• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Megvan a heti stabil napunk s annak reggele. Ha látom a következő hetemet akkór a tali végén, ha nem hétfőn erősítem meg Vtr-ben. Mai talinkat is ez utóbbi módon rögzítettük. Mindent megteszek, hogy realizálódjon minden héten a randink.
  • Megközelítés:

    Mindig a rozsdaboglyámmal megyek. Mikor beszàllok kocsimba, pittyen a telóm. Megnèzem. Az ..... utca 35 perc, közepes forgalom. Erre mondjàk okos telefon. Cím ismert, Gps is ismeri, pontosan oda vezet. Parkoló hely van, ingyenes. Nem messze troli közlekedik, minek megállója pár perc. Őrs tér egy versztány. Tömegközlekedés jó.
  • Helyszín:

    Nem magas, több emeletes ház. Szépen karbantartott, tiszta, parkosított környezettel, mi már magán viseli a tavasz jegyeit. Lakás szépen felújított, fehér mindenütt. Világos, tiszta, levegője egyedien jó illatú. L alakú előszoba. Szép nagy játszó szoba, mi magán viseli Tia kezenyomát, méretes francia ágy, patyolat lepedővel terítve. Vele párhuzamosan komód az apróságoknak. Éjjeli szekrény , rajta a kellékekkel és egy kis szófa a ruháknak. Fürdő fullra fölszerelt, bő választékkal mindenből. Tökéletes helyszín.
  • Lány külseje:

    Nehéz elfogulatlanul leírnom külsejét. Kezdeném tán azzal, hogy széken ülő képe nem egy póz. Ő ilyen élőben is, Tartása egyenes, mi szerintem alap kell legyen minden nő számára. Csodás mellei így teljes pompájukban érvényesülnek. A piros bébydollt szúrták a bimbók. Azaz melltartó nincs, de szükség sincs rá. Méretük ellenére pompázatosan állnak. Hálásak az érzéki foglalkozásra. Smaragd zöld szemeinek örömteli vibrálása mindég ámulatba ejt. Mosoly közben szép ívű szája még tökéletesebb, kívánatosabb. Ilyenkor két kis gödröcske jelenik meg orcája közepén, mi kislányossá teszi tekintetét. Szépívű nyak, illatos haj mibe élvezet belefúrnom fejem. Bőrének illata, sima bőrének érintése is élvezet. Dereka karcsú, hasa lapos, popsija gömbolyű, kemény, lába kecses, combja hosszú. Ezen részletekből áll össze számomra az egyik legszebb, legkívánatosabb nő. Valódi bombázó. Évek óta ismerem, mely idő alatt szépsége nem kopott, kiteljesedett.. Nővé vált a szó szoros értelmében. Kecses mozgása, kedvessége, kisugárzása megbabonáz. Tia a külső és belső tökéletes összhangja számomra.
  • Action:

    A lépcsőfordulóban hallom a zár kattanását. Belépve örömpuszik és ekkor, mint villám vág belém, mit a nyuszi hozott neki kocsimban felejtettem. Bocs szívem vissza kell szaladnom, és már rohantam is. Gyors térülj, fordulj és átadom. Nagy örömködés, cuppanós puszik és befelé.
    Ágyra ül / egyenes derékkal/ míg vetkőzöm, beszélgetünk. Türcsi és húzok a fürdőbe.
    Visszatérve a legszebb "ajtónálló" mellett haladok el. Mindég az újdonság erejével hat rám látványa. Csak remélem, hogy nem bamba gyerek képet vágok ilyenkor.
    Egyből ágyra keveredünk és ma nem én Tiám meséli el porcikáinak megpróbáltatásait. Közben simogatom, csókot lopok. Ahogy érzem hozzám simuló testét, illatát nincs tovább. Hátára fektetem és melleire cuppanok. Bimbókat karc keményre szopom, nyalom, szivogatom. Kezem simítja testét, combjait. Határozottan haladok kincse felé. Combjait széttárja. Puncija ép hogy nyiladozik csillogó gyöngyökkel közepén. Finoman érintem. Följebb csúszik, azaz még finomabban. Nem ismeretlen számomra ez a játék kelyhével. Húzom is hosszabbra, de orgazmusa mint vulkán tör ki. Remeg, hullámzik, ívbe feszül. Hunyt szemmel bújik hozzám. Mikor kinyitja csak bámulom. Az öröm,a kielégülés, a hála egyvelege sugárzik belőle. Egyszerübben fogalmazva: nagyon jól érzem magam tekintet.
    Nem akar adós maradni és máris fordított a helyzet. Keresztbe helyezkedve lompit simogatja. Végig nyalja hosszába és nyelni kezdi. Van az ember életében mit nem tud megunni. Na Tia franciája, szopása, lompim nyűvése az. Észveszejtő mit művel. Mikor azt hiszem nincs tovább, lassít, majd dupla erővel pörög nyelve makkomon. Egy kezén támaszkodott, másikkal mellemet izgatja. Majd kezeit hátra, ezáltal mindkét melle szabaddá vált, mit ki is használtam. Zene ütemére bólogatott. Fölfele orcája behorpadt úgy szívja. Ma úgy éreztem szívesen vette volna ha szájába élvezek, de nagyon magamévá akartam tenni így nyúltam és kibontottam a védelmet, mit kezébe adtam. Fölpödörítette, sikosító és kérdezte?
    Lovit kértem. Már jött is fölém. A landolása folytán lompim tövig puncija fogságában. Felvezető mozgások teljes hossz rögzítése a kompjúterben és csattógós döngetés közben Ő is nézi ahogy nyeli mohó puncusa lompit. Magamhoz húzom , nyelve nyelvemmel vívja csatáját míg csípeje körkörös mozgása lompi kötődését teszteli. Mellettem támaszkodik kezeivel és egy egyveleget ad eĺő popsija, mi arra ösztönöz, hogy aktivizáljam magam. Újra csattogva szeretkezünk.
    Pózváltást kérek és most Kedvesem kerül alulra. Állítgatás néllkül talál helyére farkam. Egy két próbalökés után dugni kezdtünk. Tiám finom hangjai fülemben. Lábfeje fenekemen, húz magába, adja az ütemet. Majd lábai nyakamban és így dugunk. Közben csukott szemű, átszellemült arcában gyönyörkoödöm. Aztán újra hagyományos misszi.
    Újabb pózváltás. Popsiját kitolva kínálja föl kelyhét. Helyére igazítja lompit. Keze ott is marad és heréimet izgatja. Csodás a látvány így hátulról. Gömbölyű popsija, darázs dereka, lobogó szőke haja. El is öntött a lila köd. Intenzíven ténykedtem, néha halk nyögdécselés, mi zene volt füleimnek. Teljesen leereszkedett felső testével és így kufircoltunk. Nem a fáradtság, a levegőm hiánya vetett véget e menetnek.
    Hátamra feküdtem. Tia megszabadított a gumitól és bal kezébe vette az irányítást. Lompi keményen állta a sarat, de Kedvesem kezet váltott. Jobb kezébe vette lompit és így verte érzéssel. Bal keze bimbóizgatásba kezdett, miközben melleit markoltam. Most az én szemem volt csukva. Aztán érezni kezdtem a mocorgást. Hangosan, hörögve ért a vèg. A magoncok szana szét testemen.
    Takarításom, Tia kilibbent a fürdőbe. Teám ma kihűlt. Beszélgetésre sem jutott idő. Fürdő és öltözés, miben segített. Szemüvegem Ő helyezte orromra. Pár perccel így is túlcsúsztunk.
    Csóók, kölcsönös legyen szép napod, Ünneped és el.
  • Elszámolás:

    Végén tettem a komódra a rezsihozzájárulást.
    Remélem még sokszor megtehetem.
  • Összkép:

    Tia az ki teljesen kikapcsol. Karjai közt megszűnik a külvilág. Elvarázsol minden alkalommal. Egyike azoknak kinek csak köszönettel tartozom. Tudjuk a helyünket, ez a kölcsönös odaadás ezen órára szól, de akkor szívvel lélekkel.
    Számomra ez a Tia varázs. Vele kerek a világom.
    Köszönöm a mai felejthetetlen együttlétet, a rám fordított idődet. Csodás Ünnepet, jó pihit! Csóókollak sokszor.
Happy Massage