• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sajnos már lett volna egy randink, de azt le kellett mondanom betegség miatt. Most a randit megelőző nap hívtam, sajnos ki volt kapcsolva a telója. Még néhányszor próbálkoztam fél óránként, semmi változás. Már lemondtam róla , amikor egy diszkrét csörgést hallottam. Jázmin volt az. Egyből visszahívtam, és nagy örömömre megbeszéltük a másnapi randik időpontját.
  • Megközelítés:

    Vonattal utaztam fel hozzá. Keletitől 30A busszal a Hősök teréig. Onnét laza 10 perces séta a helyszín. Szabad parkolót láttam a közelben. Szerintem könnyű eljutni a megadott címre mindennel.
  • Helyszín:

    Rend és tisztaság mindenhol. Hálóban nagy franciaágy , falon tükör. Egy kisebb komód és egy szék található. Fürdőben kád, néhány tusfürdő, deók, szájvíz.
  • Lány külseje:

    Jázmin bármelyik férfimagazin címlapján szerepelhetne. Bombázó, ha egy szóval kellene jellemezném őt. Arca olyan igazi pornós számomra. Haja szőke egyenes hosszú. Testén egy deka felesleg nincs. Gyönyörű hatalmas szilikon cici, nagyon karcsú derék, és világbajnok kerek, kemény popsi. Kérésemre melltartóban, picike tangában és magas sarkúban fogadott. Utóbbi végig rajta maradt.
  • Action:

    A megbeszélt időben hívtam. Bejutáshoz szükséges infót megkapva percek múlva már a lakásban is voltam. Puszival üdvözöltük egymást, cipőt levetve hálóba invitált. Frissítővel is megkínált. Programot megbeszélve, gyors zuhanyt vettem.
    Jázmin a hálóban háttal várt négykézláb az ágyon. Épp egy kis zenét próbált eszközölni a telóján. Formás popsijára egyből csókot dobtam. Miután megfordult simogatni kezdtük egymást. Gyönyörű melleit kezdtem el kényeztetni,textilen keresztül.
    Melltartóját levéve bimbóit kezdtem el nyalni. Egyik kezemmel tangájába benyúlva punciját kezdtem finom simogatni. Ezután közöltem vele, hogy kiszeretném nyalni punciját.

    Jázmin mosolyogva tett eleget kérésemnek. Tangáját levéve hanyatt dobta magát. Lábait teljesen szétrakta, hogy minél jobban kelyhéhez férjek. Hatalmas élmény volt ilyen bombázót nyelvvel kényeztetni. Jázmin halkan nyögött, majd idővel szólt, hogy szájában szeretné érezni kemény farkamat. Másodpercek alatt olyan pornós szopásban részesített, Jó Isten! Szinte habzsolta farkamat, közben olyan hangok hagyták el a száját, teljesen felhúzott vele. Mondhatom, hogy hagyományainknak megfelelően szájában ért a vég. Hagyott végig lenyugodni és csak utána ment ki a fürdőbe.

    Szünetben egy masszázst ajánlott, közben jót beszélgettünk, kivel mi történt mióta nem találkoztunk.
    Szóltam neki, hogy tőlem jöhet a második kör. Megfordulva, kispárnát téve a fejem alá, tanúja lehettem hogyan bólogat rajtam ismét Jázmin. Pillanatok alatt tövig elnyelt, és fantasztikus franciában részesített. Majd 69-es pózba folytattuk. Élmény volt punciját nyalnom ismét.

    Gumit húzva meglovagolt. Hamar elnyelt magában, és szóban is biztatott, hogy jól járassam meg a farkamat a puncijában. Isteni látvány volt ahogy ez a bombázó mozog rajtam, közben hatalmas melleit simogattam.
    Kutyusban folytattuk. Gyilkos póz ez nála, ahogyan felkínálja így magát. Gyönyörű látvány tökéletes popsija karcsú dereka. Ebbe kapaszkodva dugtam őt ahogy csak tudtam. Jázmin folyamatosan biztatott, hogy dugjam meg jól a punciját. Tükörben is figyelem kísértem a történteket. Végére nagyon elfáradtam, Jázmin hangjára sikerült elélveznem végül. Hagyott lenyugodni végig magában, aztán kaptam egy vizes törlőt. Picit még beszélgettünk. Aztán zuhany, öltözködés és búcsú az ajtóban.
  • Elszámolás:

    Egy órát voltam nála. NFVSZ-t kértem extraként. Az ajándékot a randi végén helyeztem el a komódon, szóba sem került közöttünk.
  • Összkép:

    Jázminnál mindig fantasztikusan érzem magamat. Ez a sokadik randink volt már. Tökéletesen megkapom azt a pornós élményt amire vágyok mindig tőle. Számomra egy beteljesült álom amikor ilyen bombázóval lehetek együtt mint Jázmin.
Happy Massage