• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem , könnyed módon tudtunk időpontot egyeztetni . Az már a telefonból kiderült , hogy nagyon kedves vidám hangja van és jó humorérzéke.
  • Megközelítés:

    Az Etele plázától 150 méternyire van , Én kocsival mentem , szinte a ház elött sikerült parkolnom .
  • Helyszín:

    Ház "ezer emeletes " régi panel . Ő az ezrediken van , szerencsére egész gyors a lift . Lakás minden tekintetben egyedi és igényesen felújított . Rend és tisztaság ellenőrzésre kár időt is pazarolni , annyira rendbe van minden .
  • Lány külseje:

    Egy igazi dögöcske , van valami bujaság az egész kisugárzásában . Ahogy megérkezte azonnal remegett köztünk a levegő . Egy fekete kis semmiségben nyitott ajtót , mellei megelőzték . Gyönyörű volt , már-már kínosan éreztem volna magam máshol, mert egyszerűen nem bírt elszakadni a tekintetem a fantasztikus kebleiről !
  • Action:

    Miután sikerült magamhoz térni , eliszkoltam zuhanyozni . Mire kijöttem az ágyon várt , már csak egy bikini alsóban . Kimondottan jól mutatott az ágyon . Majdnem tigrisbukfenccel teremtem mellé . Finom csókcsatába kezdtünk miközben a mellünk összeárt , nagyon izgató volt ahogy a melle nekem feszült . Meg is jegyezte , hogy úgy tűni a csókja távolba ható , igaz távolabb pont felállt tőle a farkam. Ezután nem bírtam már uralkodni magamon és rámarkoltam a kemény seggecskéjére . Ez csak olaj volt a tűzre , majdnem a torkomig szaladt le a nyelve . Mondtam utána neki , hogy most Én is szeretnék a torkáig jutni . Mondta pillanat , és már pördült is és azzal a mozdulattal el is tüntetett a szájába, majd a torkába . Édes jó istenem , majd behorpadt a homlokom . Volt benne kompresszió rendesen . Mámoritó érzés volt elmerülni a torbában , már már emberfeletti izgalom lett úrrá rajtam . Szerencsére kicsit ki tudtam húzni magam a torkából , így legalább nem lőttem torkon , bár biztos isteni lehet . Kis szívritmus szabályzó szünet következett . Majd bebocsátást kértem a nyelvem számára a gyönyörű gyöngyöző puncijába . Mennyei manna , minden cseppje kincs , ezért gondosan gyűjtögettem mint egy méhecske . Ennek következtében Brendácska csípője önálló életet kezdett élni , és egy finom orgazmussal jutalmazta a nyelvtáncomat . Kisebb technikai szünet következett , kis vizet vettünk magunkhoz , utána meg egy gumit . Kértem , hogy forduljon felém , hogy a gyönyörű popsijába kapaszkodhassak miközben hátulról magamévá teszem . Nem volt kifogás , már előttem is volt az a csodapopsi . Sajnos olyan frenetikus hatással volt rám a látvány és a szűk puncijának szorítása , hogy tíz percet sem bírtam ebben a gyönyörben . Hatalmasat élveztem És vendéglátóm hátára rogytam És ott szuszogtam még néhány percet . Kedvesen megvárta a regenerációmat . Még egy jót trécseltünk és kaptam egy kávét is . Majd újabb megtisztulás következett , és a búcsú !
  • Elszámolás:

    Telefonban megbeszéltek szerint történt .
  • Összkép:

    Igazán szuper Nő , csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni !!!!!!!!!!!!!!!!
Happy Massage