• Lili

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés könnyű volt, bár már másodszor próbálkoztam. Az az igazság, eléggé ad-hoc jelleggel szoktam érkezni, így aznap reggel telefonáltam, dél körül már ott is voltam.
  • Megközelítés:

    Parkolás a környező utcákban könnyű, de lehet BKV-val is érkezni. Mivel engem nem zavar, ha akár egy-két utcasrakot is kell sétálni, nekem megfelelt minden. A GPS egyébként elég pontos, a ház a cím megadása után street-view könnyen megtalálható.
  • Helyszín:

    A lakás újjépítésű házban található a 2. lépcsőházban. A célnak tökéletes, többen is rendelnek ott, a diszkréció teljes. A fürdőszoba jól felszerelt, talán csak a zuhanyfüggöny a hely átalagos minőségéhez képest egyszerűbb kialakítású, de ez legyen a legnagyobb baj :) A szoba nagyon szép, izléses, tatamival és fotellel felszerelt, hanulata a masszázsnak teljesen megfelelő. Tükörsegíti a látványokra való ráhangolódást és hát abból volt bőven...
  • Lány külseje:

    Lili, a képeknek tökéletesen megfelelően, fiatal, talán törékeny alkatú, de semmiképpen sem törékeny lány. Pici és formás mellek és popsi, én mindenét szerettem, habár itt biztosan közrejátszik örökké vidámnak tűnő természete is, ami nálam a külsővel együtt sok sok pontot érdemel. Amikor megérkeztem a képekről ismerős fekete selymes összeállításban és valami köntösfélében fogadott. Mivel az előttem érkező kollégára kicsit várni kellett a fürdőben, így volt idő ölelekezni kicsit, felfedezni a szettet és azt is, ami alatta található. Azt gondolom, itt már jól egymásra hangoldótunk a várakozás percei alatt, ami meghatározta, és ezzel egyfajta mederbe is terelte a következő másfél óra menetét...
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs technikája kezdőbb, simogatós volt, de ahogy mesélte, csupán négy napja volt a szakmában, így ez tökéletesen megfelelt nekem. Illetve, itt el kell mondani, nem is erre helyeztük a hangsúlyt. A szeánsz közben valamikor elsőre én masszíroztam kicsit, amit nem tartott sokáig, mert kérte, hogy krém/olaj nélkül történjen, így viszont nem akartam túl sok erőt belevinni a történetbe, vagy pusztán "nyomkodással" kellemetlen élményeket okozni. Aztán ő masszírozott - és mivel aznap egy területen volt izomlázam - kértem, csak oda koncentráljunk. Mivel erre a tevékenységre nem sok időt fordítottunk, éppen jó volt így, ahogy volt.
  • Levezetés:

    A kényeztetés rész az első percben kezdődött, valahol a búcsúzásnál ért véget, és minden képzeletet felülmúlt. Személy szerint én a romantikus, egymásra hangolódós együttléteket szeretem, itt sikerült is ezt messzemenőkig beteljesíteni. Kezdődött belépés után egy rövid, de vidám beszélgetéssel a nap aktuális állásáról, majd folytatódott a fürdésre várakozással, ahol az ölelés után nem sokkal simogattuk, csókolgattuk egymást, sőt egy időután észrevétlen csókolózásba mentünk át. Itt már éreztem, ma bizony a "barátnőmhöz" jöttem.

    Nagyon kellett koncentrálnom, hogy ne rohanjak át a fürdésem, mert már nagyon mentem volna vissza a szobába. Törölközés után folytattuk az ölelést, simogatást, csókolózást. Aztán elkezdtem egy finom vetköztetést, aztán vissza az első ponthoz. Nemsokára a tatamin feküdtünk, ahol jelét attam annak, talán én kényeztetnék elsőre. Csókokkal lassan elértem a combhajlatokhoz, majd beljebb és beljebb, és lassú nyelves kényeztetésbe kezdtem kívülről. Itt igyekeztem kézzel is simógatni elsőre a kicsiny, de formás melleit, fenekét, fogtuk néha egymás kezét, majd egy újjal óvatosan izgatni próbáltam. Szerintem ténykedésem hamarosan célt ért. Ekkor úgy gondoltam, egy ráadást kölcsönös megelégedésünkre megpróbálhatunk, így folytattuk tovább, aminek a végén megfeszült szépen az az arányos feszes test.

    Na itt én következtem, így előbb utóbb már a hátamon feküdtem, kezdődött a simogatás, összesimulás, majd kaptam a csókokat fejemtől egyre lejjebb is. Aztán fantasztikus franciába kezdett kellemesen változatos formában, majd egy mélyebb elemnél kértem, hadd üljek át a fotelba. Ezután életem egyik legjobb - ha nem a legjobb - franciáját kaptam (NFVSZ természetesen) teljes odadással és lelkesedéssel. És ezen kettő utóbbi körülményen van a ahnagsúly, mert egyszerre voltunk barátnősek, és kaptam olyan élményt, amit klasszikusan férfiember csak nagyon különleges barátnőtől kap. A végén folyamatosan vigyorogtam, mint egy óvodás és azon gondolkodtam "úristeeeen, ki ez a láány...". Hol volt eddig? Ahol volt, ki engedte el onnan??? És itt köszönöm, hogy akkor és ott, Lili, voltál nekem.

    Na itt jött egy kis masszázs, ahogy az előző részben leírtam.

    Aztán megint csókok, simogatás, kis beszélgetés, csókok, simogatás és ölelkezés és egymásnak/egymásra feszülés, majd a csodálatos, megénekelhetetlen francia, ami nem csak addig tartott, ameddig én tartottam, hanem tovább is, ameddig pont kellett. És akkor újra csók, ölelés, vidámság, fülig érő száj és kis szomorúság, hogy eltelt az idő.
  • Elszámolás:

    Az idő letelte után zuhanyzás, ameddig megfogalmaztam mgamban, mit is szeretnék ezért adni. Tudom, hogy van árlista, ahol az átlagnál kicsit magasabb árú már alap szolgáltatás és vannak extrák is, amik szépen sorban igénybe vehetők, de az én fejemben volt egy szép kerek összeg, ami felért az élménnyel, amire biztosan még fél évszázad múlva is emlékezni fogok.
  • Összkép:

    Barátnő, legjobb szerető, vidám beszélgetőtárs, mikor megyek megint, hol voltál eddig - ezek a gondolatok kavarogtak a fejemben. Lili, köszönöm ezt a szép hétindító élményt, remélem, hamarosan találkozunk megint :)
Happy Massage