• Aletta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hol máshol, mint ezen az oldalon figyeltem fel rá, hosszú ideje a kedvenceim között lapult.
    Belső üzenetben vettem fel vele a kapcsolatot, már itt kezdett megbabonázni.
    Pár napra előre foglaltam, a randi napján kért megerősítést, kérése szerint hívtam. A hangja csábító volt.
  • Megközelítés:

    A címet aznapi hívásomkor adta a tudtomra.
    Az adatlapján bejelölt térkép iránymutatást is ad.
    Személy szerint BKV-val érkeztem, többféle lehetőség is adott a hozzá való eljutáshoz, persze egy kis sétával azért kell kalkulálni.
    Kocsival érkezőknek a figyelmébe ajánlom, hogy a lakóparkba a bejutás sorompóval van biztosítva. De a lakóparkon kívül megoldható a parkolás.
  • Helyszín:

    Alettához nagyon is méltó a helyszín.
    Új építésű lakóparkban található a rendelő. Érdekes számozások vannak arrafelé, de nem okozhat gondot a megtalálása.
    Nagy nappali-konyhás rész, ahonnan nyílik a hálófülke, benne egy jókora franciaágy.
    Fürdő zuhanyzós, több tusfürdő és szájvíz választék is megfelelő.
  • Lány külseje:

    Mi tagadás, már a képei is megmozgatják az ember fantáziáját, az élő találkozás pedig mást is.
    Aletta maga a megtestesült szépség, alakja pedig tökéletes.
    Az újonnan felkerült képein látható kék színű fehérnemű szettben, fekete combfixben és tűsarkúban fogadott. Már a képei felkerülésekor is ámulatba ejtő volt, az élő pedig mindent vitt.
    Bájos arc, csábító szemek, szép mosoly, bámulatos hajkorona jellemzi.
    Formás minden testrésze, ott gömbölyödik ahol éppen kell.

    Nekem sikerült kicsit a belső tulajdonságaira is fényt derítenem, s bizton állíthatom, hogy azok is egyediek és hozzá illőek.
  • Action:

    Ajtónyitást követően elém tárult Aletta igazi valójában. Az állam is majdnem leesett a látványától.
    Bemutatkozás, puszi-puszi, kis csevej, közelebb léptem és váratlanul szájra csókolt. Egyből beindította a piszkos fantáziám, ezért hamar leszórtam a ruhámat, majd besurrantam a pár lépésre lévő fürdőbe. Szájvíz, tus és irány vissza.

    Aletta az ágy előtt állt, kívánatosan kínálta magát, odaléptem elé, s hamarosan már egymás szájára is tapadtunk. Először finom csókok, majd egyre hevesebben elkezdtünk csókolózni. Nade ezt inkább hívnám már smárolásnak, amit két 20 év környékén járó személy művel, de ebben a pillanatban mi is azokká váltunk. Neki könnyebb volt, hiszen pár évet kellett csak "visszamennie" az időben. Gyerekek, a kisasszony csókja bátran állíthatom - szerény pályafutásom alapján -, hogy veri a mezőnyt, legalább is én ilyet kaptam tőle. Úgy éreztem, hogy önzetlenül adja és még beleéléssel is. Bújt hozzám, húzott magához, ha akartam volna se tudok szabadulni a kacsói közül. Hosszasan, vagy 7-8 percen át izgattuk így egymást, míg nem egy megfelelő pillanatban Aletta lejjebb csúszott, elém térdelt és elkezdte kényeztetni az akkor már bőven ágaskodó férfiasságom. Ami ezután következett, arról is csak szuperlatívuszokban tudok említést tenni. Tényleg semmi fogazás, érzékien csinálta, mint ahogy az eddigieket is. Pont azt az ütemet vette fel, ami a legjobban megfelelt nekem, eleinte kéz nélkül, kb 2/3-ig a szerszámom magába engedve. Nem pornós fajta, de most arra nem is vágytam. Amikor kicsit pihentette a száját, akkor a benyálazott farkamat simogatta ingerlően az ujjaival-kezével, de olyan szinten, hogy attól is az egekben érezhettem magam.

    Ennyit az állva történt epizódról, mert innentől jött az ágyas történet. Felhúzódtunk, én még háton, ő fölém jött, ahol ismét csókcsatába keveredtünk, majd megint francia tudását csillogtatta meg nekem. Profi és roppantul izgató cselekedet volt.

    Jött a csere, s nekem is fel kellett térképezni teste rejtett zugait. Természetesen fentről haladtam lefelé, próbáltam a nyakára is pár puszit lehelni, de valahogy mindig úgy helyezkedett, hogy ne érjem el a célom. Talán csikis lehet ott, ezért sem engedhette a ténykedésem. Ezután csodás melleinél időztem el hosszasan, számmal előcsalogattam lapuló mellbimbóit, amik rendesen keményedésnek indultak. Szemmel láthatóan Aletta tetszését válthattam ki ezzel a cselekedettel, ezért hosszasan izgattam így. Majd indultam lefelé a combfixel fedett lábai irányába. Csókoltam végig, testének minden négyzetcentiméterét be akartam fedni a csókjaimmal.
    Aztán elérkeztem a frissen borotvált puncijához, ami egy csoda. Igyekeztem is a kedvében járni, ezért legjobb tudásomat vetettem be a cél és az eredmény érdekében. A kisasszony kényelembe helyezkedett, lábait széttárta és várta a beteljesülést. Közben simogatta a kezem, s emelgette a csípőjét és éreztem rajta, hogy egyre jobban átadja magát a jólétének. Nem vagyok az a típus, aki félúton megállna, ezért nyelvemet a csiklójára helyeztem, játszadoztam azzal, míg nem a hölgy “megadta magát”. Jó volt látni és nem utolsó sorban érezni a beteljesülését.
    Aletta csúcsdöntésével sikerrel jártam, merem ezt mondani azért is, mert a búgó hangján fülembe súgott a végén egy lelket melengető megjegyzést. Jól esett…

    Egyből rám akart mászni, de én adtam neki egy kis időt, s közben csókolgattam combjának belső felét. Aztán ismét jött a fergeteges franciája, majd kértem, hogy dobjon rám gumit, mert belülről is szívesen megismerkednék vele. Nem volt ellenére, talán még ő is vágyott rá.
    Általában azokat a pózokat részesítem előnyben, amikor láthatom a partnerem arcát, így most talán lustaságból, vagy más okból, de kértem Alettát, hogy jöjjön fölém. Gumi feltét után ügyesen magába vezette, majd rám borult és csókolózásba merültünk. Éreztem ahogy fokozatosan duzzadok benne és feszítem a kisasszony hüvelyét egyre jobban. Ez az érzés még jobban beindított és finoman elkezdtem mozogni benne. Szemmel látható volt, hogy partnerem is jól érzi így magát, aminek hangot is adott, meg én is. Én már nagyon azon a szinten voltam, hogy szétdurranok, s ezt ő is érzékelve olyan vágtába csapott át, amitől még jobban felizgultam és ahogy tapasztaltam ő is. Aletta hangja is egyre jobban ezt támasztotta alá. Lehet én egy kicsit előbb mentem el, de ő is követett hamarosan.
    A végén egymásra borultunk, én csak megjegyezni tudtam, hogy véleményem szerint ő nyert, s a 2:1-es végeredményt kedvesen meg is erősítette.
    Szépen leápolt, azt észre sem vettem, hogy mikor távolította el rólam az utódokkal telt gumit.

    Miután végeztünk a szaftosabb résszel, felajánlotta, hogy szívesen megmasszíroz, ha szeretném. Állítása szerint szereti is ezt művelni. Olyan kellemes és egyben szakszerű átgyúrást kaptam, amiben már tényleg rég nem volt részem. Szinte felüdültem a kezének jótékony hatásától.
  • Elszámolás:

    A telefonban kapott információ szerint helyeztem el a borítékom az asztalán, ami ott tartózkodásom során végig ott is maradt. Extrákról nincs tudomásom.
    Aletta tiszteletdíja ugyan kiesik a határaimon, de oly régóta vártam már azt a pillanatot, hogy eljuthassak hozzá, hogy ezzel nem is foglalkoztam.
    Maximális szolgáltatást kaptam tőle, s elégedetten is távoztam.
  • Összkép:

    Aletta a nagybetűs NŐ, minden tekintetben így gondolom.
    Eddigi szerény ismereteim szerint kevesen tudják nyújtani azt a színvonalas szolgáltatást, amit nála kaptam és átélhettem.
    Minden vele töltött percet élveztem, s a végén abszolút kielégülten távozhattam tőle.
Happy Massage