• Bianka

  • Beküldte:
  • Bianka reagálása

    Kedves Ati17!

    Köszönöm a beszámolót.
    Örülök, hogy tudtunk időpontot egyeztetni és ismételten találkozni.
    Én is jól éreztem magam Veled és bízom benne, hogy mielőbb látjuk egymást!
    Addig is vigyázz Magadra!
    Puszillak
    Bianka

  • Egyeztetés:

    Már régi a mi kapcsolatunk és sokáig nem volt itt és amikor megláttam a képét és a hirdetését egyből telefont ragadtam, amit úgy vett fel mintha egy napja találkoztunk volna! Nagyon bájos és kedves volt nagyon örültem neki,hogy hallottam a hangját ! Egy nagyon intelligens, vidám hölgy ! A lényeg, hogy akkor nem tudott adni időpontot, de egy héttel későbbre igen és abban maradtunk, hogy elötte nap csörgök és akkor megerősítjük . Így is lett , megbeszéltünk mindent és boldogan vártam a pillanatot,hogy újra lássam.
  • Megközelítés:

    Cím pontos , én autóval mentem , a ház elött találtam fizetős parkolót,de volt még hely , nem probléma a parkolás. Sajnos tömegközlekedéssel kapcsolatban nem tudok segíteni , mert vidéki vagyok, annyiban tudok segíteni,hogy a Fáy u környéke.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház lifttel. A lakás szoba nappali, a nappaliban masszázságy, a szobában francia ágy. A fürdőben legalább egy tucat prémium tusfürdő, szájvíz, kád és ragyogó tisztaság .
  • Lány külseje:

    Bianka pont annyira szexy, mint ahogyan a képeken is látszik. Gyönyörű !!! Az arc kitakarástól senkinek nem kell tartania ! Fekete egyben részes csodálatos fehérnemű volt rajta ami mindent takart is,de közben átadta teste szépségét, finoman jelezve , hogy mi lehet alatta, amivel csak fokozta a vágy elhatalmasodását. Még felette volt fekete köntös , ami természetesen csak lazán volt összekötve. A ruhácskák ternészetesen, minőségi darabok, amik egy ilyen tüneményre illenek.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor a fekete kombinációban várt , mindjárt kaptam egy piszit a számra , nagyon jó volt újra látni, valamiért nagyon izgultam, pedig nem szoktam . A kölcsönös üdvözlés és örömködés után elmentem zuhanyozni, ahol elvesztem a tusfürdök rengetegében. Amikor végeztem már fehérneműben várt Bianka és hagytuk a masszázságyat, mentünk a szobába ,ahol elfoglaltuk az ágyat, egymás mellett feküdtünk és simogattuk egymást ,csókoloztunk és néha csak némán néztük egymást . Nagyon érzéki volt az egész, nem is tudom talán leírni valami fenomenális érzés volt.
  • Levezetés:

    A nyakánál volt megkötve a fehérnemű ezt finoman kikötöttem és előbujtak a mellei, amik finom kézreállóak. Nekem ez a finom körte típus nagyon bejön , a hozzátartozó hegyesedő mellbimbókkal. Finom csókokkal köszöntöttem őket, majd Bianka segített, megszabadult a többi résztől is , ekkor már teljesen meztelenül feküdtünk egymás mellett. Bianka magas vékony,de nagyon sportos lány, imádtam a hasizmait. Is. Csók csata következett, majd lassan a melleim izgatásába kezdett,finoman a nyelvével,majd szép lassan haladt lefelé. Megérkezve a farkamhoz a kezével tantrikus mozdulatokkal kényeztette a golyókat és a farkamat , majd ugyanezt elkövette a szájával is .Nem tudtam,hogy tarsam nyitva a szemem, mert annyira élveztem,azért megpróbáltam figyelni a ténykedését, mert látni is nagyon jó érzés volt,föleg amikor még belenézett a szemembe az őzike szemeivel. Szóval a kézi és száj munka közben elöször finomam nyálat csörgatott a farkamra , majd később ez már átment köpködésbe, , fuuu de jó volt, majd egyre fokozva a tempot szopta a farkam, előidézve az óriási élvezést,azt hiszem jutott mindenhova , de nem emlékszem biztosan ,teljes extázisba estem. A törölgetés után kiment kicsit rendbe rakta magát Bianka és hozott nekem ásványvízet,majd megint mellém feküdt . Most rajtam volt a sor , én kezdtem csókolgatni a nyakánál majd szép lassan haladtam lefelé a melleken keresztül az izmos hasán át érkeztem meg a puncijához amit finoman kényeztetni kezdtem, azt hiszem ő is élvezte és talán ő is eljutott a csúcsra. Nagyon szép és finom volt, nagyon nem is akartam abba hagyni! A randik vége felé érkezve ismét egy tusi , az ajándék a komodra és fájdalmas bucsú. Nagyon jól érezetem magam , ezt kívánom nektek is !
  • Elszámolás:

    A francia és a kölcsönösség extra ez biztos, de szerintem ha egy jó élményt akartok akkor ez vállalható. A rózsák számáról szívesen ad tájékoztatást telefonon, hívjátok bátran ! Az átlagnál magasabb a rózsák száma, de Bianka messze átlagon felüli értéket képvisel.
  • Összkép:

    Egy nagyon izgalmas , mély benyomásokkal távoztam újra, örülök,hogy újra itt van velünk !
Happy Massage