• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Édes. Nagyon szépen köszönöm a pozitív visszajelzést. 😊 Örülök hogy visszatértél hozzám és ugyan jó élményekkel távoztál. 😊 Várlak vissza sok szeretettel.😇 PusziiCsók💝

  • Egyeztetés:

    Viberen írtam Dominak, mivel így a legegyszerűbb. Jó pár nappal előre leegyeztettük az időpontot, biztosra akartam menni, hogy pont azon a napon összejöjjön. Már voltam nála egyszer, így könnyen és gyorsan találtunk egy időpontot, az infók már úgyis megvoltak.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem szokás szerint, a környék ismerős, nagyon egyszerű odatalálni, a cím egyértelmű, parkoló napközben szokott lenni bőven. A parkolás fizetős, de ugyebár nem sok olyan hely van ahol nem az. BKV talán kicsit arrébb rakna le, nem néztem meg pontosan, így nem tudok mondani nagyon hasznosat ezügyben.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, szép lakás, hangulatos. Ketten vannak, de a koordinációt nagyon ügyesen megoldják a barátnőjével, így kizárt, hogy bárki mással találkozz. A fürdő jól felszerelt, törcsit a szobában kaptam, Tusfürdő van bőven, amiből lehet választani. A szobában hangulatfények, hangulatzene, kellemes illat, az ágy nagy, és van egy hasznos tükör a szekrényen, amiből lehet nézni a történéseket, ha úgy helyezkedsz.
  • Lány külseje:

    Igyekszem nem pontosan ugyanazt írni, mint amit az előző beszimben, de újat nem tudok. Domi tééényleg elképesztően jól néz ki. Gyönyörű arca van, imádom a nagy boci szemeit, telt ajkait. Nagyon hosszú szőke haja van. Mindehhez bomba alakja, tökéletesebb nem lehetne. A kemény, kerek popója nagy kedvencem, nagyon jó markolni, finom feszes bőre mindenhol, hosszú lábak, tenyérbeillő cickók. Piros fehérneműben (haha) és combfixben várt és most is nagyon jó illata volt mindenhol a bőrnék.
  • Action:

    Belépésemkor puszival üdvözöltük egymást, mivel megismert, hogy már jártam nála. Bekísért a szobába, kicsit dumáltunk, hogy kinek hogy telt addig a napja, közben vetkőztem. Mondtam, hogy kicsit fáradt vagyok, mert az edzőm reggel lefárasztott rendesen. Megjegyezte, hogy látszik rajtam, hogy edzek, ami nagyon jól esett. Bármelyik férfi önbizalmát megdobja egy ilyen megjegyzés szerintem, főleg Domitól. Mivel épp voltak a fürdőben ezért leültem mellé, kicsit még dumáltunk, illetve közben pár szájrapuszi is volt, és már simogattuk egymást mindenhol, alig bírtam ki, hogy ne vessem rá magam rögtön. Pár perc múlva mentem fürdeni, majd visszatérésem után folytattuk a csókokat (Dominál nincs nyelves, de így is nagyon finom a szája), meg simogattuk egymást, közben a szemem benézett, nagyon beindított. Leültem az ágy szélére és elkezdett franciázni. Úgy helyezkedtünk, hogy lássam a tükörből. A franciája most is fergeteges volt, lendületes, néha mélyebbre vette, néha kézzel is segített, és közben finoman nyögdécselt. Az első körben végig franciát terveztem, de annyira beindított most az egész, hogy inkább az aktus mellett döntöttem. Előtte kicsit én is kényeztettem, amire kis nyögésekkel reagált. Ezután felhelyeztük a gumit és missziben kezdtünk. Viszonylag hamar nagy intenzitásra kapcsoltam, ami a hangja alapján tetszett neki. Nem tudom, hogy végül elment-e, de ennél a résznél nem volt kifejezetten csendes, nagyon tetszett is nekem, ahogy nyögdécselt. Közben ő is simogatott, kapaszkodott a kezembe, stb. Ez tartott egy darabig, aztán kutyusba fordultunk. Óriási látvány volt ebben a pózban is Domi, te jó ég! Markoltam a derekát, húztam magamra és viszonylag gyors tempóval dolgoztam, ha jól emlékszem. Néha a tükörből is megnéztem magunkat. Ez is jópár percig tartott már és mivel szerettem volna egy második kört, ezért kicsit még jobban rákapcsoltam és amikor éreztem, hogy közeledek, Domi is érezte szerintem és hangosabb is lett és így is ért a beteljesülés. Alig kaptam levegőt és a víz is levert picit, de óriási volt.
    Szünetben egymás mellett feküdtünk, dumáltunk, masszázsra rákérdezett, de inkább a beszélgetés mellett döntöttem, mert azt is jól lehet vele ám :) Néha közben megsimogattam a combját, popsiját, hiszen ki bírná ki anélkül, ha ott fekszik mellette a hölgy?! Kis szusszanás után javasoltam az újabb kört, így Domi oldalról támadott franciájával. Mikor elég kemény lettem kértem, hogy üljön bele. Na ő sem fogta vissza a tempót, úgyhogy egész intenzív volt ez a rész is. Hol twerkelt rajtam, hol kicsit keményebben lovagolt, egyszer felguggolt és úgy csinálta, majd kérdezte, hogy mi lenne, ha fordítva ülne bele, persze hogy belementem ebbe is. Isteni ahogy lovagol, imádom közben a popsit markolászni, derekát, csípőjét fogni, de úgy éreztem, hogy így nem fogok tudni időben végezni (na nem mintha sürgetett volna, soha nem szólt semmit, csak nem akartam visszaélni a bizalmával sem) Úgyhogy kértem a félig hasonfekvős pózt. Itt ismét egy keményebb tempót kezdtem diktálni, egykétszer lelassítottam egy levegővételre, de aztán egy elég lendületes résznél sikerült elélveznem. Még így ebben a pózban loptam egy szájrapuszit tőle, amit mosolyogva adott. Itt megint lihegtem egy sort, meg is jegyezte, hogy ez felért egy edzéssel vagy inkább kettővel. Papírtörlőzés után kértem, hogy még 1-2 percet had fújjak, addig még dumáltunk az ágyonfekve, aztán elkezdtem öltözködni. Közben megbeszéltük, hogy ugye én vagyok az aki... :) A végén két búcsúpuszi és megbeszéltük, hogy még biztosan találkozunk. Aztán alig bírtam hazavezetni :D
  • Elszámolás:

    Az elején adtam egy kis ajándék édesség mellett. Minden a megbeszéltek szerint alakult.
  • Összkép:

    Ismét fantasztikusan éreztem magam Domival, egy tünemény. Egyáltalán nem bántam meg, hogy másodszor is meglátogattam. Szerintem minden korábbi dolog önmagáért beszél, így nem ereszteném ezt nagyon hosszúra. Köszönöm még egyszer ezt a fergeteges órát és akkor majd még tali! Puszi!
Happy Massage