• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ismerős az a fickó, akit meglátsz az utcán sietve bemenni az egyik lépcsőházba, arcán pajzán mosollyal, fülén egy telefonnal a fővárosi ügyeid intézése során? Kicsit sunyi képű, de amúgy teljesen normális, átlagos srác, akit éppen hajt a csillapíthatatlan ősi vágya. Én pontosan ilyen alak vagyok…

    Az úgy kezdődött, hogy ….felhívtam. Szerettem volna vele beszélni kicsit megismerni, hallania hangját, megkérdezni néhány dolgot tőle, de ez nem jött össze. Barátnője fogadta a hívásomat, csak vele tudtam egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Telefonban megadta a pontos címet. Kiderült, hogy a körúti villamos vonalához van közel. Amin közlekedni mostanában challenge-nek számít, de azért nem egy lehetetlen misszió. Ha valaki nem elég bátor, vagy fél hogy a villingeren verekedésbe keveredik egy idióta utas miatt, ami nem ritka, annak javaslom a metrót vagy az autót.
  • Helyszín:

    A pásztorórákra fen tartott lakás teljesen okés. Nem hiszem, hogy ott lakna Amanda, inkább alkalmi bérlemény lehet. Többen használhatják, erre voltak ráutaló jelek, de én erről nem kérdeztem. Ha mások is voltak még a lakásban, akkor jól eltűntek abban az időszakban, vagy bújócskát játszottak, mert én senkit és semmit sem hallottam. Lényeg, hogy a szoba és a fürdő is jól felszerelt és nagyon tiszta volt. A lakás bútorozott,de egyértelműen látszik hogy mire van licensze.
  • Lány külseje:

    25/162/55. Ezek vannak megadva az adatlapján. 85/65/90 ezeket már én teszem hozzá. Ezek a számok, már elég jókat sejtetnek. Jó arányok a fotóin ki kiütköznek. A valóságban is ezt tapasztaltam meg. Sportos alkatú, kerek popsis, mondhatni, hogy helyes arcú lány Amanda. Az arca nekem nagyon tetszett, barátnősen bájos, bár ez mindig relatív. Széles mosolya közben a fehér fogsora teljes hosszában megvillant. Összességében finom vonásai vannak, de azok mégis elég karakteresek. Kislányos bájjal és cuki hanggal teszi lágyabbá az összképet.

    Közepes méretű és ruganyos mellekkel és simára borotvált, szűk intim réssel csábítja az áldozatait. Tetoválást azt hiszem nem láttam rajta.Azzal nem csufitotta el az igényesen kidolgozott izomzatát.
    Kicsit megilletődötten köszöntött az ajtóban, udvarias protokollal fogadott. Aztán a szobában már teljesen más volt. Manírok nélkül, őszintén viselkedett. Kedvesen mosolygott, barátságosan érdeklődött. Természetes reakciókat láttam rajta, őszintén nyitott felém, jó energiákat éreztem felőle. Hamar kialakult közöttünk egy bensőséges hangulat, egy erőteljes szimpátia. Legalábbis ezt éreztem a hangjából és a testtartásából. Aztán lehet hogy ez csak egy jó bevált technikai trükk,de működik, igazolhatom. Én elhittem neki.
  • Erotikus masszázs:

    Azt mondta, hogy tud masszírozni, és hogy szeret is. Azt feltételeztem, csak blöfföl. Engedtem neki, hogy bemutassa a masszázs tudományát. Olyan frankón megnyomkodta a combjaimat és a hátamat, hogy csak lestem. Kértem is hogy ne hagyja addig abba, amíg a vállaimat meg nem gyúrta. Kértem meg 10percet. Vállamra és a csuklyás izomra is ráment és jól megdolgozta . Precíz és erős masszírozásban volt részem a program első harmadában.
  • Levezetés:

    Először én lettem ápolgatva. Ez a program egy hosszú és érzéki csókkal vette kezdetét. Csókolózásban olyan volt, mintha egy mesterséges intelligencia lenne bele építve. Ahogyan én smároltam, ő úgy, azzal szinkronban csókolt vissza. Ha hevesebben kevertem a nyelvemmel, akkor ő azt viszonozta. Ha csak az ajkait szívtam, akkor ő is azt tette az enyémmel.

    Aztán amikor elkezdte összefogni a haját, már tudtam, hogy mindjárt végem lesz. Először végig puszilgatta az ágyékom környékét, majd a mogyis mikulás csomagot, végül a makkmarci következett. Huh, de jó volt. Szépen és érzékien szivarozgatott. Közben halk sóhajtásokat is adott ki magából. Először nem tudtam, hogy ezek a hangok az én kézimunkázásommal vannak szinkronban, vagy ő ennyire élvezi a cumizást. Azt hiszem mindkettő. Technikás és érzéki, amit művel. Áldozott a látványnak is, de inkább a fizikai kontaktusra fókuszált. Játékosság és szenvedély meghozta a várt hatást. Bizony le kellett állítanom párszor, mert különben kivégzett volna.Aztán végül is hagytam, hogy elragadjon a vágy. Egy vibráló ütemű kézi habverés után beindult a tűzhányóm, ő pedig a szájába, pontosabban a kiöltött nyelvére irányította a feltörő lávát. Majd a szájába kapta a dákeszomat és vett belőle néhány mélyebb slukkot. Nem tartogatta magában, nem nyelte le, hanem papírtörlőbe küldte az eredményt. Aztán mellém bújt és testtartásával és gesztusaival egyértelműen jelezte, hogy ő bizony eléggé felizgult állapotban van még, tegyem gyorsan boldoggá őt. Lábai közé bújtam az arcommal és nyelvemmel a mennybe vezettem őt. Hálás feladat az ilyen,mert konkrét visszajelzést ad a tevékenység milyenségéről. Orgazmusa összetéveszthetetlen.
  • Elszámolás:

    Megkérdezte, hogy milyen extrákat szeretnék igénybe venni. Ennek megfelelő rózsaszálakat készítettem össze és adtam neki oda a randink utolsó percében.
  • Összkép:

    Az érzékiséget sokra értékelő fazonok számára Amanda jackpot lehet.Barátnős attitűdöt kaptam én is, szenzitív csókolózással és erőteljes masszázzsal. A kölcsönösség izgalmas perceket okozott,a franciás levezetése pedig nagyon jól esett.
Happy Massage