• Panni

  • Beküldte:
  • Panni reagálása

    Kedves Mr Teufel!
    Örülök, hogy újra találkoztunk. Nagyon jól sikerült állásinterjú volt. Pusziiii :)

  • Egyeztetés:

    Az elmúlt napokban nézegettem Zugló környékén hirdetéseket és meglepetésemre egy régi ismerős bukkant fel, Panka. Van közös múltunk így biztos voltam benne hogy szeretném újra felkeresni és szeretnék újra állandó látogatója lenni. VTR-en szerencsére könnyen és gyorsan el lehet érni.
  • Megközelítés:

    Stadionok környéke annak minden járművével együtt és minden parkolási nehézségével együtt. én a Fogarasi Tesco nál parkoltam és egy kis egészségügyi séta jót is tett a találkozás előtt.
  • Helyszín:

    Számomra a lakás jól ismert egy körfolyosós gangos épület negyedik emeletén helyezkedik el. Lifttel kényelmesen megközelíthető belépve hatalmas belső tér amerikai konyhás nappali illetve két igen nagy méretű szoba, kanapéval, és nagyon kényelmes ággyal. Panka másodmagával rendel de nagyon diszkrétek és teljesen észrevehetetlen. A lakás és annak minden helyisége makulátlanul tiszta, rendezett, szép és igényes.
  • Lány külseje:

    Az előző találkozásunk óta Panka rengeteget változott. huszonsok kilóval kevesebb ami nagyon az előnyére vált egy gyönyörű szép nő nyitott ajtót. Mivel szerepjátékot kértem az egyeztetés során így Panka már megfelelő ruházatban várt és felkészült a közös játékunkra. Ez nagyon dicséretes és pozitívum a részéről, hogy már rögtön az elején ráhangolódik a közös játékokra. Mivel felvételiztetőset játszottunk így kihívó szexi, és elegáns ruházatban nyitott ajtót amiből a mellei majdhogynem kibuggyantak gyönyörű látvány volt.
  • Action:

    Mint említettem szerepjátékot kértem. Szeretem mert megtöri a helyzetet, felszabadít és kellően erotikus hangulatot tud teremteni a későbbiekhe. sajnos a lányok többsége vagy nem vállal vagy nagyon mást ért ezalatt, legtöbbször egy mondatot vagy csak egy ruha darabot ért szerepjáték alatt. Szerencsére Panka esetében teljesen másról van szó pontosan a érkezésem pillanatától a távozásom pillanatáig szerepben volt és aktívan göngyölítettük fel a történetet. aktív volt, kreatív, kezdeményező, nyitott, valósághű már amennyire lehet valósághű egy ilyen helyzet és végig végig szerepben maradva! Eddigi pályafutásom során nem tapasztaltam ennyire odaadó és ennyire maximalista hölgyet.
    A közösen eltöltött egy óra körülbelül felét a szerepjáték tette ki, a pontos részlet maradjon a mi titkunk... fokozatosan áttértünk az erotikus részekre először simogatások majd francia nyelvi ismeret bemutatása következett. és bátran állítom hogy a város egyik legtapasztaltabb és legnagyobb francia nyelvtudással rendelkező hirdetője, es hírvivője Panka. fantasztikus amit a szájával művelni tud teljesen képes eltüntetni. a technika az egy dolog de mellé pajzánság maximalizmus és a vendég teljes körű kiszolgálása társul ezáltal az élmény még fokozódik. A franciát kölcsönössé tettük bár véleményem szerint nem sikerült teljesen végig vinnem, de szemmel láthatólag és érezhetően nagyon tetszett neki. majd folytattuk tovább az ágyon hanyatt fekve franciázott, valamint kértem hogy üljön rám, imádom a mellek ringatózását. ezt készségesen meg is tette és hosszan el időzve hol kiegyenesedve hol rám feküdve folyamatosan lovagoltunk. szerettem volna kipróbálni kutyus ban is ezért kértem hogy váltsunk. menet közben nem tudtam ellenállni popsi nak bár nem beszéltük meg az elején nagyon készséges és alkalmazkodó azt mondta hogy persze semmi akadálya. Egy hatalmas hajrát követve itt is lett vége a történetnek gyors törölköző és tisztálkodás és utána egy jó 15 perces tartalmas beszélgetés folytatódott. nagyon értelmes és tisztában van az élet dolgaival számomra nagyon felüdítő volt a társalgás majd fizetés a végén és távozás.
  • Elszámolás:

    Mivel ismerősök vagyunk, a végén korrektül rendeztem. Szerintem ezzel senkinek nem lesz problémája. Az árképzés korrekt, véleményem szerint alacsonyabb mint szokott.
  • Összkép:

    Nagyon emlékezetes 1 órát töltöttünk el, az interjú sikeres lett, mindenképp felvenném Pankát bármilyen pozícióba ha tehetném. Köszönöm az élményt!
Happy Massage