóka volt, ahhoz képest, amikor a Google Maps-en megnéztem a címet, ugyanis a számítottnál hamarabb értem oda, és még csak nem is a legrövidebb utat választottam.

    Szóval mind gépjárművel, mind közösségi közlekedéssel könnyen elérhető (az utcában buszjárat is közlekedik) és megtalálható az új építésű társasház, ahol Lili fogad, a lépcsőház bejárata felett távolról is jól olvasható a szám. A ház előtt és környékén láttam parkoló autókat, de parkoló automatákat is, úgyhogy a parkolás fizetős.
  • Helyszín:

    Pontban a megbeszélt időpontban rácsörögtem Lilire a bejárati kódért, s azt megkapva, lifttel feljutva a megadott emeletre, pillanatokon belül ott álltam az ajtó előtt; a zár kattant, és a lassan kinyíló ajtó mögül egy fülig érő szájjal mosolygó tüneményes kis hölgy bukkant elő. Lili az első pillanatban letaglózott, ezért innentől kezdve az egész szeánszot rózsaszín ködben éltem meg, de azért megpróbálok visszaemlékezni pár részletre a lakás belsejét illetően.

    Már a lépcsőházat is, de a lakást még inkább belengi az újonnan épült ingatlanok illata/hangulata. A bejárati ajtó egy L alakú folyosó kisebbik végébe nyílik. A cipő levétele után Lili megkérdezte, hogy berakhatja szekrénybe a kabátot, de be is hozhatom magammal – én ez utóbbit választottam, így a folyosó másik végében lévő szobában, egy kis fotelbe pakoltam le a cuccaimat. A bejáratnál már volt egy pár férfi cipő, lévén egy szalonról van szó; de a diszkréció teljes volt, sem a fürdőbe be- és kimenet nem találkoztam senkivel, egyszer-kétszer hallatszottak a vidámság hangfoszlányai a szomszéd szobából, amelyek minket is jobb kedvre derítettek Lilivel. Szóval semmi kifogásolnivalót nem tudok megemlíteni a helyszínről.

    A szoba nagyon ízlésesen van berendezve, én a franciaágyas szobában lettem elhelyezve, de az előző beszikből kiderül, hogy van tatamis szoba is. Szerintem a bútorok is vadiújak, az ágy nagyon kényelmes volt: több testhelyzetben kipróbáltam – az ágynál hatalmas tükör, a kellemes hangulatvilágítás, és az ajtó mellett elhelyezett hangszóróból finom hangerőn szóló zene kényeztette az érzékeimet. A folyosó másik oldaláról nyíló fürdőszoba is elnyerte tetszésemet, ahova Lili, egy profin összesodort, henger alakú törülközővel kísért be. Az az érzésem támadt, mintha egy nívósabb szállodai szobát foglaltam volna le egy nagyon vágyott légyottra; a kád mellett katonás rendben sorakoztak a tusfürdők, a mosdó felett dezodorok, a csap mellett szájvíz szolgáltatta a higiéniához szükséges kellékeket.
  • Lány külseje:

    Hát, innentől egyre nehezebbé válik objektíven fogalmaznom… Ahogy beléptem a lakásba és megláttam Lilit, elfelejtettem az egész napos őrült tempót, és egyéb gondokat (It’s been a Hard Day’s Night;-) Bemutatkozás puszival és kézfogással, a cipő le, és máris a szobában beszélgetve találtuk magunkat. Lilin talán egy kis átlátszó köntös is lehetett, de az biztos, hogy az alatta megbúvó piros fűzős szett és a „kis combfix-dísz” nagyon megnyerte a tetszésemet (és pillanatokon belül fel is keltette a vágyamat). Persze, hogyan is lehetett volna másképp, amikor már az ismerkedő beszélgetésünk kezdetén Lili közel hajolt hozzám, lehunyta szemeit és csókolózni kezdett velem. És hát nem éppen valami visszafogott ismerkedősen…



    Lili a 20-as éveinek elején járó, s a fiatalságától „kicsattanó” hölgy: bájos arc, hosszú világos és hullámos hajzuhataggal keretezve; füleiben számos csillogó fülbevalóval. A természet Benne egy műalkotást hozott létre – és ezt semmiképpen sem túlzással állítom: Lili az egyik legszebb alakú és legszebb arcú lány, akivel valaha is találkoztam. Barna szemeinek csillogását csak hébe-hóba láttam közelről a csókolózások alatt, szabályos nózit és csókra álló ajkakat is inkább csak éreztem, mint láttam… Lili alakját leírni nem, csak megénekelni lehetne; de hogy ne essek túlzásokba – a kicsiny fiatalos mellek, a mindenütt feszes és ápolt bőr, a tenyérbeálló popsi mind-mind komoly sportolással vannak karbantartva: és később meg is tapasztaltam, hogy micsoda erő lakozik ebben a törékenynek tűnő, de valójában „lágyan-nőiesen izmos” lányban! Később az ágyon fekve pillanthattam meg a szemet gyönyörködtető simára borotvált puncit, a csalogatóan kissé kiálló kisajkakkal. S mindezek mellé egy vidám, közvetlen, cserfes, érdeklődő személyiség társul. Szóval alig tudtam betelni Lilivel, s miután már a beszélgetés közben megízleltem mézédes ajkait, gyorsan ledobáltam ruháimat, és berobogtam a fürdőszobába. Lili előkészítette a törülközőmet, s miután közösen kiválasztottuk a megfelelő illatú tusfürdőt, pár percre „magamra maradtam a vágyaimmal”…
  • Erotikus masszázs:

    A masszázst a végére hagytuk, és még igazából erotikusnak sem mondanám, mivel akkor kívánságomra már csak én gyúrogattam és nyomogattam Lili meglepően „rejtett izomzattal” ellátott testét. Noha nagy élvezetet nyújt, amikor egy masszázslány megmasszíroz, és olyankor fittyet hányok a szaxerűségre, és a masszázsfajtákra, egyszerűen az is jól eső élvezetet jelent, ahogy a lányok simogatnak; de Lilinél másképp alakultak a dolgok: a csókolózással bevezetett erotikus túlfűtöttségünk egyszerűen nem hagyott időt arra, hogy Lili masszázstechnikájával vezessük be a történéseket… És azt hiszem, hogy ez a recept számomra a későbbiekben is követendő lesz…
  • Levezetés:

    A zuhany után Lili féloldalt feküdve az ágyon várt Goya híres festménye, a Meztelen Maya pózában – azzal a különbséggel, hogy az átlátszó ruhácska már lekerült ugyan Róla, de azt az ízléses fűzős fehérnemű szettet végre közelebbről is megcsodálhattam. Melléfeküdve finoman cirógatni kezdtük egymást, ajkaink gyorsan összetapadtak, és a levezetés alatt, ha fejünk közel került egymáshoz, akkor azok bizony egymásba olvadtak. Merthogy Lili eszméletlenül jól csókol: energikusan „átvette az irányítást” felettem, nyelvét mélyen a számba dugva fokozta az izgalmamat. Egyre közelebb húztam magamhoz, és egy pillanatnyi szünetben jeleztem, hogy kibújtatnám a ruciból, de újból folytattuk az eszeveszett csókolózást, miközben hátamra fordulva Lilit fölébem húztam.

    Ha eddig kétségeim lettek volna, hogy egy „barátnős szeánszon” vagyok-e, akkor azok kétséget kizáróan elszálltak volna: amint Lili fölébem került, testét erősen az enyémhez nyomta, karjaival átölelt, nyelve folyamatosan pörgött a számban. Acélosra merevedett férfiasságomat érzékelve Lili csípőjét erősen hozzányomta és mozogni kezdett rajtam. Eleinte kis körökkel, de a nyomást folyamatosan fokozva, én már nem is tudtam kontrollálni a kezeim mozdulatait: halványan, foszlányokban derengett, ahogy a haját kócoltam, a lapockáit markolásztam, és a tenyérbeillő feszes popsit simogattam. Lili egyre fokozta a nyomást csípőjével, a kéj és kín érzete összekeveredett mozdulatai alatt, de annyira élveztem a helyzetet, hogy legszívesebben felnevettem volna. Aztán Lili egyszer csak megállt, és annyit mondott a szemembe, hogy „na most már leveheted a ruhámat”!

    Lili lefordult rólam és háton fekve kényelembe helyezkedett, közben megelőzve engem, már ki is kapcsolta a melltartóját, nekem jutott a könnyebbik rész: a bugyiból való kicsomagolás. Az elegáns fehérnemű díszítéséül és praktikus okokból is egy fűző szolgált, ami Lili hasa aljánál volt megkötve. A kötés kioldása után gyengéden mozdulatokkal lekerült a bugyi, csak a kis „comb-dísz” maradt Lili öltözéke. Elakadt a lélegzetem is az elém terülő látványtól: szerintem Lili valami bárgyú vigyort láthatott az arcomon – volt már jó pár kalandom, de ilyen szépséggel ritkán találkozik az ember! Lili már készen állt a kényeztetésre, először a melleket, a bimbókat és azok holdudvarát puszilgattam, majd lejjebb húzódva „belefúrtam” dákómat az ágyba, a popsit a kezembe vettem, és hozzáláttam az egyik leggyönyörűbb és legizgatóbb punci kényeztetésének. Hamar elő is jöttek Lili sóhajai, nyögdécselése – már a nyelvem első mozdulataira szétnyíltak a kisajkak, ajkaimon Lili édes nedűje csorgott, vigyáznom kellett, nehogy idő előtt elmenjek. E testhelyzetben könnyen elértem Lili melleit, simogattam a még mindig kemény bimbókat és Lili karjait is. Hasa táncot járt a szemeim előtt, egyre erőteljesebb hangokat hallottam felülről; többször belassítottam-gyorsítottam, a vége felé Lili szorosan megfogta a karomat, majd egyszer csak megfeszült Lili teste, és rángatózott a gyönyörtől, amit legalább annyira élvezve néztem én magam is. Egymásra mosolyogtunk és rövid pihenő következett simogatással, míg Lili kipihegte Magát, majd a hátamra fordított, hogy most Ő következik.

    Amint Lili fölébem került, ismét hosszas csókolózásba fogtunk, miközben a kezével folyamatosan közelített a legérzékenyebb részekhez. Egy csóknyi szünetet kihasználva egyszer csak lejjebb csúszott rajtam, és már be is kapta a férfiasságomat. Nem gondoltam volna, hogy pillanatokon belül életem legjobb kényeztetésében lesz részem: Lili hihetetlen volt. A zacsi bekapásától a mélytorokig minden volt, és ugyan nekem nem lényeges a szájbaélvezés, de mégis ott mentem el, és egy csepp sem veszett kárba, Lili mindet eltüntette…;-)

    Amikor én is lecsillapodtam, akkor megkérdeztem, hogy megmasszírozzam-e, vagy ismét kényeztessem, Lili mindkettőt választotta. De a masszázs során folytatott beszélgetéssel végül elröppent az idő, de nem is volt ez probléma – a nap végére mindketten „egy menetben” is rendesen kifacsartuk a másikunkat. Már a tusolásra sem jutott idő, de az öltözködésem során is sikerült még „csókot lopni”; így legalább szerencsére a búcsúzkodásra elég idő jutott…
  • Elszámolás:

    Annyira belefeledkeztünk az ismerkedős beszélgetésbe, hogy már épp a vetkőzéshez készülődtem, amikor eszembe jutott, hogy egyvalamit elfelejtettem. Táskámból kivettem a kis randi-ajándékot, a rózsacsokorral (borítékba rejtve); Lili átvette őket, és azzal Rá jellemző „természetességével” nem is foglalkozott velük a jelenlétemben. Annyit tudok, hogy az oldalon is közölt alaprózsaszálak mellé az extrákért plusz jár nyilvánvalóan (Lili hirdetésénél van lehetőség bővebb infó lekérésére), ezért a borítékot kiegészítettem – de a randi során egyáltalán nem kerültek ezek szóba, hagytuk magunkat sodorni az élvezeteink által.
  • Összkép:

    Remélem nem estem a fentiekkel túlzásokba, de nem tagadom, hogy még most is erőteljesen a randink okozta érzelmi hatás alatt állok. Lilihez jöttem, láttam, és győzött – mindössze csak egy másfél óra kellett ahhoz, hogy „megforduljon velem a világ”. Lili nemcsak, hogy egy nagyon kedves, megnyerő személyiségű lány; de ilyen közvetlenséggel már rögtön az első randin, azért ritkán találkozni.

    Nem is annyira arról van szó, hogy Lili a „vendég centrikusságával” micsoda egy kiváló szolgáltató (mert azért ez is egyértelműen igaz), hanem inkább arról, hogy lazán hagyta a dolgokat úgy történni, hogy azok a legjobbak legyenek, és természetes kisugárzásával örökre beleégette a memóriámba ezt a másfél órát. Én pedig megtapasztaltam életem egyik legkellemesebb erotikus élményét, miközben megismertem egy igazán jó fej lányt, akinek pozitív energiákkal teli aurája még napokkal később is belengi az életem... Én úgy vagyok vele, hogy miért is mennék másért randizni, ha nem ezért?

    (Végezetül még csak annyit, hogy remélem Sagapo kolléga is elfogadhatónak tartja e kis írásomat, és hogy most már végre ugyanazt a „slágert” fújjuk…;-))
Happy Massage