• Valéria

  • Beküldte:
  • Valéria reagálása

    Kedves Asmodeus!)

    Nagyon örülök,hogy megismerhettelek.)
    A kellemes időtöltésünk felettébb kellemesre sikeredett,aminek okán köszönöm a lehetőséget.
    Roppant kellemes orgánumod igazán üdítő hatást keltett irányomban.)
    Köszönöm szépen a beszámolót.

    Remélem még lesz mód a folytatásra;)

    Valéria

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon láttam meg a hirdetését, a fotóit nézegetve és a róla készült beszámolókat olvasva kedvet kaptam hozzá hogy meglátogassam. Először üzenetben megbeszéltünk mindent, majd ezt követően vtr-en is lefoglaltam az időpontot. Gyorsan , gördülékenyen ment az egyeztetés.
  • Megközelítés:

    A helyszín a Nagyvárad tér közelében akár autóval, akár gyalog(BKV) jól megközelithető. Autóval érkeztem, könnyen találtam parkolóhelyet(fizetős parkolás), figyelni kell mert a helyi lakosoknak fenn van tartva az utcai parkolók egy része.
  • Helyszín:

    A lakás egy amerikai konyhás garzon, tágas fürdőszobával, tiszta rendezett, a célnak tökéletesen megfelelő. A fürdőben is tisztaság, rengeteg féle tusfürdő, intim mosakodó, száraz kilépők, kétféle szájvíz, tiszta műanyag poharak hozzá, nagyméretű puha törölköző. A fürdőkádban csúszás gátló a balesetek elkerülése végett. A tetthely két heverőből franciaággyá összeállított kényelmes fekhely.
  • Lány külseje:

    Az adatlapján lévő fotók hűen tükrözik a valóságot
    Egy csipkés piros színű áttetsző miniruhácskában fogadott, alatta semmit nem viselt és ahogy azt már előttem is megénekelték, gondosan ügyelt arra hogy kétszer-háromszor mélyre hajolva megmutassa formás popsiját, mindezt úgy hogy véletlennek tűnjön😃. Mindenesetre nekem nagyon tetszett.
  • Action:

    Pontosan érkezve, telefonon megadta a bejutáshoz szükséges információkat, így kB. 3 perc és beléphettem a kéjlakba. Az ajtón belépve az ajtó mögül egy filigrán Tündér kedves mosolya fogadott. Puszival üdvözölt mintha régi lenne ismeretségünk pedig először találkoztunk, majd elfordult és mélyen lehajolt hogy megigazitsa a szőnyeget. Ekkor elővillant a kis gömbölyű formás popsija amit örömmel csodáltam meg. Amíg a kabátomat és a cipőmet levettem, ismét talált valami igazítani valót a földön és megcsodálhattam a popóját. Beszélgetés közben megszabadultam a ruháimtól, kaptam egy nagy és puha törölközőt ezzel elvonultam egy gyors alvázmosásra. A szobába visszatérve az ágy mellett állva várt rám. Megszabadult a kis piros ruhácskától, én a törcsitől és állva csókoloztunk, simogattuk puszilgattuk egymást. Tenyérbeillő cicik szeretik a simogatást, a mellbimbói azonnal reagálnak, kemények lesznek, az üveget is megkarcolnák... 😁 Mikor érezte hogy a barátom bevetésre kész leült elém az ágyra és az ajkai közé vette. Nagyon finom amit a szájával tud művelni. Bár a kényszer francia nem szerepel a repertoárjában, egyáltalán nem tiltakozott amikor a kezemmel ráhúztam a fejét a farkamra, egészen addig amíg öklendezni kezdett, ekkor kapott lélegzetvételnyi pihenőt és folytatta a szopást amit nagyon jól csinál, mélyen beengedi a torkára magától is, de a kisördög azt kívánta hogy újból a kezemmel segítsek hogy még mélyebbre hatoljak a torkában. Közben úgy helyezkedett hogy a punciját is láthassam, elérhessem a kezemmel, simogatni kezdtem a felékszerezett finomságot. Ugyanis ekkor vettem észre hogy egy kis csillogó ékszer van a csiklója felett.
    Ezután hanyattfeküdtem az ágyon és kértem hogy 69-ben folytassuk. Nagyon finom jóízű, illatos puncija van amit élvezet kinyalni, főleg úgy hogy közben Ő a farkamat tövig beszivja a szájába. Úgy éreztem kezdi élvezni a ténykedésemet, ezért fordultunk és most csak rá figyelve a nyelvemmel kenyeztettem a punciját miközben az ujjammal is rásegítettem. Ennek meg is lett az eredménye, élvezte, nagyon jól érezte magát (ezt Ő mondta), ott lebegett a határon de nem bírt átlebbeni a mennyek küszöbén. Miközben nyalakodtam kis síkosítót tett az anuszára, amit felhívásnak vettem és el kezdtem ujjazni a popsiját is egy ujj a punciban, egy ujj a popsiban és közben szorgalmasan nyaltam. Mikor úgy éreztem hogy jól sikerült feltüzelnem őt akkor kértem egy esőköpenyt a barátomra és kértem hogy lovagoljon meg amit örömmel meg is tett, először szemből, így a szép tenyérbe illő melleit is kényeztethettem, majd miután megfordult úgy lovaglás közben ujjaztam a popsiját. Klasszikus dogiban folytattuk, ekkor kérdeztem mit szólna ha most áttérnénk a popsira. Igen válasz után próbáltam óvatosan behatolni a popsijába, hogy ne okozzak fájdalmat, ez úgy érzem sikerült is. Pár óvatosabb mozdulat után befogadott teljesen és nagyon jól lendületesen lehetett dugni a popsiját. Mikor ezt kiélveztem hanyatt fektettem a lábait a nyakamba tette és így kezdtem dugni a popsit. Szűk, de nagyon jól dugható a puncija és a popsija is. Mikor már éreztem hogy hogy közel a vég kértem hogy a szájával végezzen ki. Elhelyezkedett a lábam között, esőkabát le és nekilátott a szopásnak. Olyan fantasztikusan jó technikával, mélyen torokra engedve szopott hogy kis idő múlva nem bírtam tovább és a szájába spricceltem
    Az utódokat az utolsó cseppig eltüntette és addig kényeztette a szájával, nyelvével a farkam amig le nem csillapodtam. Frenetikus élmény szeretkezni Valival. Ránéztem az órára és láttam hogy az időnk nagyrésze már letelt. Beszélgettünk egy jót. Második menetre már nem lett volna elég az idő, mert a koromnál fogva a regenerálódásra kicsit több idő szükséges.
    Igaz "csak" egy menet volt, ami hosszú és tartalmas volt, teljesen kielégített, hiszen megkaptam mindent amit szerettem volna. Beszélgetés után egy gyors zuhany, öltözés és miután biztosítottam róla, hogy még meg fogom látogatni, elköszöntem.
  • Elszámolás:

    Mivel üzenetben minden erre irányuló kérdést megbeszéltünk így érkezéskor átadtam a megfelelő 🌹 csokrot, amit megbeszéltünk mindent megkaptam. A popsi extraként kérhető nála, én csak ezt kértem az alapon felül.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam vele. Teljesen úgy éreztem mintha a barátnőmet látogattam volna meg. Mindenben a kedvemet kereste. Bátran merem Őt ajánlani mindenkinek aki szereti a minőségi szexet és nem csupán üríteni akar.
Happy Massage