• Tina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Tina reagálása

    Szia Drága. Nagyon szépen köszönöm a jó beszámolót. Örülök, hogy jól érezted magad és sok szeretettel várlak máskor is. Puszi

  • Egyeztetés:

    Nem tudtam hívni telefonon, bizonyos okokból:-) , az oldalon írtam üzenetet illetve viberen is amire szinte rögtön válaszolt is. Megbeszéltünk mindent, a kövi napi randit meg a megerősítő üzenet küldést is! Amit természetesen meg kapott.De a címet már első pillanatban elküldte....
  • Megközelítés:

    Egyszerű, legalábbis gk-val de BKV sem lehet bonyolult. Keleti pu-tól nem messze, egy center és atlétikai központ közelében lévő viszonylag új háztömb. A múltban, jelenben és valószínű a jövőben is kedvelt hely lesz a lányok és vendégek által. Parkolás fizetős de legalább van hely bőven. Villamos, busz megálló közel. Vonat is viszonylag...
  • Helyszín:

    Viszonylag új építés. Kamera a bejáratnál. Modern lift. A lakás teljesen rendben van. Nagy nappali, kollegina sorozatot néz a TV-ben, persze nem láttam őt csak hallottam, két kisebb szoba a lazulásra.
    Matrac ami nagy, hely a ruháknak, zene van, rend van, tisztaság van. Talán tűkör az ami kicsit hiányzik bizonyos szituációkban de nem vészes mert Martina gondoskodik arról hogy tükör nélkül is magas legyen az élvezeti faktor..Fürdő is meg a kapott törölköző is jó nagy...kettő jár, elejeén és végén is.
  • Lány külseje:

    Látható a képeken, arccal is, nincs meglepetés. Ápolt, kedves hölgy. Van az a mozaik szó: MILF. Ő az. Szomszédasszony akit szívesen meg...beszélnél vele:-) A szemei fenomenálisak. Na jó nem csak a szemei...Feketeneműben, harisnyában fogadott, erősen átölelt és sokáig! Na, gondoltam, nem lesz itt gond. Úgy is volt. Kedves, beszédes.Mellesleg nem nagy ellenben eredeti, kemény feneke van jó volt markolászni. Nagy de kemény! Rendben van a hölgy .
  • Erotikus masszázs:

    Ide kellene írnom hogy milyen volt a masszázs de ...nem volt! Egy órára mentem és fürdés után kértem hogy erotikázzunk majd utána masszunk...ha marad idő, nem maradt. De olvasva az előző beszámolókat, érezni az erős, határozott ölelését, fogásait, kétségem sincs afelől hogy hatásos lehet a masszázsa. Bizonyítványa van róla, minden bizonnyal tapasztalata is .
  • Levezetés:

    Zuhi után még állva ölelkeztünk, óvatos csókocskák is voltak, kezeim jártak itt-ott, a kevés ruhácskát sikerült lehámozni róla de a feket csipkés harisnya maradt! Kérte helyezzem magam kényelembe, párnák a fejem alatt, enyhe terpesz, rám hajolt és szájával a számtól haladt lefelé amíg rá nem talált a már igencsak vigyázz állásban lévő "barátomra". Na innentől kezdve intenzív törődést kapott ajkakkal, nyelvvel, oldalról csak a makkot bekapva, csak félig bekapva aztán hopp teljesen eltüntetve! Oké hogy csak átlagos mérettel vagyok megáldva de akkor is piszok jó érzés érezni a mélységet, koppanást!És ez nem csak bemutató volt hanem hosszú-hosszú percek tevékenysége! Csak néztem és élveztem, megfeszült a testem, ágyékom felemeltem, ritmust felvéve mozgattam...Kértem hadd kényeztessem én is közbe, klasszik 69 póz, belekapaszkodva a kemény fenekébe elkezdtem a nyelvi előkészítő kurzust! Punci szép, nincs leharcolt feeling, Picit borostás ami nekem kifejezetten bejön! Sokáig elvoltunk így és eljött a pillanat amikor a téveszthetetlen élvezeti ízek előtörtek amelyek jelezték hogy nem közömbös számára a nyelvi tevékenységem. Közel voltam én is a robbanáshoz, kértem egy kis szusszanást de nem engedtem hogy leszálljon rólam, folytattam a nyalakodást, teljesen rám ült a legnagyobb megelégedésemre. Pár perc után ismét bekapott és újra a klasszikus 69-ben voltunk, nem akart adós maradni...Amikor ismét vészesen közel voltam ( általában egy lövetű vagyok már, pláne egy órában, öregszem rohamosan, ez van:-( kértem hogy csak én foglalkozhassak vele. A kellőképpen nedvesített puncit ismét nyelvbirtokba vettem és ugyan nem ment olyan simán mint elsőre de győzedelmeskedtem, ismét megajándékozott a csalhatatlan íz orgiával! Technikai szünetet kért aztán jött az én befejező kényeztetésem., Száj-kéz kombóval játszott velem és mikor éreztem hogy robbanok szóltam hogy jövök, bekapott és egy irgalmatlan nagy élvezést produkáltam, az ajkai között találtam megnyugvásra!.Hagyott lenyugodni és csak utána adta vissza a barátomat. Utódok sorsáról nem vagyok biztos de mivel nem kértem hogy eltüntesse őket sejtem hogy szilviában végezték...kicsit még nem voltam maganál. Egy majd teljes óra tömény izgalom hatásos volt a már nem oly fiatal testemre, elmémre:-))
    A fürdéssel, öltözködéssel együtt pikk pakk teljes volt az óra!
  • Elszámolás:

    Nem lett kérve az elején én meg elfelejtettem szóba hozni a dolgot, tehát utólag adtam át. Bővebb infón is meg üzenetben is tisztázva lett a dolog, nem egy bonyolult matek még nekem sem. Szóval ilyen szempontból is rendben van minden.
    Extrát nem kértem.
  • Összkép:

    Aki egy korrekt, vonzó és odaadó hölgyet keres ilyen típusú kikapcsolódásra nem fog csalódni. Érett hölgy, tudja mi kell a pasiknak és hogyan adja meg nekik. Kedves, készséges, alkalmazkodik az igényeidhez, nyilván a megadott határokon belül. Egy tartalmas, élvezetes kerek órát tölthettem el vele, ezt akartam ezt kerestem, ezt kaptam. Őszintén szólva nem sajnáltam az elmaradt masszázst. Esetleg majd következő alkalomkor....de nem tutifix:-))
Happy Massage