• Evelyn

  • Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Kedves! Köszönöm szépen! Nagyon jól sikerült írás lett. Remélem hamarosan újra talizunk. Puszi addig is

  • Egyeztetés:

    VTR-es egyeztetés volt. Könnyen ment mint mindig. Itt a beszamolok oldalon láttam a hirdetést mint mindig. Rugalmas amennyire csak lehet, nagyon aranyos és kedves.
  • Megközelítés:

    A parkolás csak behajtási engedéllyel lehetséges de ahogy láttam elég sok parkolóház van a környéken. Én bkv-val érkeztem, a Ferenciek teréről 3 perc séta. Nem kell várakozni ahogy megérkeztem már mehettem is a tetthelyre. Könnyű oda találni semmi bonyolult dolog nincs benne.
  • Helyszín:

    A helyszín régi bérház és nagyon diszkrét. Látogatásaim során sose találkoztam senkivel a házból. A lakás állapota kifogástalan, rend és tisztaság mint mindig. A fürdőszoba tiszta és mindennel felszerelt. Bőven van választék, jobb mint egy DM. 😊 A szobában egy hatalmas francia ágy fogadja a huncutkodni vágyó partnereket. Van egy masszázs ágy is aki szeretne egy jó masszázst és ki szeretné próbálni.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelel gyönyörű mint mindig. Nagyon jó benyomást keltő és olyan a fogadtatás mintha haza mennék a barátnőmhöz. Mindig egy kis fehérneműben szokott fogadni, ami egyből leveszi az embert a lábáról. Nekem nagyon tetszik mint külsőre mint emberileg. Imádom minden testrészét. Nagyon bejon nekem Evelyn.
  • Action:

    Érkezésem után egy kis csevegés mint mindig, ki hogy van történt e valakivel valami extra dolog. Utána fürdőszoba ahol tusolás friss törölköző, szájvíz és dezodorral lehet frissíteni magunkat. A szobába érkezés után már Evelyn meg szabadult a felesleges ruhadaraboktól és ott várt rám egy csoda testű és szép arcú teremtés. Csókolózás közepette simogatás és araszolás az ágy felé ahol majd beindul a parti. Simogatás még egy kis csók és már indultam is a felfedező turámra de a lába közt mindig elakadok ahol jó.ideig szoktam időzni. Imádom nyalni a finom illatos punciját amit igen jól is szokott fogadni. Közben simogat és kellően érzékelteti hogy ne hagyjam abba mert ez tetszik neki. Amikor már igen jó a hangulat és kellően nedves áttérünk 69-be ahol megkapom én is a magamét. Nagyon ügyes franciázásban és amit a nyelvével csinál az fantasztikus élmény. Mindig bele is feledkezek a kényeztetésbe annyira jól csinálja. Amikor már rendesen felhúztuk egymást akkor egy gyors gumi a szerszámra és már élvezhetem is forró punciját a szerzsámomon. Istenien meg szokott lovagolni mert tudja hogy az a kedvencem. Mindig úgy lesz vége a mulatságnak. Amíg szusszan az ember addig kap egy kellemes masszázst és jókat szoktunk közben beszélgetni. Mikor eljőtt az idő ismét életet lehel a rudamba hogy megint jól megtudja dolgozni. Sosem családok benne mert ahogy játszik az ajkaival azt egy istennő is megirigyelné. Másodszor csak franciát és kézi munkát szoktam kérni meg hogy a csodás punciját ismét kényeztetni tudjam. Nagyon szeretem ha hevesen veri és ebbe se tudok bele kötni mert megdolgozza rendesen a haver. Teljesen kicsavarja belőle az életet és én közben a lába közt élvezem a látványt. Mikor kész vagyunk tusi és egy könnyed búcsú hogy ismét letelt az a fránya idő.
  • Elszámolás:

    Extrát most kértem és gond nélkül teljesítette. Szájba spricc volt a végén ami gond és fintorgás nélkül ment. Nagyon ügyes volt. Csillagos ötöst adok minden szolgáltatasra és kifejezetten az Evelyn élményre. Jobb vendéglátónál még nem jártam mint Evelyn.
  • Összkép:

    Jó érzésekkel távoztam ismét. Csodás nő akit nehéz otthagyni. Istennőt kapna de azt a rangot még nem tudom sajnos adni pedig nagyon megérdemli. Nagyon vigyázzatok rá mert egy tündéri aranyos csajszi aki nem csak szép de okos is.
Happy Massage