• Lara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kicsivel dél előtt hívtam, szinte azonnal felvette. Sajnos az általam megadott időpont nem volt jó neki, de nagy meglepetésemre egy tíz perc elteltével visszahívott, hogy helyet szorított nekem.
  • Megközelítés:

    Sszéll Kálmán tér közelében. Mivel én itt dolgozom nagyon közel így lábbusszal érkeztem és a parkolással nem volt gondom... :)
  • Helyszín:

    A lakás a célnak megfelel, szép és izlésesen van berendezve. A fürdőszoba tökéletes és jól felszerelt.
  • Lány külseje:

    A külseje egyértelműen gyönyörű. Arcos képei nincsenek, de ettől egyáltalán nem kell félni. Egy szép, mosolygós arcú, formás testű nő nyitott nekem ajtót fekete, egyrészes ruhában. A sokan megirigyelhetnék csodás feszes bőrét, kerek feszes fenekét és csodálatos kebleit. Egyszerűen már maga a látvány is lehengerlő.
  • Action:

    Egy rövid beszélgetés és egy fürdés után neki is láttunk az ágytornának. Egy tüzesebb barátnőfeelinges csókcsatával kezdtünk, majd egy finom franciába váltott át. Könnyed volt és kellemes. Ezt követően egy újabb csókcsata következet, én pedig gyönyörű testének minden porcikáját végig kóstolva leértem a combjai közt termő ambróziáig. Itt ötlött fel először a probléma... még pedig a szája. Ugyan is előszeretettel kommentálta az eseményeket, én meg azt hittem, hogy nyalás közben ott helyben kivégez vele. Ahogy befejeztem, csere és ismét ő kényeztetett. Gondoltam a finom lassú szája ad nekem egy kis időt és lehetőséget, hogy ellazuljak és összeszedjem magam. Ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna. Egy erélyesebb szemkontaktusban bővelkedő franciát kaptam. Egy olyat amit rég élhettem át. Időről időre csak pár másodpercre hagyta abba, hogy közöljön velem egy két mondatot, aminek csak a hallatán féltem, hogy elintéz.
    Nem akartam franciával bedobni a törölközőt, így gumit kértem és kutyában folytattuk. Természetesen a szája itt sem állhatott be :). Mondta és csak mondta a dolgokat, ami egyfajta mélyen elrejtett állatias ösztönökhöz nyúlt le hozzám. Megragadtam a derekát és csak csináltam és csináltam, ahogy mondta, óvatosan paskolni kezdtem azt a gyönyörű feszes fenekét, ő ennyit mondott: "Erősebben!" "Gyorsabban!". Bármit csináltam telhetetlenül követelt többet. Sajnos mindennek hála nagyon hamar elmentem. Megálltam, hogy közöljem ezt Larával mire megjött a válasz: "Ne csináld ezt velem! Gyerünk folytasd! Dugjál még!". Így összeszedtem minden erőmet, amit nem szívott még ki belőlem és folytattam. Ő mondta és csak mondta tovább a szövegeit én meg a derekába kapaszkodva szinte már transzban csináltam ahogy csak bírtam, majd a végén megszólalt "Igen! Elmentem!" Nagyon rég készített ki nő ilyen hamar és ilyen alaposan.. Mivel hamar leszívott belőlem mindent az órám egy nagyobb részét beszélgetéssel töltöttük, ami során rájöttem, hogy Lara nem csak az ágyban egy éhes kielégíthetetlen vadmacska, de még egy intelligens és ezer egy témában jártas kiváló beszélgetőpartner is.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt és a virágcsokor mérete a pesti átlaghoz képest jó
  • Összkép:

    Nem hiszem, hogy a leírtak után még bármit is ragoznom kellene :). Lara egy olyan nő, aki testben és elmében is könnyű szerrel kezelni tudja a férfit. Első ránézésre olyan mint egy pőrgős, csacsogós, bájos nő, de igenhamar egy kielégíthetetlen, dögös vadmacskává változik aki után senki ember fia, semmilyen téren nem maradhat kielégítetlen.
    Hirdető á
Happy Massage