• Petra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Éjfél után kezdtem el nézni a hirdetéseket éppen ki fog ráérni aznap. Az útvonalamba eső lányokat elmentettem majd 9 óra környékén elkezdtem nézni ki az aki online. Minden egyes alkalommal amikor hívtam volna becsörgött valaki amit vehettem volna intő jelnek is de most csak azért is jelnek vettem.
    Pár csörgés után felvette a telefont és kedves hangon tájékoztatott a lehetőségekről és arról, hogy akar fél órán belül tudunk is találkozni.
  • Megközelítés:

    A címet ismeri a navigáció, helyet pont a kapuval szemben találtam, parkolás fizetős de ha valaki szeretné megspórolni akkor közelben levő Lidl mélygarázs 2 órára ingyenes.
    Az előző beszámolókat olvasva a cím is egyértelműen beazonosítható. 10 perccel korábban érkeztem így időt szakitottam Petra kedvenc csokijának beszerzésére is.
  • Helyszín:

    A kapun való bejutást követően a mar előttem megírt hosszú folyosón áthaladva és egy lépcsősort megmászva mar ott is találtam magam az ajtó előtt.
    Kinyílt az ajtó és beengedett Petra. A lakásban félhomály, Petra kedvesen megkért, hogy vegyem le a cipőm majd beinvitált a tetthelyre. Körben tükrök és a szoba közepén egy masszázságy valamint egy asztalka és szék a ruhaknak. Látta lányos zavaromat és nagyon aranyosan kézbe vette az irányítást. Elmondta a tudnivalókat illetve jeleztem hogy mindkét extrajaval szeretnek élni.
    A fürdő a célnak megfelel, vigyázni kell mert a víz könnyen kifolyik.
  • Lány külseje:

    Képek alapján nem erre számítottam. Sem testre sem arcra de azt hiszem egy minden tekintetben tökéletes tündért kaptam. Belepesnel puszival köszöntött és láthatóan nagyon őrült a csokinak és főleg annak, hogy olyat vittem ami az adatlapjan is szerepel. Mivel nem vagyok rutinos versenyző lányos zavaromat hihetetlen kedvességgel oldotta. Éreztem, hogy itt nagy baj mar nem történhet.
    Egy babydollban fogadott de a kisugárzása és kedvessege olyan erős volt, hogy nem is nagyon figyeltem a testére. Talán 2 tetoválást láttam a karjain és bár alapból nem szeretem őket abszolút nem zavartak.
  • Erotikus masszázs:

    A furdobol visszatérve kérte, hogy fekudjek hasra majd legnagyobb megdobbenesemre ő is ledobta magáról a textilt. Pár pillanatig szóhoz sem jutottam csak kikerekedett szemmel bámultam a tükörben azt a testet.
    Uraim azt kell, hogy mondjam ilyen tökéletes feneket én meg soha életemben nem láttam. Miután az állam felszedtem a földről és magamhoztertem sikerült időt szakítani Petra többi testreszere is. Gyönyörű barna bőr és nagyon cuki “nagy” bimboudvaros mellek. Petra úgy ahogy van egy gyönyörű nő aki ráadásként meg nagyon jó beszélgető partner is.

    A masszázs szakszerűnek tűnt bár nem nagyon emlékszem rá mert végigbeszéltük az egészet és amikor lehetett simogattam és arra gondoltam, hogy itt nagyon gyorsan végem lesz.
  • Levezetés:

    Kb 15 percnyi masszázs után elkezdett be-be nyulogatni majd vegigcirogatta a hátam és az anuszom és gattajekom. Egyszer csak felmászott és vegigpuszilgatta a hátam majd a fenekem. Hihetetlenül erotikus és jóleső volt. Elkezdte nyelvelni az anuszom ami hihetetlenül jóleső érzés volt, amihez rengeteget hozzátett, hogy a tükörben láttam ahogy ez a tünemény kényeztet. Közben kéjes hanghatásokat hallatott ami fokozta az izgalmamat. Az igazat megvallva bár rohadt jól esett de izgalmi állapotba nem igazán kerültem tőle. Ezt ő is észlelte és kérte pucsitsak be és nyelveken közben elkezdett foglalkozni a velem egykoruval is. Néha be is kapta és itt ő is érezte, hogy talán azzal gyorsabban célt tud érni.
    Jeleztem neki, hogy szeretném ha szerepet cserélnénk és szeretném én is kenyeztetni. Megkérdeztem mik a szabályok, csók, ujjazas es popsinyalas nincs, minden más szabad. Elkezdtem csókolni a nyakát, vallait mellét, kicsit játszottam a bimbokkal is a hangok es mozdulatok alapján talán élvezte is majd ratertem a kelyhere. Gyönyörű puncija van amit elvezet volt nyalni, szivogatni es es simogatni. Célt nem tudtam érni es valószínű a közelében sem voltam de nagyon kedvesen azt mondta, hogy “nem is rossz” amivel a libidomat nagymértékben meglokte :).
    Egy idő után 69-be fordultunk amihez kedvesen egy párnát is adott a fejem alá. Imádtam nyalni a puncijat, közben pedig ő szopta a farkam es simogatta a gatam es fenekem. Amikor érezte, hogy faradok le mászott rólam es bekuckozott a farkamhoz amit hihetetlenül erotikus módon szopott olyan hanghatasokkal kísérve amiket soha senkinél nem tapasztaltam még. A szemkontaktus próbáltam felvenni de kissé nehéz volt, ezt látva felajánlotta, hogy megemeli a fejreszt kvázi fotelle alakítva a masszázs padot. Na innentől felgyorsultak az események es a látványtól ahogy eltűnik egy gyönyörű no szájában a farkam aki közben meg huncutul húzza az agyam a tekintetével seperc alatt telelottem a száját. Megvárta amíg lenyugszom es magamhoz térek majd kiürítette az utódokat a szájából es meg visszajött hozzam bújni. Ez az egész annyira kerek sztoriva állt össze, hogy tökéletesen elvesztettem az idoerzekem. Mint kiderült 45 perc telt el az órából. Én elmentem fürdeni amihez tiszta törülközőt kaptam. Visszatértem után meg beszélgettünk öltözes közben es az elszámolást az asztalra helyeztem.
    Elkövettem azt a hibát, hogy a telefonomra néztem es kizokkentem ebből a tökéletes pillanatbol. Így kicsit kurtán furcsán köszöntem el bar az ölelés es a puszi megvolt.
    Valamint,es ez nagyon jól esett, Petra jelezte, hogy máskor is szívesen lát.
  • Elszámolás:

    Popsikenyeztetes es KF extra ami ugyanannyi rózsaszál. Összességében kijelenthető, hogy mindkettő maximálisan megéri.
  • Összkép:

    Bár kezdő vagyok e téren és sok összehasonlításom nincs de az biztos, hogy Petrahoz meg visszatérek. Egy hihetetlenül pozitív kisugárzásu személy aki pontosan tudta mi kell ahhoz, hogy ellazuljak és jól érezzem magam.
Happy Massage