• Lina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Volt már szerencsém máskor is ehhez a népszerű és méltán közkedvelt intézményhez. Napközben egy udvarias, rutinos és kiváló kommunikációs képességekkel rendelkező hölgy kezeli a lányok telefonját. Másnap első vendégnek jelentkeztem be Linához, amit reggel még meg kellett sms erősítenem.
  • Megközelítés:

    A Corvin Pláza közelébe kell eljutnunk a VIII. kerületben. Egyébként sűrűn járnak erre a BKV különféle színű járatai is. A fizetős parkolás ellenére a környéken meglehetősen kaotikus a helyzet, viszont a Pláza alatti mélygarázsban mindig találhatunk magunknak helyet, ahonnan rövid sétaútra van csak a cél objektumunk.
  • Helyszín:

    Egy új építésű, modern lakótömb X-ik emeletén található a rendelő. A szépen rendben tartott környékén mindenhol tisztaság van. A házszámok pedig jól láthatóan vannak a bejárati üvegportálokon feltüntetve. Odafent a lifttől jobbra található a hangulatos búvóhelyünk, ami a célnak tökéletesen megfelel.

    A lakáson belül balra, egy nagy függönnyel van leválasztva az a tágas helység, amely mögött a lányok a szabadidejükben tartózkodnak. Mi most az L alakú folyosó végén jobbra eső, tágas nagyszobába voltunk. Nagyméretű és vastag ágybetéten zajlik itt a masszázs és a kényeztetési folyamatok. Az ettől balra és jobbra lévő falra is tükrök vannak felszerelve, a forróbb hangulatok fokozása érdekében. A színes falak, egy nagyobb modern bőrkanapé, szobainas, komód a zenegépnek és más apróságoknak, teszik hangulatossá ezt az amúgy is barátságos, kellemesen illatos helyet. A mellette lévő, modern, világos zuhanykabinos fürdőben pedig bőséggel található minden féle tisztálkodási eszköz, amire nekünk itt szükségünk lehet.
  • Lány külseje:

    Akiknek a képeken látható, hosszú szőke hajú, dús keblű, feszes fehér bőrű, kis pocis, enyhén farosabb, kemény popsis, izmos combú, ropogós formájú lánytípus bejön, az a helyszínen sem fog majd csalatkozni. Az imádni való kerek, kislányos pofija, az érzéki húsos ajkai, fehér fogai, a tutajos zöld szemei látványától a belépésed után egészen egyszerűen már képtelenség volt szabadulni! A természetes, vidám, értelmes és barátságos személyisége, kissé nőiesebb testalkata biztos garancia volt arra, hogy én itt ma jól fogom érezni magamat!
  • Erotikus masszázs:

    Az ajtó takarásában, egy halványkék színű, tanga-melltartó szettben állt előttem a házigazdám. Gyönyörű látvány volt ez a 20 év körüli, bájosan gyönyörűséges, kissé gömbölyded tini lány, akinek a látványától majdnem gyökeret eresztett a lábam. A cipőm levétele után követtem őt a szobánkba. Itt azonban, számomra őszintének tűnő sajnálkozással, szomorú hírt közölt velem. Az előző nap ugyanis kissé feltöltötték az ajkait, amik most még nagyon érzékenyek, olyannyira, hogy ő is csak szívószállal tud folyadékot inni. Ezért a legnagyobb sajnálatára ma nem tud velem csókolózni és franciázni sem nekem illetve pár napig még másoknak sem! De korrekt volt, mert az egyik új üstökös kolléganőjét, Amandát ajánlotta fel nekem maga helyett. Én azonban, bár kissé lehangolt ez a nem várt helyzet, őt választottam.

    Így hát először én kezdtem el olajjal, lágy érzéki mozdulatokkal, néha erősebb fogásokkal a feszes bőrű, kívánatos testét masszírozni. Szokásom szerint most is a bokáktól indultam lassan felfelé. A vádliját, combjait, kemény fenekét alaposan megdolgoztam. Persze azért be-be csusszant a kezem a combjai közé is és finoman megérintettem a családi ékszerét. Nem akartam ugyanis, hogy esetleg még bealudjon ott nekem és elhíresztelje rólam, hogy a karjaim között milyen jót lehet szundizni! Persze a hátát, vállait, karjait is jól meggyúrtam. Amikor a fülébe súgtam, hogy megfordulhat már nyílt volna a szája, hogy megcsókoljon, de félúton megálljt parancsolt magának. Én viszont, miközben a kebleit gyúrmáztam, apró csókokkal halmoztam el az arcát, nyakát, füleit. A sajátos Yoni masszázs technikámmal pedig a frissen borotvált, zárt nuniját kezdtem el izgatni.

    Mindeközben kiváló társalkodó partnerre leltem benne, akinek határozott, elképzelései vannak a bennünket körülvevő világ ügyes bajos dolgairól belföldön és a nagyvilág tekintetében is. Meglepett a lexikális tudásával, a korát meghazudtoló érett, sokszínű gondolkozásával. A civil életét pedig egy abszolút nem női pályán képzeli majd el. Természetesen ezt most nem fogom veletek megosztani. Tessék szépen hozzá elzarándokolni, kiérdemelni a bizalmát és akkor majd ti is titok gazdák lehettek.
  • Levezetés:

    Azt már az első érintéseim alkalmával konstatáltam, hogy az én kis gyönyör forrásom kelyhének nagyon tetszik ez a fajta babusgatás. Mindkét olajos kezem ujjait használtam a nagyajkak és a csiklója stimulálásához. Az addig cserfes vendéglátóm ajkát most már az egyre szaporább sóhajtások hagyták el. Persze nem tudtam megállni, hogy ne merüljek alá és a nyelvemet is segítségül hívva, a nőiességével kezdtem el beszélgetést kezdeményezni. Ezt viszont már ő sem bírta sokáig és az egyik kezét a szájára szorítva, fejemet a combjai közé fogta és így reppent el a drága. Ugye alap esetben ilyenkor a szünetben, forró csókokkal és simogatásokkal szokták a hölgyek megköszönni ezt a fajta figyelmességet, gyengédséget. Ebből nekem most csak az utóbbi maradt.



    Persze nem panaszkodhatom. Lina ugyanis alaposan beolajozta a méretes ikreit, engem hasra fordított és egy fergeteges csúszka masszázst kaptam tőle keresztbe és hosszában is. Eközben a kacsói sem tétlenkedtek és a zacsit, a popsimat, a rudamat is folyamatosan simogatta, izgatta. Amikor megfordultam, azzal kezdte, hogy a mellét a számba nyomta. Miközben én csüngtem az emlőin, ő a dákómat vette kezelésbe. Nagyon érdekes köröm, újbegy, tenyér mozdulatokkal kezdett bele a finiselésbe. És eközben a kérésemre, a fülembe sóhajtott olyan izgatóan mocskos, pornós, buja szavakat aminek a hatására, rövid időn belül kapituláltam. Nagyon rutinosan nem nyúlt azonnal a szalvétáért, hanem türelmesen kifejte belőlem a jövő nemzedékét. Csak ezt követően tett engem tisztába és törölgette meg magát is. Ezután mellém bújt, simogatta a mellkasomat és meghitt beszédbe elegyedtünk.

    Az mondjuk jól esett volna, ha legalább egy apró ráutaló magatartást tesz annak érdekében, hogy még egyszer boldoggá tegyen engem. De ez most sajnos elmaradt. No, legközelebb majd ezt is behajtom rajta.

    A következő randinkra, a megértő, rugalmas viselkedésem miatt magától, kárpótlást ígért nekem, amit én megköszöntem és elfogadom majd az ajándékát, legyen az bármilyen csekélység is.

    Éppen a cipőmbe bújtam bele, amikor az én szendének tűnő, szőke boszorkám, egy hírtelen ötlettől vezérelve megkérdezte tőlem, hogy szeretném e látni, a függöny mögött lévő kolléga nőjét, a Vandát? Róla korábban már olvastam és tudtam, hogy egy kiművelt, világlátott, több nyelvet beszélő, laza, vagány csajszi. Aki azután pár másodperc múlva már ott is állt előttem és a meztelen testét csak egy törölközőbe tekerte be komótosan a szemem előtt, amit a keblei fölött rögzített! Tudtommal, ők ketten már egy olyan 4 kezes, leszbis műsort is prezentálnak, amire alkalmasint majd én is vevő lennék! Ez a random, pár perces, vidám, inkább erotikus ,,szakmai” beszélgetésünk, nagyon hamar forró hangulatúvá vált és én ennek hatására azt éreztem ott a csajok előtt, hogy ismét elkezdtem merevedni! Aminek azután hangot is adtam. Erre viszont a gyakorlatias gondolkodású, rutinos Vanda a direkt marketing lehető legjobb formáját választva odalépett hozzám, miközben kajánul mosolyogva felnézett rám, ráfogott a farkamra és lecsekkolta azt! Ezzel kvázi meghívót kaptam tőle, egy jövőbeni hármas hancúrra! Nekem viszont ezt követően, a legnagyobb sajnálatomra, álló cerkával kellett beszállnom a liftbe!
  • Elszámolás:

    A mai kissé szordínósabb lehetőségeim okán, sajnos nem vehettem igénybe a két extrája egyikét sem. Ezért a 1,5 óra így kissé felkerekítve most csak 30 rózsaszálat kóstált.
  • Összkép:

    Egy intelligens, bikavadító tekintetű, bújós, kislányosan gyönyörű arcú Nővel randiztam, aki engem máris az újai köré tudott csavarni.

    Vissza kell majd hozzá térnem, mielőbb mert szeretném én is alaposan kiélvezni, a már sokak által megénekelt mézédes csókját és a fergeteges francia tudását!
Happy Massage