• Bianka

 • Beküldte:
 • Bianka reagálása

  Drága Pussoholicom!

  Először is sorry, sorry sorry, csak ideérek lassan :).

  Másodsorban meg köszönöm szépen ezt az értékelést!

  Igen, az a bizonyos KARMA jól összefújt bennünket, talán még a mostani időjárási viszontagságoknál is szeszélyesebb hangvételben. ;, biztosan az a bizonyos KARMA - ugyebár :).
  A "csipkekendőmmel" majd bemutatlak egymásnak Benneteket, Ki is ő valójában. :), de az érintetlen masszázspad kapcsán is szavaidon foglak! Szigorúan masszázs lesz a repertoárban, de csakis kizárólag lélek-, és testmasszázs. (( na jó,talán picit fűszerezve)). Mindig keríthetünk alkalmat a beállt triggerpontok kilazítására is. Rajtam nem múlik a személyes találkozások alkalmainak bővítése, hiszen ennyire meg már ismerhetsz!

  Addig is vigyázz Magadra! Csókollak a legközelebbi terápiás kezelésig!
  Bianka

 • Egyeztetés:

  Nem járok erre túl gyakran, ezért lemaradtam a nagy hírről, miszerint újra elérhető és az olvasott beszámoló csak felkorbácsolta a vágyamat, hogy mielőtt találkozhassak vele. Írtam neki Viberen, amire örömömre gyorsan reagált és már hívtam is. Pár perces csevegés közben meg is találtuk a mindkettőnknek megfelelő napot és időszakot, így már csak várnom kellett pár napot és időben megérkeznem.
 • Megközelítés:

  A megszokott városrészben, de egy új címre kell hozzá eljutni, ami most autóval is könnyen ment, ráadásul a ház előtt találtam fizetős parkolóhelyet (a karma, ugyebár😇😉).
  Nem lehet túl nagy kihívás BKV-val érkezni sem, de pár percet kellhet gyalogolni a legközelebbi megállótól. Ami meg jó a szívnek, szóval senki se bánkódjon.😎
 • Helyszín:

  A partneremhez méltó, színvonalas, új épületben egy remek kis kégli a helyszín. Nappali-konyhás, egy hálós lakás, amin Will úrfival osztozunk a randi idejére. Ő egy csudaédes kis szőrmók kutyus, akivel a legutóbbi Bianka-korszakban már jól összebarátkoztunk🤗.
  A fürdőszoba is patyolattiszta, kádban zuhanyozhatunk és friss illatú, nagy törölközővel szárítkozhatunk. Szájvíz is van, kötelező elem, ha finom csókokra is számít a vendég.
 • Lány külseje:

  Itt visszafogom magam, mert zsigerből oldalakat írnék tele azzal, hogy milyen gyönyörű ez a lány. Most először tetőtől talpig hófehérbe öltözve fogadott. Na, nem vitte túlzásba, csak éppen egy fehér selyem (?) csipkekendőt terített vállaira, alatta pedig ahhoz illő kétrészes fehérneműcsodát viselt egy combfixszel kiegészítve. Haja még leengedve hullott alá, szemüveges okos-arca pedig hatalmas mosollyal lényeztetett belépésemkor. Nekem a leginkább tetsző, karcsú alkata és minden porcikájának a szépsége minden alkalommal legyűgöz. Sötét haja szembogarához illő, arca szépséges, izmosan karcsú gazella-teste pedig vadító. Szoborra illő cickói természetes ékei a feszes/lapos hasa felett, popsija félgömbjei pedig épp férfitenyérbe illő minicsodák.
 • Erotikus masszázs:

  Soha nem szakszerű masszázsért megyek hozzá, bár van emlékem róla, hogy korábban már volt alkalom, amikor meglepett abéli képességeivel is, amikor kérésemre megdolgozta éppen problémásabbnak mutatkozó testtájaimat.
  Ezzel a lánnyal (és néhány hasonló kvalitású és személyiségű társával is) egészen egyszerűen a társaságában töltött idő gyönyörűségéért akarok találkozni minden alkalommal. Most igen hosszú idő után találkoztunk újra, így a két óra java részét a kanapén egymás ellett üldögélve (sajnos több helyre kellett még utána autóznom, így a magammal vitt borocskát nem nyitottuk meg, de örömömre később tetszéssel kóstolt bele, mint jelezte🤪) töltöttük, időnként finom-puha csókokat váltva, amik hatására a testi vágyam is folyamatosan igen magas szinten volt...🤗
  Will feje az egyik combomon, szépséges vendéglátóm tenyere a másikon, arca az enyémben és tekintetünket egybefonva beszélgetünk jóízűt a masszázs helyett.
  Jó ez így, ma (is) érintetlen marad a szoba közepén a masszázspad😜
 • Levezetés:

  Egyszer aztán mégiscsak úgy alakítom a dolgokat, hogy lehámozom egyelőre csak magamról a ruhát és a kapott törölközővel bevonulok a fürdőbe, ahonnan tisztálkodásom végeztével kilépve őt már a francia ágyas hálóban találom, amint éppen a zenét indítja a lélek-, és testsimogató folytatáshoz.
  Úgy folynak tovább a dolgok, mintha egy koreográfiát követnénk, pedig csak annyira teemészetes az, ahogy az ágy végénél állva kezdünk eleinte lassabb és finomabb, majd kicsit hevesebb csókolózásba, miközben simogatjuk egymást. Tudom, hogy mi lesz/lehet a folytatás és nem is tévedek...mert ő hamarosan sarkaira guggolva és szinte folyamatosan a szememimbe felnézve kezd el velem, azaz vigyázzba állt kiskatonámmal játszadozni.
  Mindig elhiszem neki is, hogy szereti tenni, amit tesz velem, az biztos, hogy nekem óriási élvezetet nyújt ajkaival és a látvány is csak fokozza a tüzet. Egy idő után nem is akarván, hogy előntsön a lángtenger magamhoz emelem és csókolva borítom hanyatt az ágyra őt, miután lefejtettem róla a melltartóját és fölé hajolva csókolom először szépséges ajkait, s kezdek lefelé haladni nyakán át remek mellei gombjeihez, amelyeket kézzel és szájjal is illetve okozok neki kellemesnek tűnő érzéseket. Mem állok meg csak rövidebb időre és máris feszes hasát puszilva-simogatva tartok harisnyás lábai felé. Felsejlik a gondolat, hogy letekerjem-e vajon azokat és talpa közepéig csókolgassam hosszú és formás lábait, de aztán a vélhetőleg előrehaladt időre tekintettel inkább a combfix és a csipkebugyi által szabadon hagyott combhajlatánál állok meg és mivel a folytatásra ösztökélő hangokat hallok szép partnerem szájából a falatnyi bugyit leoperálva róla látok hozzá legkedvesebb elfoglaltságomhoz, öle gyönyörű és csudafinom kincsének a kényeztetéséhez. Sokáig és minden reakciójára figyelve, azokban élvezettel elmerülve tevékenykedek kizárólag nyelvem és ajkaim hadrendbe állításával addig, amíg ő egyre hangosabban jelét adva tetszésének felfelé halad az élvezetek csúcsáig, ahová érve megajándékoz igazán egyedi reakciójával, amit mindig hatalmas mosollyal nézek/hallgatok végig. Jó ideig tart, amíg lecsillapodik és utó-érintéseimben élvezkedve egyszer csak fél-ülőhelyzetbe húzódszkodva kéri csókjaimat, amelyekből adunk-kapunk jó hosszan.
  Ezután ő "parancsol" engem hanyatt és folytatja azt, amit még guggolva kezdett. Minden pillanat a menyországba vezető út, de én valamiért megbotlom a cél előtt és féltérdre ereszkedve kérek "kegyelmet", azaz még sok csókot á simítást. Elég ez most nekem, elég volt a hosszas élvezkedés saját magamnak is.
  Végezetül még kérek és kapok egy teiggerpont nyomkodást fájó csípőtájékomon és újra a fürdő, majd a nappali felé veszem az utam.
  Kis búcsúbeszélgetés után teljesen feltöltődve az élmények által és jókedvűen lépek ki a folyosóra és hagyom magam mögött egyik legkedvesebb partneremet.
  Folyt.köv.....ahogy mondani szokás. Remélem.😇
 • Elszámolás:

  Egyszerű a matek, kérdésemre a legutóbb is kért számú virágot fonom csokorba és a vitt bor mellé helyezve hagyom a kis ajándéktáskában. Mindenképpen arányos a kapott élménnyel.
 • Összkép:

  Több éve ismerjük egymást és már többször megénekeltem Biankát. Amikor itt van közöttünk mindig rabul ejt és vágyom rá, hogy lehetőségeimhez mérten minél többször láthassam, érezhessem. Szépsége és intellektusa egyaránt lenyűgöz, csak remélni tudom, hogy ebben a jelenlét-időszakában is lesz még alkalmam a vele való további találkozásokra.
Happy Massage