• Lina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Négy kezes masszázshoz elég volt csak az egyikőjük telefonszámát tárcsázni. Ott tisztáztuk, hogy mit akarok tőlük. Filofaxjukban kerestek nekem egy olyan időpontot, amikor mindketten szabadok voltak.
  • Megközelítés:

    Üllői út-Nagy templom utca környéke. Egészen pontosan a bevásárló központ mögötti sétány. A illatszerbolt és a pizzéria között van a bejárat
  • Helyszín:

    Hangulatos fényekkel elárasztott előtérbe lépve az ajtót halkan becsukták mögöttem a lányok. Megfordultam és egyből megnyugodtam, ahogyan megpillantottam őket. Valóban csinos hölgyek fogadtak, úgy ahogyan azt a képeik alapján reméltem. Az ajtó mögött egy nyitott cipős szekrényre helyeztem a csukámat. Közben megcsodálhattam a kolleginák fellépő cipellőinek széles kollekcióját. Volt köztük néhány 12cm-es tűsarkú. Az aztán beindította a fantáziámat, mert elképzeltem azt, hogy miként abban illegnek-billegnek bennük.

    Együtt indultunk a gyakorló pályára. Bal kéz felől egy lefüggönyözött rész előtt haladtunk el és így jutottunk el a jobb oldali szobába. „L” alakú helyiség már besötétített állapotban volt. Háromszemélyes kanapéval, tükrökkel és egy nagy szivaccsal berendezve.

    A tisztálkodáshoz csak a szomszédos ajtóig kellett a folyosón menni. Az egy pöpec vizesblokk. Komplex helyiség, mindennel gazdagon felszerelt. Originál fogkefék is voltak ott, amelyet azért megkérdeztem a használatuk előtt, hogy szabad-e egyiket elvennem.
  • Lány külseje:

    Vanda:

    https:/beszamolok.com/masszazs/?lid=238022&l2=VIII.+ker%C3%BClet&l1=Budapest&name=Vanda

    Filigrán alkatú, fehér bőrű, nagy mellű, szép arcú, rövid hajú harmincas nő. Kis tetkó van a hátán a popsija felett, de az olyan cuki rajzocska, ami még szerethető. Mellei extrában rendelt tartozékok, szilikonosak, de a szebbik fajtából. Bimbik púder színűek, plasztik betét miatt egészen felülre kerültek és peckesen álltak. Ettől olyan szemtelenül izgatóak, hogy ellenállni sem tudtam nekik. Délen minden sima és lapos. Nincsenek pillangó szárnyak, hanem ellenkezőleg, csak kicsi kis rózsaszirmocskákat láttam.

    Arcát látva megnyugodtam, mert Vanda egy szép nő. Már nem null kilométeres, nem is bejáratos, de jól karbantartott sérülés mentes. Dús műszempillákkal és csábító nézéssel és érzéki szájjal rendelkezik. Magas EQ es IQ sejtek a komputerében. Domináns, határozott típus,aki szeret szerepelni.



    Lina:

    https:/beszamolok.com/masszazs/?lid=237880&l2=VIII.+ker%C3%BClet&l1=Budapest&name=Lina

    Lina, Ő egy édes baba, egy fiatalosab cukisággal megáldott, mosolygós, bújós cica, egy tünemény. Bájos vonások, kerek pofika, hosszú hajzuhatag és tündöklő szemek. Ezekhez még vastag csókos száj és brutál nagy mellek vannak a gyári csomagolásban.

    Erősebb kivitel, masszív karosszériával és futó művel szerelt. Lina teltebb, de még a sportosan izmos forma. Látszik, hogy edz(edzett). Kellemes stílusa és pallérozott tudása van neki is, ez egyből feltűnt nekem.Simulékony, alázatos személyiségével könnyen kezelhető volt számomra.
  • Erotikus masszázs:

    Vanda fekete szettben fogadott. Francia szabású csipkés bugyit viselt. Táncos nőket idéző mozgás kultúrával szökkent előttem. Legszívesebben éhes oroszlánként rávetettem volna magam, olyan kívánatosnak éreztem őt.

    Lina felül egy laza toppot hordott, melltartó nélkül. Amikor bemutatkozás után hozzám hajolt, hogy welcome puszit adjon, szabadon mozgó didijei hozzám értek, teljesen kész lettem tőlük.

    Az első perctől fogva éreztem az erotikus kisüléseiket. Szikrákat szórtak az irányomba, feltüzeltek. Úgy hogy nagyon nem tárgyaltunk semmiről a szobában, hanem, gyorsan belevágtunk az eseményekbe. Masszázs csak egy pillantásnyi volt, mint egy kis irányt mutató jelző táblára nézni a sztrádán a fülledt erotika világa felé rohanva. Fénysebességgel haladtunk át és azon vettük észre magunkat, hogy őrült módon simogatjuk, ölelgetjük, puszilgatjuk, csókolgatjuk egymást. Valódi nyelves csókokat kaptam tőlük. Rettentő izgalmakat éltem át az első perctől kezdve.
  • Levezetés:

    Lányok egymással nem foglalkoztak, csak engem gerjesztettek. De azt nagyon. Dekoratív hölgykoszorúban érezhettem magam. Nekem ez az alkalmi duó, most egy kisebb háremmel ért fel. Alkati és temperamentumbeli különbségeik határozottan jó választást igazoltak vissza. Olyan bőséges kínálatban volt részem, hogy nem is bírtam betelni velük. Kapkodtam a fejem az egyikük szájáról a másikéra. Azt sem tudtam melyik ikreivel labdázzak, melyikük punciját szeressem jobban. A bőség zavara volt számomra. Kizárólag jó értelemben. Egymás után mindkét lányt kényeztettem. Csak nyelvemet használva juttattam őket a csúcsra. Vanda hangosabban élvezett, Linaé viszont erőteljesebb volt.

    Franciájuk magas szintű. Fantáziadús, aktív és kitartó. Élvezetesen csinálják. Van különbség, de nem úgy hogy jobb, vagy rosszabb. Zseniálisak. Technikában is egyformán képesek a legjobbat nyújtani. Tanítani való volt, ahogyan a hímtagomat kényeztették. Nincs mese aki még nem volt náluk, azoknak ezt ki kell próbálni. Felváltva voltam a szájukban. Jó mélyen beszlopálták a rudamat. Szívták, cuppogtatták. Körkörösen is nyalogatták a bőrkabátját. Isteni volt bárhogyan is ragozom. Profik. Egészen a fináléig nem egyeztettünk semmiről, mindent empatikusan, vagy ösztönösen csináltak. A durranást kérdezték csak meg, hogy azt, hogyan, vagy hová is terveztem. Én meg mondtam nekik, hogy eddig is teljesen elvarázsoltak, úgyhogy én nem zavarnám meg őket, csinálják úgy, ahogyan érzik, az tuti jó lesz. Zsigerből. Bejött. Lina a golyóimat szívta, amikor is Vanda puha ajkai közé ürítettem a táram első felét. Majd Vanda udvarias neveltetése lévén, önzetlenül átadta a stafétabotot Linának, hogy a célba vele is örömmel érkezzek. Ájultan rogytam össze. Percek teltek bele, mire újra magamhoz tértem.
  • Elszámolás:

    Egy óra átlagos méretű. Két lánynak egyforma csokor jár. Egy óra alap és fejenként plusz a két-két extra.
  • Összkép:

    Legénybúcsúm egy teljes hétvégén át tartott, de az nem volt ilyen jó, mint ez az egyetlen óra a két csodás hölggyel. Vanda és Lina korban, alkatra és vérmérsékletre is két különböző személyiség, de együtt mégis nagyon kellemes összhangot alkottak. Erotikából dupla dozist kaptam.Felejthetetlen élményt köszönhetek nekik.
Happy Massage