• Berni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Berni és én már régóta ismerjük egymást szerencsémre….telefonon hívtam , nem azt mondom hogy egyszerű elérni de nem is lehetetlen mivel elfoglalt és ő kezeli a telefonját …de megéri kitartani 🙂
  • Megközelítés:

    Parkolás nem a legegyszerűbb a környéken , fizetős de szerintem a legtöbb helyen már az főleg Budàn . BKV van busz , villamos , én kocsival mentem és mázlim volt 100m a céltól le parkoltam .
  • Helyszín:

    Berni mióta ismerem itt rendel , mivel a hölgy önmagára is nagyon ad így a fogadó lakásra ahol a találkozó megtörténik sem lehet panasz szerintem ! Tisztaság , kellemes illat, fürdő zuhany kilépővel , sok féle tusfürdő , nagy puha törölköző, szájvíz kis pohár ….egyszóval minden . Lakás nagyon hangulatos , félhomály kellene zene a dobozból….
  • Lány külseje:

    Berni-t lehetne fényezni de lassan annyi mindent írtunk , írtak a kollégák hogy a Mars szonda is észleli itt a Földön a vakító fény sugarakat 🙂! De azért írok én is …tehát ha képeket nézed közelebb kerültél a valósághoz csak a valóság meg jobb ! Gyönyörű arc , mosolyog szinte mindig , ápolt szép fehér fogsor , igéző szemek , formás méretes mellek , lapos has , kecses derék , az a csípő és a popó….kész és a lábak ….na tehát a ki irt koràt meghazudtoló formák és éveket letagadhatna 5 szerintem simán !! Ha minden vele korú hölgy feleség ilyen karban lenne tartva azt hiszem az oldal üzemeltetőinek más munkát kellene keresniük .

    Bomba NŐ Berni !!
  • Erotikus masszázs:

    A finom kezekben nem kicsi az erő , biztos sportol és ezt itt kamatoztatja is , engem úgy át tud gyúrni hogy csak na .
    Most nyak , csukja, váll, hát , derék vonalon kertem kedvességét mivel az edzések és a nyújtás el bagatelizálása meg-meg látszik rajtam ….de hát a kisasszony szakszerűen oldja azokat a csokókat-görcsöket szerencsémre . Masszázs közben nagyon értelmes és komoly dolgokról is tudtunk beszélni már amikor meg tudtam szólalni .
  • Levezetés:

    Berni-hez nem feltétlen a fergeteges sexuális élményért kell menni ! Szűkös a repertoár de az ami van valami fantasztikusan van meg komponálva ….kézi kényeztetés volt a masszázs után de az profi munka azt kell mondanom nincs mit szépíteni ! Aki el tudja fogadni hogy itt nincs mandula vizsgálat meg , arc - száj festő szakkőr az ellenben egy olyan kézi levezetését kap amiben viszont nem fog csalódni !
    Lesz benne játék nem kevés , pajkosság és a végletekig felfokozott vàgy mindaddig míg többször már már majdnem jó és egyszer csak megengedi hogy NAGYON jó legyen !

    Élveztem minden téren .
  • Elszámolás:

    Visszajáró régi ismerősként , nem téma közöttünk a tudás , és a társaság az élményhez mérten nem túlzó egyáltalán ! Az hogy ez most átlag vagy sem fogalmam sincs mindenkinek más az átlag .Én utólag így a sokadik találkozónk után ….csak leteszem ő nem nézi és én sem .
  • Összkép:

    Finom hölgy finom társaságot keres , aki ezek mentén egy gyönyörű értelmes NŐ-vel szeretne eltölteni időt mindenképp ajánlott ! Mindenki másnak felesleges szerintem .
Happy Massage