• Kátya

  • Beküldte:
  • Kátya reagálása

    Szia édes!❤️ Köszönöm szépen a pozitív vissza jelzést én is nagyon jól éreztem magam veled!😘 örülök hogy te is jól érezted magad velem!💋 Varlak vissza sok szeretettel ahogy eddig 😍 millió csókom mindenhova 😘😘

  • Egyeztetés:

    Jó előre gondolkodtam és még a múlt héten hívtam és egyeztünk meg a mai időpontban. Öröm volt hangját újra hallani. Ezt követte a Vtr, mit rövid úton vissza is igazolt.
  • Megközelítés:

    A már általam ismert Marinapart-i búvóhely. Címet újfent kaptam. Gps ismeri, pontosan oda vezet. A bejárat előtti két parkoló hely közül választhattam. Tehát hely van a parkolásra, de fizetős.
  • Helyszín:

    Modern ház, modern , szépen berendezett lakása. Félhomály, de jól látható minden. Előszobával egybekötött nappali, honnan nyílik minden. A két szoba és a fürdő. A logisztika kitűnően működik. Ma nem voltunk egyedül, de nem találkoztam senkivel. A logisztika tökéletesen működik. Szoba előkészítve, a méretes francia ágyon a türcsi mintára hajtogatva. Nem nagy, de mindennek van helye, ruhának, kütyüknek. Fürdő tiszta, fölszerelve mindennel. Kád van zuhanyfüggönnyel, színét váltogató világítós zuhanyfejjel. Tökéletes helyszín.
  • Lány külseje:

    Ahogy megpillantottam, rögtön megállapítottam, semmit sem változott. Ugyan az az igézően szép fiatal lány. Haja kicsivel rövidebb két kis összefogott tinccsel az oldalán, mi kislányossá tette. Mélytűzű szemei örömtől csillogtak. Szépívű szája csókra ingerlő, fogai mint igazgyöngyök villannak elő. Mellei pompázatosak. Pont tenyerembe illők. Elejükön a bimbók, kis udvartartásuk közepén hetykélkednek, szinte szúrják a levegőt. Karcsú dereka alatt egy csodaszép, feszesen kemény popsi domborodik. Combja hosszú, lába kecses. Kátya a Nő, a természetes szépségű Nő megtestesítője.
  • Action:

    Ajtó mögül búvik elő. A nyitó képén látható öltözetben, mi kiemelte karcsú alakját. Toppon van állapítottam meg magamban. Üdvözlő puszi, dzseki fogasra, cipő le és már követtem is gyönyörködve csodás alakjában, hibátlan popsijában. Ágyra ülve beszélgetünk simogató kezeink társaságában. Fölpattanok indulnék dzsekimért, de Ő megy és hozza be. A húsvéti nyúl majd zsebében maradt. Átadva hangos, örömködés minek végén csókkal egybekötve köszönte meg.
    Ezután a vizes blokk, hol nem sokat időztem. Kint várt és már csak a combfix volt rajta.
    Szobába érve állva csókolóztunk, mit az ágyon folytattunk. Kátya komótosan indult végig testemen. Közben számolatlan puszit kiosztva ért farkamhoz. Nyalogatás körbe, hosszában és szájába vette. Változatosan élvezettel szopta. Közben nyálat csorgatott rá és torokra vette. Garatjával masszírozta makkomat. Kéjes érzések közepette dicsértem. Megköszönte és újult erővel folytatta. Úgy helyezkedett, hogy eĺérjem és ujjaztam punciját. Lomposom duzzogva duzzadt örömosztó szájában. Érzékelte ezt és javasolta lépjünk a tettek mezejére.
    Kátya pózzal indítottunk. Nem csak az érzés, hanem a látvány is egyedi. Mit popsija művel, huzakodik, kever, látom ahogy elnyeli puncija lompit és ekkor válla fölött visszanéz. Mosolyán látszik az élvezet és így kitekerve csókolózunk miközben popsija teszi dolgát. Őrület!
    Kérem váltsunk pózt. Missziben folytatjuk. Nincs probléma. Nyög, sóhajtozik, húz magába. Igyekszem változatosan, mint paraszt a csűrdöngölőt a csárdában. Pazar a szeretkezés. De most Ő javasol.
    Kutyusba fordulunk. Célra helyezi lompit és egy két finomabb után csattogva toljuk. Visszanéz válla fölött és itt is összehozunk egy csókot. Biztatom tenyeremmel popóját, mi egyből kever és tol egyszerre. Fejét teljesen leteszi, popsija mint Gellért hegy tornyosul előttem. Erőteljes lökéseimet csodás hanghatások kísérik. Fantasztikus látvány ahogy megremeg popsija.
    Kérem pattanjon nyeregbe. Sikosító puncira, farkamra és máris tövig benne. Mellemet szopogatja és a lovak közé csap. Oltári mit művel, vannak kihagyások. Hangját hallom, elmentél? El, válaszoltam.
    Benne nyugodtam le, majd nedves törlővel rendbe tett. Fürdés kérdezte, de inkább összebújva maradtunk. Finom illatát magammal akartam vinni.
    Öltözés, miközben kaptam csokit. Ajtó előtt csók és fülembe súgja, gyere máskor is, szívesen látlak. Duzzadó kebellel léptem ki ajtaján.
  • Elszámolás:

    A végén történt. Kérdeztem, ven e változás? Nincs jött a lakonikus válasz.
    A csokik mellé tettem le a rezsihozzájárulást.
  • Összkép:

    Pár hónapos kihagyás történt, miért is megdorgáltam magam. Figyelmes, odaadó és szenzációs a szexben. Egy valódi kincs ez a lány. Ezen órában én voltam a középpontban. Külvilág kizárva. Ifjúkori énemet hozta ki belőlem. A hideg, hűvös szél is melegebbnek tűnt, mikor kiléptem a házból.
    Köszönőm a rám fordított idődet, legyen szép a napod. Csóókjaim!
Happy Massage