• Alexa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon üzenetben egyeztettünk, majd VTR-en jelentkeztem be 5-6 nappal a randi előtt. Minden simán ment.
  • Megközelítés:

    A tömegközlekedés remek, bár én ugye mindig autóval megyek, szóval számomra a parkolóhelyek az érdekesek. A ház mellett a keresztutcában sikerült közel parkolnom, természetesen fizetős.
  • Helyszín:

    Normál állapotú kétszobás lakás, nem tudom eldönteni, hogy csak tetthelynek használja, vagy itt is lakik. Amerikaikonyhás nappali, benne franciaágy amin zajlanak az események. A redőny nem volt lehúzva, fényviszonyok tökéletesek. Fürdő kádas, függöny nélkül, szóval csak óvatosan a pacsálással! Száraz, jóillatú nedvszívó törcsi, 6-8 fééle tusfürdő, szájvíz is van. Alexa egyedül fogadja a vendégeket, a világon semmi zavaró tényező nem volt.
  • Lány külseje:

    Nem véletlenül mentem vissza hozzá 10 hónap kihagyás után. Számomra nagyon szép nő, kicsit erősebb az alkata, mint a képeken, de feszes, izmos mindenhol. Van egy kis pocija, de nem vészes. Cickók hajszálra mint a képeken, nagyok, kellemes tapintásúak, rajtuk hetyke bimbók amik szeretik a kényeztetést. A feneke az egyszerűen világbajnok. Diót lehet törni rajta, betonkemény, emellett szép formás. Arca számomra kimondottan szép, és kedves, huncut szemei folyamatosan a vendég kívánságait figyelik. Hosszú haját kérésemre összekötötte, így sokkal többet láttam áldásos tevékenységéből. Különleges illata van, régi emlékeket ébresztett bennem.
  • Action:

    Kapu előtt telefon, megkaptam a szükséges számjegyeket, majd némi lépcsőzés után beléptem szentélyébe. Elsőre szájrapuszival és öleléssel nyitottunk, emlékezett rám és örült a viszontlátásnak. Gyorsan lecsutakoltam magam és spuriztam vissza hozzá. Fekete miniruhában volt, bugyika nélkül, magassarkúban. Nagyon lágy, barátnős együttlétet kértem tőle, szerintem neki is ez jön be inkább, ennek megfelelően finom csókolózásba kezdtünk, érzékien simogatva közben egymást. Megadtuk a módját, percekig csak enyelegtünk, közben proaktív módon szépen harckészültségbe került az alegységem. Az ágyra heveredve lassan felfedeztem testét, természetesen a puncinál kötöttem ki, amit finoman nyelvelve kényeztettem, miközben összefontuk ujjainkat. Próbáltam a lehető legnagyobb örömet okozni Alexának, bár elmondása szerint nagyon nehezem élvez el vendéggel. Azért nyilván nem volt ellenére a ténykedésem. Mikor kinyalakodtam magam, szinte szavak nélkül megértve egymást fordultunk és ő kezdett engem ápolgatni. Csókolózás, majd mellbimbóim finom kényeztetése után leért a barátomhoz, akit finoman felvezetve részesített a legpompásabb földi örömökben. Nyelvét sokat használja, változatosan, félmélységig eltüntetve a rudat, a mogyikat is nagyon körültekintően ápolgatva okozott nekem csodás perceket.

    Majd gumipattintás után missziben kezdtük a dolgok érdemi részét, közben csókolózva, finoman simogatva egymást. Lovacskában viszonylag sokat voltunk, itt a remekbeszabott mellek közé fúrt fejjel élvezkedtem, volt hogy lábaimat feljebb húzva én adtam az ütemet. Vissza misszibe, ahol komolyabb tempóra kapcsoltam, itt már kezdett megjönni Alexa hangja, finoman nyögdécselt, látszott rajta, hogy élvezi a társaságomat. Ez annyira felizgatott, hogy 2-3 alkalommal ki kellett kapnom a harcost a csatából, mielőtt túl korán elsüti fegyverét. Hátulról is megszeretgettem, közben fantasztikus seggét markoltam, vagy paskolgattam, majd oldaltfekve és vissza missziben (ez volt a legjobb vele) zártuk a szeánsznak ezen részét.

    Eljött a tüzijáték ideje. Megkértem, hogy szájjal segítsen át a dimenziókapun, amit készségesen meg is tett. A kezét finoman mozgatva, makkomat csak nyelvével ingerelve csalta ki belőlem a lávát, majd finoman tovább szopogatta elélvezett répámat, ami igencsak elnyújtotta gyönyörömet. Kiugrott a fürdőbe, én megtörölgettem magam, majd még egymást simogatva beszélgettünk egy jót zuhany előtt.

    Ajándékomat kis borítékban helyeztem el diszkréten, és a elbúcsúztunk a viszontlátás reményében. Totálisan kielégülve huppantam a kocsiba.
  • Elszámolás:

    Minden alap ami ki van írva, és vállalja is őket. A mélytorok az ami nem olyan mély, de Alexa nem is az a nő, akitől ezt elvárnám. Nála nincs infláció, és megerősített, hogy nem is lesz, az ár-érték arány az egyik legjobb a városban.
  • Összkép:

    Ha barátnős együttlétre vágyom, akkor 2-3 másik lány mellett Alexa is tökéletes választás, hibátlan az illúzió, mintha csak a szeretőm lenne. Az év végéig tervez ezen a pályán maradni, aki kedvet kapott, az még idejében menjen, mielőtt végleg lemarad róla. Én nem fogok. :)
Happy Massage