• Lara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Larát nem először látogattam meg, szokásos módon rendben ment az egyeztetés. Amúgy is rugalmas, de mázlim is volt hogy lehetett kicsit tologatni, így lett egy óránk.
  • Megközelítés:

    Körúttól nem messze BKV simán, autóval lehet kell több kör, vagy a közeli négybetűs német diszkontáruházban húzhatja meg magát a gép amíg te Larát húzod.
  • Helyszín:

    Tiszta, frankó, megfelelő, praktikus
  • Lány külseje:

    Lara érett, feszes, 8
  • Action:

    Kedvesen várt a szokásos koktél szettben, most ezúttal egy friss darabban. Egy biztos, csodás mellei ebbe se fértek bele, így megint nagyot nyeltem belépéskor.
    Köszöntés, puszi és 'megnyílt a bár', kv üdítő a felfrissülés jegyében. Beszélgettünk kicsit, majd mentem fürdeni ami jól esett a hosszú nap után. Tusfürdő van több, szájvíz kis poharakkal, patika rend, tisztaság.
    Node kijöttem és egy kis parfümbemutató után lekapta rólam a törülközőt és az ágy végéhez húzott, franciát kaptam, minden kívánságnak megfelelően.
    Én először adni szeretek és itt urak, egy tipp, foglalkozzatok a drága puncijával, finoman. Nagyon hálás és neki így jó. Adjátok meg neki! Hálája nem marad el ;)
    No szóval ez is megvolt, meg is kaptam jutalmam hanyatt fekve cicivel, szájjal megmiegymás. Mikor eléggé alakult a hadrend, mondtam, hogy szedjen szét. Úgyhogy kaptam egy gumit és bevitt a félhomályos fürdőbe ahol tempós action következett. Lara elég komolyan tudja biztatni a férfiembert, ez rátesz sok lapáttal, igy elég hamar éreztem, hogy itt lehet nem kerülünk vissza az ágyra. Satnya próbalkozásomnak egy poziváltás lett a vége én meg folytattam a mélyművelést. Na itt már kezdtem mindent bevetni, markoltam a forró radiátort, végiggondoltam a napom, koncentráltam, de láttam esélytelen (kellett nekem mondani h szedjen szét), és amikor megint kértem volna h lassítsunk mert közeledek és még szeretném máshogy, kijöttem belőle, erre ő megfordult és tövig nyelt, úgyhogy végleg feladtam. 2 mp-ig még utolsó erőmmel reménykedtem, majd belerobbantam a szájába... más lett volna a terv, de kliens tervez Lara végez..
    Egy kis levezető masszázsra maradt még idő. Majd gyors fürdés, búcsú.
  • Elszámolás:

    Végén, majdnem el is felejtettem bódult állapotomban...
  • Összkép:

    Laránál minden no pressure üzemmódban van, igazán le lehet nála lazulni (főleg ha marad idő masszázsra) semmi feszkó max relax és csodás vendéglátó, nagyszívű, odaadó nő. Ezért imádom ,:*
Happy Massage