• Bonni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltük meg az időpontot .
  • Megközelítés:

    Felszabig metróval mentem , onnan már csak néhány perc séta volt .
  • Helyszín:

    Kis lakás , egy szoba kinyítható ággyal , fürdő szép , tágas zuhany van benne , hangulatos kis lakás .
  • Lány külseje:

    Élőben még jobban néz ki , szemei ragyognak élőben , mosolya Angelina Joliera emlékeztet . Bőre finom feszes és nagyon finom illatú .
  • Action:

    Fürdésből visszatérve üdítővel várt. A magassarkújából már kibújt .Elkezdtünk állva ,finoman
    ölelkezni ,csókolózni. Ruhájától gyorsan megszabadítottam ,az ágyon folytattuk .Szája nagyon érzéki, csókjába belead mindent, lehet vele kicsit vadulni is .Megszabadítottam fekete fehérneműjétől ,egymáshoz bújtunk és csókolóztunk, simogattuk egymást.
    Végig nyaltam északtól-délig, nyakát ,hasát. Láthatóan tetszett neki ,a bőre lúdbőrözött.
    Csípőjét mozgatta ,hozzám simult .Elkezdtem felfedezni a finom punciját. Először lassan alig érintve majd egyre erősebben és mélyebbre hatoltam a nyelvemmel. Negyed óra áldásos tevékenység után elélvezett a drága. Ezután elkezdett engem kényeztetni ,gyorsan ,határozottan majdnem kivégzett. Közben simogattam ahol értem a punciját. Majd eljött a gumihúzás ideje .Először szemből meglovagolt. Cicijét markoltam, simogattam. Hatalmas vágtát diktált, magamhoz húztam és csókoltam az édes száját. Néha kiegyenesedett, hátul megtámasztotta magát és igy mozgott rajtam. Majd ülőhelyzetbe kerültem és igy lovagolt meg. Láthatóan Ő is élvezte, sajnos nem tudott elmenni. Ezután szemből hatoltam be neki. Lábait felemeltem és miközben ki-be jártam benne kezemmel a csiklóját izgattam. Miután az időnk kezdett fogyni felgyorsítottam és tele lőttem a vegyvédelmit. Jó volt hogy hagyott lenyugodni .Majd kaptam tőle törlőkendőt megtisztogattam magam. Egymás mellé heveredtünk és egy jót beszélgettünk. Közben simiztem a hátát popsiját. Nagyon
    értelmes, kedves szerény lány .Szerettem volna még egy menetet, felajánlottam hogy hosszabitsunk, de aranyosan mondta hogy most nem fér bele .Azért még egyszer összebújtunk, csókoltam és simogattam, de sajnos eljött a búcsú pillanata.
  • Elszámolás:

    Az elején adtam neki oda , de talán nem is nézett bele a borítékba .
  • Összkép:

    Finom lány , nagyon kellemes volt a vele töltött idő , csak ajánlani tudom mindenkinek !
Happy Massage