• Petra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Petra hirdetését régóta nézegetem, mesébe illő popsiját régóta szerettem volna már kézbe fogni. Többször egyeztettem is vele, ami könnyű volt, mert a legtöbbször felveszi a telefont. Belső üzenetben viszont nem érdemes kommunikációt kezdeményezni vele. A telefonban nagyon kedves, készségessége már ekkor lejön. Végül előző nap egyeztettem vele időpontot, kérte, hogy a látogatás napjának reggelén erősítsem meg a szándékomat. Ezt az sms-t valamiért nem kapta meg (valószínű én bénáztam el), de nagy szerencsémre nem adta másnak az időpontomat, úgyhogy tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    A várban rendel, autóval a Clark Ádám tértől és a Széna tértől egyaránt jól megközelíthető. GPS tökéletesen odavisz, parkolni a várakozásommal ellentétben nagyon könnyű volt. Természetesen fizetős. Tömegközlekedésről nem tudok beszámolni, de szinte biztos, hogy igényel némi sétát.
    A kaput kissé nehéz megtalálni. Házszám/b-ben van, de a b előbb van, mint az a, ez összezavarhatja az embert. Ráadásul a házszám csak a kaputelefonra van kiírva. De mindez nulla gondot okoz, mert a telefonban készségesen segít odatalálni.
  • Helyszín:

    Egy sötét, szűk, hosszú folyosón keresztül vezet az út az ajtóhoz, de klausztrófóbiások se riadjanak vissza, az élményért megéri... :)
    A lakás jó állapotú, a fürdő kifogástalan, tágas zuhanyzóval, sokféle tusfüdővel. A szoba kicsi, egy masszázspad és egy kis fotel épphogy elfér benne, viszont nagy előnye, hogy körben tükrök vannak. Petrának szerencsére nem volt kifogása az ellen, hogy a függönyt elhúzzuk (senki sincs szemben, meredek hegyoldalra néz), és így világosabb környezetben csodálhassam őt. (Ebből gyakran van némi vita a szolgáltatókkal, vizuális típus vagyok, nem szeretem a félhomályt.)
  • Lány külseje:

    Petrát elsősorban azért a popsicsodáért kerestem fel, ami a képeken is jól látszik – és pontosan olyan, mint amilyennek látszik: kemény, izmos, tökéletes félgömb, se túl kicsi, se túl nagy. A telefonban kértem (sose kértem még ilyet), hogy egy feszes fekete leggingsben fogadjon, amit készségesen teljesített. ("Úgyis ilyesmiben szaladgálok.") Feneke és izmos lába ebben még vadítóbb volt.
    Magassága megfelelhet a kiírásnak, alakja tökéletes, látszik rajta a táncos múlt. Melle nem kicsi, feszes, kellemes fogású, bár az alakja nem tipikus alma vagy körte.
    Petra arca gyönyörű, szeme szép, tekintete meleg és kacér.
    A benyomásom kissé más volt, mint amire számítottam, nem annyira lányos, mint inkább nőies. Leginkább olyan volt, mintha a barátságos, kacér, mindig mosolygós presszósnővel hosszas flörtölés után végre sikerülne randizni. :)
  • Erotikus masszázs:

    Elég kevés időm volt, csak egy szűk óra, ezért erre végülis nem került sor. Majd legközelebb, ami szinte biztos, hogy lesz... Mindabból, amit nála tapasztaltam, tuti biztos vagyok benne, hogy a masszázsa isteni.
  • Levezetés:

    Petra leggings-es feneke pillanatok alatt begerjesztett, különösen, amikor profihoz méltó mozgással táncolni kezdett nekem, előttem. Nem is bírtam sokáig halasztgatni, hogy átadjam magam a kényeztetésének.
    Felfektetett a hátamra a masszázspadon, és izgatni kezdett. Felajánlotta híres popsikényeztetését, amivel először nem akartam élni, mert idegenkedem tőle, de aztán meggyőzött (csöppet sem erőszakosan), így igénybe vettem. Magának a luknak az izgatása nem nagyon jött be (ahogy sejtettem magamról), de kicsit följebb a gát különböző részein isteni volt.
    Petrának ördögi nyelve van, fürge, erős, és érzéki, eszméletlen, mire képes vele. Bár a farkamnak még közelében sem járt, többször le kellett állítanom, mert élvezésközeli állapotba kerültem. (Ha több időm lesz, feltétlenül ki fogom próbálni, hogy sikerülne-e elélveznem anélkül, hogy a farkamhoz érne, csupán a gát tájék izgatásával. Amilyen képességei vannak Petrának, szerintem sikerülne.)
    A környék eszméletlen izgatása után megkértem, mutassa meg, mennyire mélyen tudja bevenni a bevennivalót. Kábé kétharmadig tüntette el, nyelvével gerjesztő táncot járva rajta. Ezután, mivel levette, hogy ez nekem bejön, folytatta a gát tájék kényeztetését izmos nyelvének őrjítő táncával. Közben szinte végig a szemembe nézett azzal az utánozhatatlanul erotikus tekintettel, amelyre csak az képes, aki tényleg élvezi, hogy a kényeztetésével az őrületbe kergeti a partnerét. (Remélem, egyszer a másik irányba is kipróbálhatom, mert én is nagyon élvezem, ha a másik élvez.) A szemkontaktus mellett az egekig fokozzák az élményt a tükrök, amelyekben a legkülönbözőbb szemszögből csodálhatók meg a hason fekvő Petra kőkemény, gyönyörű fenék-gömbjei.
    Mikor már alig tudtam tartani magam, nyíltam megkérdeztem, élvezhetek-e az arcára, de nem támogatta az ötletet.
    Ezért egy nyitott szájba-nyelvre élvezésben állapodtunk meg. Kértem, hogy feküdjön a hátára, fölé térdeltem, és ő a nedves nyelvével izgatta a makkomat a legérzékenyebb ponton. (Tökéletesen tudja, hol vannak az izgatásra leginkább érdemes pontjai a férfiembernek.) Bár kértem, hogy lassítson le, a kitörés nem váratott magára sokáig. Az anyag mind a nyelvére ment, ami felülmúlhatatlan vizuális élményt jelentett. Ő tudta-érezte ezt is, ezért nem csukta be rögtön a száját és nem rohant szilviáért, hanem hosszan incselkedve mutogatta nekem fehér nyelvét.
  • Elszámolás:

    Korrekt, átlátható volt az elszámolás, eredményeként egy olyan csokorral, ami szinte nevetséges az élményhez képest. Bőven megéri.
  • Összkép:

    Petra különleges tagja a szolgáltatói palettának, belülről jövő, mélyen átélt erotizmussal, őszinte szándékkal a lehető legnagyobb gyönyör okozására. Meg is lett az eredménye. Abszolút visszamenős.
Happy Massage