• Lili

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Lilit egy barátnője ajánlotta figyelmembe. A találkozó időpontját már vele sikerült egyeztetnem. Hamar felvette a telefont, amikor hívtam, és pikk-pakk fixáltuk is a randit. Másfél órára jelentkeztem. (Spoiler: Bárcsak tettem volna hosszabb időre... Nem baj, majd legközelebb.)
  • Megközelítés:

    XIII. kerület. Ez már eleve jól hangzik, szebbnél szebb és jobbnál jobb hirdető lányokkal lehet találkozni itt.
    Autóval mentem, GPS a címre navigál. A házszám jól látható az épületen. Parkolóhely van közvetlenül a ház előtt is, fizetős, de hol nem az. Szerintem busz jár az adott utcában. Villamos és metró sincs messze.
    A kapukódot telefonon megkapva mehetünk tovább lifttel, de a lépcsőn közelítve sem fogunk elfáradni, mire a lakásajtó elé érünk.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, tiszta, rendes minden. A cipők helye az előszobában. A kis szobában egy tatami uralta a teret, mellette a falon tükör, a másik oldalon apró
    kiegészítő bútorok, ahová lehet pakolászni. Hangulatfény, halk zene, kellemes illatok, kiváló társaság... mi kell még?
    Egyébként vannak itt barátnők is, de nem találkoztam senki mással, szóval mind a logisztika, mind a diszkréció teljes.
    A fürdőben is minden a legnagyobb rendben, a higiénia felsőfokú.
  • Lány külseje:

    Itt most keresem a megfelelő szavakat...
    Lili egészen biztosan a legszebb lány volt az osztályban, de talán az egész iskolában. Az utcán megfordulnék utána, a strandon pedig egész nap őt nézegetném lopva, a szemem sarkából.
    Arca gyönyörűséges, szabályos. Tekintete nyílt, érdeklődő, szemöldöke, szája szép ívű, fogai hófehérek.
    Karcsú, már-már vékony lány, kis formás cicikkel, hasa lapos, feneke feszes. Egy gramm felesleg sincs rajta, a kiváló formáért dolgozik is, rendszeresen sportol.
    Lili végtelenül kedves lány, mosolya örök, hangja pedig simogat és nyugalmat áraszt.
    Az adatlapján mindent hitelesnek találok, a képek egyértelműen őt ábrázolják.
  • Erotikus masszázs:

    Lilitől ezen randi alkalmával nem kértem masszázst. Találkoztunk már ezt megelőzően is, a múlt alkalommal egy kifejezetten gyengéd, simogató masszázst kaptam. Most is valami hasonlót terveztem, de végül úgy hozta a helyzet, hogy elbeszélgettük a masszázsra szánt időt, és nagyon örülök neki, hogy ez így alakult. Nevezhetjük ezt akár lélekmasszázsnak.
  • Levezetés:

    A fürdőből visszatérve Lili öleléssel és mézédes csókokkal fogadott. Nem is emlékszem, mikor csókolóztam utoljára ennyire felszabadultan. Megszabadítva fehérneműjétől kértem őt, helyezze magát a legnagyobb kényelembe, mert azt szeretném, hogy ma az ő öröme legyen az első. Szerencsére Lilivel megvan köztünk a kölcsönös szimpátia, így át tudta adni magát az élvezetnek. Tündéri volt, ahogy közben időnként egymás kezét fogtuk. Meggyőződésem, hogy sikert értem el nála. Összebújva pihentünk egy kicsit, majd egy hosszú, lágy franciával kedveskedett nekem. Megmutatta tökéletes mélytorkos tudását is, de most inkább egy lassú, érzéki együttlétre vágytam. Végül egy edging jellegű blowjob és handjob kényeztetés eredményeképpen akkorát élveztem, hogy rángásaim alig akartak csillapodni. Lili célzott a fegyverrel, én meg csak lőttem és lőttem mindenfelé.
    Utána megtisztogatott, bár próbáltam a rendrakásból aktívan kivenni a részem, biztosított róla, hogy ez az ő feladata. Majd rehidrálást követően magamhoz húztam és a hátralévő időben beszélgettünk, egy pici betekintést engedve egymás életébe. Lili okos, értelmes lány, nagyon jó beszélgető partner. Sajnáltam is, hogy gyorsan elszaladt az időnk, és biztos vagyok benne, hogy lesz folytatás.
  • Elszámolás:

    Mivel nem először járok már itt, végre valahára képes voltam megjegyezni, hogy mekkora csokrot kell kötnöm otthon.
    Az extrák tárháza szélesnek mondható, de ezek közül ma csak egyet vettem igénybe, az viszont olyan, de olyan jó volt, hogy Lilinél egyenesen véteknek tartom kihagyni. A rózsacsokrot egy kis csoki mellé csomagolva adtam át.
  • Összkép:

    Az összkép szuper, szuper, és SZUPER! Tényleg csak szuperlatívuszokban tudok beszélni róla.
    Lili egy istennő, a randi felejthetetlen volt.
    Rohadjon le a farkam, ha nem megyek még vissza ehhez a lányhoz! Teljesen megbabonázott.
    A beszámolómat sajnos csak "JÓ" besorolással tudom beküldeni az oldal szabta kötöttségek miatt, de amint tehetem, feljebb fogom rangsorolni.
Happy Massage