• Emily

  • Beküldte:
  • Emily reagálása

    Nagyon szépen köszönöm a beszámolót! Örülök,hogy jól érezted magad,várlak vissza legközelebb is! Millió csók 😘

  • Egyeztetés:

    Aznap reggel hívtam és elsőre felvette. Szerencsém volt, mert délutánra már találtunk is időpontot. Ez azért is szerencsés volt, mivel max egy vendéget fogad egy nap. Kedves volt és mindenről tájékoztatott.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, parkolás fizetős, de könnyen találtam helyet. BKV-val Duna pláza és onnan rövid séta lenne. Érdemes pár percet ráhagyni, hogy megtaláld melyik ház az.
  • Helyszín:

    Csinos kis új építésű lakás, nem nagyon tudnék semmibe belekötni. Szép rend és tisztaság van mindenhol. Nagy kényelmes ágy, ízléses bútorok.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelel, kizárólag pár ízléses tetoválás van leszedve róluk. Emily vonzó határozott és kedves lány. Egy pihe puha köntösben fogadott, kedvesen puszival megölelt. Ápolt hosszú fekete haj, vonzó sportosan határozott szép arc, intelligenciáról árulkodó tekintet. Az intelligencia mindig vonzó!
    A ruha akkor került le a testéről, amikor már fürdés után az ágyon várt. Selymes meleg bőrét simítottam végig, amikor mellé feküdtem. Nagyon szép arányos alakja van, talán még szebb, mint a képeken, nem vézna, hanem olyan sportosan karcsú. Vékony szép hosszú lábak, kerek formás feszes popsi, lapos has, vékony derék, szép nem eltúlzott formás cicik. Kifejezetten illatos tiszta egészséges, jó ízű punci. Puha az érintse és a csókja.
  • Action:

    Érkezésem után kicsit leültünk csevegni. Úgy látszik ahogy én is, ő is igényli a ráhangolódást és az ismerkedést. Ez egybevág azzal a ténnyel, hogy nála nem futószalag munka zajlik, hanem van napi egy vendég, aki viszont megkapja a kellő figyelmet és létrejön valami kapcsolat, ami a határokba belefér és lehetővé teszi, hogy bizalommal ágyba bújjunk.
    Miután kicsit megismerkedtünk, megmutatta a fürdőt és a törcsit. Szép tisztaság van mindenütt, higiéniára nem lehet panasz. Mikor végeztem, ő már a hálóban várt és a fürdőköpeny is lekerült. Kedvesen maga mellé invitált, én pedig végre megérinthettem a nőies vonalakat és a bársonyos bőrt. Gyengéd simítások után az ajkaink megtalálták egymást. Finoman, játékosan, gyengéden csókol. A kezei is elkalandoztak, míg végül elakadtak az egyik kiálló testrészemnél. A kézi felvezetés után kicsit lejjebb csúszott én pedig hanyatt feküdve átadtam magam a kényeztetésnek. Finoman szopik, változatosan és érezni, hogy élvezettel csinálja, közben az én kezeim is vándor útra indultak és élvezettel fedeztem fel, milyen a kezei, karjai tapintása, már amennyire figyelni tudtam.
    Ezután én is meg szerettem volna kóstolni odalent, amire ő szívesen váltakozott. Nem meglepetésemre egy nagyon tiszta, ápolt jó ízű puncit találtam, amit elkezdtem gyengéden kényeztetni, mert ő olyan típusnak tűnt, aki ezt szereti. Amennyire éreztem, nem tévedtem és örömmel adta át magát a kényeztetésnek.
    Mikor kellően felkészültnek éreztem ezt a gyönyörű lukat, gumit húzott rám és finoman bevezettem a szűk kis hüvelyébe a farkamat. Jó volt benne lenni, ő segített, milyen tempóra vágyik.
    Nemsokára is lett végem és egy nagyot élveztem.
    Letörölgetett, majd kicsit még összebújtunk beszélgetni.
  • Elszámolás:

    Utólag adtam oda az összeget. Úgy érzem megérte kifizetni a magasabb színvonalat, elégedetten távoztam. Extrák nem voltak, mert mindent tartalmazott az alap csomag, amire vágytam.
  • Összkép:

    Boldogan távoztam, az eleve jól indult napot ő még színesebbé tette. Általában másnap alakul ki bennem a végső benyomás, ami nem mindig pozitív. Emily esetében viszont még inkább jó érzés töltött el, mint a randi napján előző nap. Biztosan meglátogatom még. Nem csak szép és okos, hanem nem mindennapi módon érdekes személyiségű, őszinte lány. Úgy érzem a szex is még jobban kibontakozhat a további alkalmak során.
Happy Massage