• Melissa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kora hajnali tizenegy órakor hívtam . Néhány csörgés után fel is vette a telefont . Bájos erotikus hangján belebúgott a telefonba , azonnal bizsergető hatással volt rám . A kora délutánt választott a légyott időpontjának . Részletes itinert kaptam mindenről .
  • Megközelítés:

    Autóval mentem hozzá felvállalva a parkolási anomáliákat a környéken , de bejött hogy 19-re húzzak lapot . Mellette a Molnár utcában találtam elsőre parkolóhelyet . Már csak pár perc séta választott el a paradicsomtól .
  • Helyszín:

    Pici ékszerdoboz lakás minimalista berendezéssel . Szobában kinyitható ágy szolgál a hancúr terepnek . A fürdőszoba egy komoly épített kétszemélyes zuhannyal rendelkezik , nagyon szép és ízléses . A falicsempe egyes elemein talán a budai vár látható. Mindent a tisztaság és a rend ural .
  • Lány külseje:

    Érkezésemkor egy pici tangában és egy rövid pólóban fogadott . Nagy örömömre , mert ahogy beinvitált azonnal megcsodálhattam a műremek feszes popsiját . Mosolya bájos , tekintete igen huncut .
  • Action:

    Miután átbeszéltünk mindent , kaptam egy finom vastag törölközőt . Irány a zuhany . Játékosan megkérdeztem , hogy megmosná-e a hátamat . Azonnal vette is le a pólóját legnagyobb megelégedésemre , és már léptünk is a zuhany alá . Én kis naiv elkezdtem zuhanyozni , de kérésére erről gyorsan lemondtam és a már vízcseppektől ragyogó bőrét elkezdtem simogatva fürdetni . Na.... itt elszabadult a libidó rendesen , a második percben már finoman habzott a tusfürdőtől a formás melle és a forró víz ellenére a mellbimbójával üveget lehetett volna vágni . Eme testrészek alapos megtisztítása után a gravitációs kényszer hatására lejjebb folytattam tisztító technikám tökéletesítését . Áldásos tevékenységemnek köszönhetően hamar elkezdte hallati a hangját , " abba ne hagyd ! Még !!! Ohhh ! Ekkor már egy más dimenzióban voltam és gyorsan elé guggoltam , mire azonnal szélesített a terpeszén . Mint a kisgyerek aki a kedvenc fagylaltját megkapta nyaltam házigazdám mézédes kelyhét . A hangatás fokozódott és a keze alaposan rászorított finom csiklójára , nem sok időre volt szüksége ,hogy egy remegős orgazmussal ajándékozzon meg. Nem volt rest azonnal közölte , hogy egyenliteni akar . Nosza , rajtam nem fog múlni ! Szappanozás és öblítés következett , majd apró csókokkal haladt lefelé , közben folyamatosan a kezében tartva a farkamat , finoman izgatott fel . Majd a célterület elérésekor úgy vett a szájába , hogy azonnal koppanásig merültem a szájacskájába ! Hol finom , hol a legnagyobb vehemenciával követelte a jussát ! Le kellet , hogy állítsam , mert más végkifejletet terveztem , és nem voltam biztos , hogy menne a kettő ! Kérdezte , hogyan tovább , kértem ,hogy itt folytassuk hátulról , mert ez hatalmasodott el a fantáziámban . Gyorsan hozott munkaruhát , és hamar beöltöztette a kisbarátomat . Had szóljon ! Már fordult is , és én azonnal támadásba is lendültem ahogy kitolta a gyönyörű popsiját . Isteni finom szűk puncija hamar felvette a méretemet , és hamar felvettük az üzemi fordulatszámot ! Nem lehet máshogy megfogalmazni basztunk mintha az életünk múlna rajta . Nagyon feltüzelt a hangokkal már már majdnem elmentem , de szerencsére ismét beleremegett , és hüvelye ritmikus összehúzódásai megadták a kegyelemdöfést . Ordítva élveztem el (elnézést a szomszédoktól ) ! Ezután még kicsit kényeztettük magunkat a jótékony vízsugarak alatt majd visszazökkenve a szürke hétköznapokba utamra indultam .
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszéltek alapján történt .
  • Összkép:

    Mondhatni bearanyozta a napomat , hetemet : Már készülök is vissza egy jó kis zuhanyzásra !
Happy Massage