• Leea

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon és smsben ment,első időpont nem jött össze de pár nappal később bepótoltuk
  • Megközelítés:

    Győrben van a helyszín,sima ügy,panel házak,van parkoló.
  • Helyszín:

    Igényesen felszerelt szép állapotban lévő panel lakás,nem jártam körbe csak a szobában és fürdőben voltam. Fürdőben van minden ami szükséges a tisztálkodáshoz. szobában nagy ágy van hely bőven.
  • Lány külseje:

    Képeknek teljesen megfelel a hölgy, Vékony formás teste van iszonyatosan jól markolható feneke,szép arc, mellei puhák,gyúrhatóak.
  • Action:

    Kezdeném azzal hogy 1 órára jelentkeztem be hozzá, ám sajnos neki közbejött valami ezért fél órát késett így dönthettem, hogy megint halasztok vagy bevállalok egy fél órás menetet. Úgy gondoltam, hogy ha már eljöttem Pestről Győrbe akkor bevállalom illetve túl jó nő ahhoz, hogy kihagyjam. Természetesen felajánlotta, hogy akkor a megbeszéltekhez képest csökkentett csomagot fizessek amit én elfogadtam, de utólag mégis odaadtam neki a teljes óráért járó ajándékot - ezt is jelöltem meg csokor méretnek- és megegyeztünk, hogy legközelebb másfél órára jövök és akkor csak 1 órát számít fel szóval azt gondolom mindketten korrekten jártunk el.
    Gyors lefürdött, felvett egy sexy hálós body-t és már mutatta is az utat a fürdőbe, minden kelléket adott is hozzá. Gyors zuhi, siettem hogy a fél órát ki tudjam élvezni. Beértem a szobába már izgatóan incselkedős beszéddel, mozgással, nézéssel várt. Annyit tennék hozzá, hogy én kértem extrában mély torkozás és kényszer franciát. Első körben felkínálta a punciját és jól kinyalatta magát velem ami nem volt ellenemre, szép borotvált kis puncija van, nyaltam is ahogy kérte,egyre hevesebben közben a fenekébe kapaszkodtam vagy rácsaptam amit szeret. Majd elém térdelt hogy most szopni akar és elkezdte a műsort. Szeret játszani vele,látszik, hogy szereti, nem egyhangú gépies szopás van benne minden- nyalás,kis kézzel verés,arca paskolás. Viszont mély torok és kényszer francia csak elvétve akadt és csak 1-2 másodpercig bírta amikor a hajába kapaszkodva rányomtam a fejét. Szóval ezt a két dolgot nem igazán csinálta így ezt a részt annyira nem tudtam kiélvezni.(persze lehet velem volt vmi gondja bár egyéb más jel erre nem utalt)
    Jött a gumi húzás majd beleült a szűk puncijával nagyon jó érzés volt, ügyesen mozgott,lehetett markolni csapkodni a fenekét,melleit masszírozni. Majd közölte, hogy jöjjek szemből mert ő úgy jobban szereti, mondtam hogy simán. Így is megvolt ,közben nagyon kéjesen nyögött,beszélt biztatott. Semmi durva beszéd,bár én jeleztem, hogy az nekem nagyon bejön de ebben azért visszafogott volt.
    Itt már nagyon az idő vége fele jártunk, közöltem is, hogy mennem kell, de csak így nem akart elengedni megpróbált szájjal és kézzel kielégíteni ebben lelkes volt, de sajnos nem jött össze, nem rajta múlt, bennem volt a drukk, hogy már én is késésben vagyok.
    Felöltöztem gyorsan, közben beszélgettünk, megbeszéltük az anyagiakat, ő kevesebbet kért de én kifizettem az egész órát és akkor majd kövi alkalomkor másfél órát maradok 1 óra áráért. Én ilyen kis korrekt gyerek vagyok:)
  • Elszámolás:

    1 órára jelentkeztem be extrával ezt jelzi az összeg amit megadtam.magyarázat action menüpontnál található
  • Összkép:

    kissé vegyes de inkább jó, tetszik a stílusa,odaadó, figyel a kliensre,élvezi a sexet ezt mutatja is, sajnos a mély torkozós kényszerfranciát csak nyomokban tartalmazott a randi ezt hiányoltam, de lehet a fél óra kevés volt hogy egymásra hangolódjunk, én biztosan több időt igénylek.
Happy Massage