• BARBI

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • BARBI reagálása

    Drága Günter80!

    Nagyon szépen köszönöm hogy időt és energiát nem sajnálva🙂 megírtad a már sokadik randink alkalmából született beszámolót! (ami Neked az első).
    Nagyon tetszik, jól részletezett sok sok hasznos és fontos információt tartalmaz.!
    Én köszönöm hogy rám találtál és hosszú ideje "hűséges", megbízható, tisztelettudó vendém vagy! ❤️
    Örömmel várom minden egyes találkozásunkat, hiszen a veled töltött idő engem is feltölt!

    Még egyszer köszönöm 🙏❤️❤️❤️
    Csodás napot Neked!
    Millió csók és ölelésem 🤗💋😘

  • Egyeztetés:

    Barbi hirdetésével itt az oldalon találkoztam.
    Felkeltette érdeklődésemet a fotói, a bemutatkozó szövege és természetesen a róla íródott sok pozitív beszámoló , melyek már annyira tökéletesnek mutatják be Barbit, hogy szinte hihetetlen, hogy van ilyen vendéglátó?!?
    Gondoltam szerencsét próbálok és amikor láttam hogy elérhető és hívható telefonon felvettem vele a kapcsolatot.
    Mivel egyedül fogad, így teljesen kizárt hogy más vegye fel a telefonját. Nagyon szimpatikus volt már a telefonban is, korrektül tájékoztatott a nála lévő lehetőségekről.
    Kedves, barátságos,mosolygós-bájos hangja rögtön megfogott. Ezek után nem volt kérdés hogy meglátogatom Őt! Randinkra sms-ben egyeztettünk mindkettőnk számára megfelelő időpontot!
  • Megközelítés:

    Barbi a XI. kerület ismert "hírhedt"lakóparkjában rendel,a Fehérvári út környékén. A cím egyértelmű,a parkolás a ház előtt nem mindig lehetséges, erre készüljön aki autóval érkezne. A közelben viszont a parkolás megoldható (uszoda környéke, OMV -kút, közeli kis utcákban, Aldi parkoló) ami ezen a részen ingyenes!!! Tömegközlekedés szempontjából a villamos ajánlott (17,41,47,56,)ugyanis a háztól nem messze van a villamos megálló, ahonnan pár perc sétával megérkezünk a megadott címre.
    Én autóval érkeztem és most szerencsémre találtam parkolóhelyet a ház előtt.
  • Helyszín:

    A lépcsőházhoz érve még egy telefonhívás és máris megkapjuk a bejutáshoz szükséges információkat. Mivel Barbi kuckója a legfelső szinten található, ezért érdemes a liftet használni amiből kettő is van, felérve a megfelelő emeletre ahonnan már csak pár lépés és az ajtó előtt is találjuk magunkat .A lakáshoz való eljutásig is már 100% a diszkréció!!! Csendes lépcsőház, nincsenek kíváncsiskodó szomszédok ,"térfigyelő"nénik.
    Egy egylégterű pici kis garzon lakás ahol Barbi fogadja a vendégeit. Az ajtón belépve rögtön szembetűnő a tisztaság, a jó illat, kellemes halk zene és évszaknak megfelelő dekorációk! Jelen pillanatban tavaszi hangulatot tükrözi vendéglátóm kuckója.
    Az előtérben fogas a kabátnak, kis tároló kosár az apróságoknak(sapka,táska,..stb). Természetesen a cipőnek is meg van helye.
    Jobbra található a patika tisztaságú, sarokkádas+zuhanyzós fürdőszoba. A kád szélén egy fehér kosárba többféle tusfürdő,dezodor elhelyezve,a mosdónál két fajta szájvíz, eldobható műanyag kis poharak és érintésmentes fertőtlenítő folyékony szappan. A csap felett hatalmas tükör, ami csak úgy ragyogott a tisztaságtól. A kád előtt száraz, tiszta kilépő, hibátlan tisztaság bármerre is néztem.
    Vendéglátónk jó ízlése itt is visszaköszön, apróbb dekorációkból ide is jutott , melyek feldobják a fürdőszoba hangulatát.
    Balra konyhasarok, kis étkező asztal, szék. Az asztalon csupa vendégváró finomságok (apró csokik,omlós édes keksz,cukorkák), és háromféle ásványvíz.
    Konyhapult sarkában egy vadiúj kávégép,ami azt is jelenti, hogy Barbi finom kávéval, cappuccino-val is kedveskedik vendégei számára (persze csak annak aki igényli). Nappaliban egy kényelmes kanapé hangulatos díszpárnákkal,de még így is marad hely egy kis ismerkedős beszélgetésre és a ruháinknak elhelyezésére, de ha ez valakinek ez nem megfelelő teheti a ruháit szobainasra is .
    A nappali közepén egy puha szőnyeg azon egy kis méretű dohányzó asztal ami tökéletes az apró tárgyaink elhelyezésére(telefon, karóra, kulcs).
    A nappalival szemben található vendéglátónk pazar masszázs „kuckója”, benne egy normál méretű kényelmes matracos franciaággyal. Az ágyon puha, frissen húzott illatos lepedő és kis párna ami szintén tiszta ,friss illatos mini törölközővel betekerve. Az ágy bal oldalán egy nagy fehér polc,amin ahogy a lakás többi részében is apró dísztárgyak, virágok, illatgyertyák láthatóak. Jobb oldalon egy hatalmas komód ami előtt fehér gyapjú szőnyeg leterítve. TÜKÖR sajnos nincs a szobában, de van megfelelő fény, ablakon beszűrődő természetes napfény, illetve ennek hiányában illatmécsesek és gyertyák adják meg a hangulatvilágítást.
  • Lány külseje:

    Vendéglátónk 100% retusálatlan képekkel hirdet, ami fedi is a valóságot. A képeken Ő van,de azt kell hogy írjam-mondjam, hogy a valóságban sokkal csinosabb!!! A képei nem adják vissza hibátlan,sportos alakját, dereka karcsúságát, természetes formás melleit, izmos lapos hasát, pici de kerek popsiját, formás izmos combjait, ápolt pici lábait.
    Hosszú, festett szőkésbarna haja van, ami találkozásunkkor ki volt engedve, frissen mosva , puha illatos volt...
    Zöld szemei, gyönyörű szempillái csak úgy ragyognak mikor mosolyogva rád néz . Pici ,vékony ajka és hibátlan fogai feltűnnek egy-egy mosolya közben.
    Arca hosszúkás. Első ránézésre két színésznőre is hasonlít (Jennifer Aniston, Sarah Jessica Parker). Elmondása szerint többször meg is jegyezték már neki hogy az utóbbi színésznőre hasonlít leginkább! Szóval Uraim, azt hiszem ezzel mindent elmondtam, az arc kitakarástól nem kell félni! Egy nagyon szép, kedves, bájos teremtés fog fogadni.
  • Erotikus masszázs:

    Miután megvitattuk kivel mi történt mióta nem találkoztunk, eközben nem hagyhattam ki hogy ne érintsem meg gyönyörű, csinos vendéglátómat (apró simogatások, ölelések, lopott csókok)..
    Lassan közeledni éreztem az időt, hogy elvonuljak a fürdőszobába és lemossam magamról az út porát, ahonnan visszatérve gyönyörű vendéglátóm már egy tűz piros melltartó+lehetnyi tangában várt rám a nappaliban. Elképesztően milyen csinos, nőies, magabiztos megjelenése van!!! Büszke, egyenes tartása, csillogó szemei és huncut mosolya mindig levesz a lábamról akárhányszor csak találkozunk.
    Ellenállhatatlanul gyönyörű, formás,szexi teste, sehol egy gramm felesleg,valódi természetes mellei vannak (amit imádok)...
    Ilyen látványtól próbáltam kényelembe helyezni magam (több-kevesebb sikerre) egy kis masszázs erejéig.
    Barbi illatmentes krémet használt, ami számomra teljesen megfelelt, de van masszázsolaj is (szintén illatmentes).
    Bokától haladt felfelé,egészen a nyakamig jól átgyúrt. Elmondása szerint nem"profi"masszőz, de nagyon jól csinálta. Érezhető volt az erőssége, de nem elviselhetetlen, minden mozdulatában benne volt a szívből jövő adni akarása!!! Szívesen és szívből masszíroz, kényszert egyáltalán nem érezni rajta.
    Közben jót beszélgettünk az élet nagy dolgairól.! Kiváló beszélgető partner(is), okos, értelmes, intelligens NŐ!!!
  • Levezetés:

    Masszázs végéhez érve elhangzott a varázsszó (egészségedre, megfordulhatsz) amit már alig vártam. Barbi elkezdett finoman kényeztetni alulról-felfelé és vissza. Egész testemet apró, finom csókokkal borította be, miközben "véletlenül"gyönyörű melleivel is érintette minden porcikámat, semmit sem kihagyva! Miközben csúszkált rajtam le-föl , kezeit sem volt rest használni. Kis barátom már kellően vigyázzállásba került, alig bírta türtőztetni magát, de hisz nem csoda! huuu..
    Barbi olyan finoman kezelésbe vette szájával , kezével, melleivel, hogy azt hittem azonnal végem lesz. Ép ezért kértem hogy egy kicsit én is hagy kényeztessem Őt! Nem volt ellenére.. Sőt..! Hanyatt feküdt én pedig ellesve példáját fentről-felfelé haladva csókoltam egészen a combjáig,ahol elértem gyönyörű, illatos, mindentől is mentes punciját. Imádtam kényeztetni, annyira finom...huuuu!
    Apró hangokkal, rezdülésekkel jelezte vendéglátóm, hogy révbe ért, majd kicsit pihentünk és ismét én következtem.
    Barbitól kaptam egy isteni , finom, érzéki lágy franciát, amitől kis idő múlva végem is lett. Mivel nála nincsen NFVSZ ezért az utódok a mellein landoltak . Fantasztikus érzés volt..!!
    Időm vége felé közeledve ismét a fürdőszobába vettem az irányt.
    Gyors tusolás, öltözés és kis időre ismét elköszöntem csodás partneremtől.
  • Elszámolás:

    Én mindig az elején rendezem a randink időtartalmának megfelelő rózsaszálakat. Így történt legelső találkozásunk alkalommal is .
    Extrái nincsenek, teljesen korrekt!!! és amit vállal azt az adatlapján fel is tünteti, illetve a telefonba is elmondja. A rózsaszál méretei nyilvánosan is látható és az a randi végére sem változik !!!
    Rózsacsokor:
    A randi másfél órás volt és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
  • Összkép:

    Barbi egy rendkívül vonzó, csinos ,dekoratív 41 éves NŐ!! Hatalmas erotikus kisugárzással megáldott, végtelenül kedves, odaadó, közvetlen, természtes hölgy.
    Diszkrét helyszín,101% barátnős feeling, vendégváró és vendégmarasztaló személyiség. Az a fajta ember aki nagyon szeret adni és ad is, akkor boldog ha a vendég elégedetten távozik.(amiért mindent meg is tesz).
    Csodálatos vendéglátó, korrekt,megbízható.
    Nála nincs lehúzás, futószalagos rendszer!!!
    Szívből ajánlom mindazon vendégeknek akik az effajta testi-lelki feltöltődést keresik.
    Barbi, köszönöm hogy a vendéged lehetek !!!
    Várom a már sokadik randinkat!
    UI: Uraim! Barbi olyan mint egy jó „drog”, ha egyszer belekóstolsz az ízébe rabja leszel !!!
    Én az lettem!!!
    Számomra minden egyes találkozás felejthetetlen élmény volt!!!
    Sajnos rangomnál fogva csak jó besorolást kaphat, de aki elolvasta az biztos lehet benne hogy ez a jónál sokkal többet érdemelne.
Happy Massage