• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia . Köszönöm a pozitív visszajelzésed .
    Örülök hogy jól érezted magad velem.
    Csókollak

  • Egyeztetés:

    Bár itt az oldalon láttam a hirdetését, de a konkurenciánál villogott a most hívhatsz ikon! Már tárcsáztam is számát, két három csörgés után felvette, majd nagyon informatívan, cukin tájékoztatott a lehetőségekről, illetve az általa két nappal későbbre adott időpontot kérdés nélkül el is fogadtam! Annyi kérése volt hogy a randi napján küldjek egy megerősítő üzenetet.
  • Megközelítés:

    Marina parton található, egy picit félreesőbb helyen, egy csendes kis utcában! A váciról ahogy lekanyarodsz (autóval) maximum kettő perc parkolással együtt! A címet még telefonos egyeztetéskor kaptam meg. Gps a kapuban állít meg. Lett volna parkoló a ház előtt is, de picit feljebb parkoltam le!
  • Helyszín:

    Bejutással nem kellett sokat bíbelődni, kapuból telefon majd kaptam a kódot, és pikkpakk bent is voltam Dominikánál. Új építésű ház szép tiszta igényes és ugyanez mondható el a lakásról is. Kb az egyharmadát láttam ugyan de amit láttam az tetszett. Cipőmet levetettem m majd két lépés Dominika szobája. Félhomály és chill zene, a ruháknak egy szék, elfért rajta mindenem. Kényelmes nagy francia ágy, friss lepedővel leterítve, amivel szemben, vagyis inkább oldat egy tükrös szekrény ami kiváló élményt nyújt miközben Domi előtted térdel! :D A fürdőszoba is patika, fürdőkád zuhanyfüggönnyel elválasztva, és a tusfürdő választék is kielégítő volt számomra!
  • Lány külseje:

    Én személy szerint a mediterrán típusú lányokat kedvelem, de azért néha kell egy kis változatosság is! Ezért is kerestem Domit. Képeknek megfelelő, aránylag magas, vékony, szép arcú lány nyitott ajtót! Akiknek a képeken is tetszik, élőben sem fog csalódni! Kék szemei szépen mosolyogtak! Nagyon kedves, már már kicsit barátnősebb benyomást keltett először, ami a randink végéig ki is tartott! Személy szerint maximálisan a természetesség híve vagyok, és amiért az agyam nem dobtam el, az a műhaj és műszempilla! Szerintem rontanak az összképen ! A fogadó szettel kapcsolatban volt egy kérésem, ami sajnos nem teljesült, pedig semmi extra nem volt, csak a klasszikus combfix tanga kombó! Sajnos nem volt "raktáron" amiért természetesen nem dőltem a kardomba!
  • Action:

    A zuhany után az ágyon helyet foglalva puszilgattam alkalmi vendéglátóm! Csókolgattam a hasát, a szép kemény popsit, majd a melltartó levétele után, a szép kis hetyke cickóit puszilgattam! Sajnos a csók nem játszott semmilyen formában( nem lehetünk mindenkinek szimpatikusak :D ), egy két puszit szerettem volna, de inkább rákérdezett hogy esetleg megpuszilgathatja e nemesebbik részem! Nem ellenkeztem igenlő válasz után az ágy mellé álltam és kezdetét vette a kényeztetésem! Nem csinálta rosszul, kellően lágyan, olykor picit mélyebbre is leengedve! Két kört terveztem, egy baromi gyors elsőt, és egy hosszabb második etapot! Ebből egy hosszabb lett! A kényeztetésem után picit belenyalintottam én is Dominikába, nagyon fini, illatos punija van! Öröm volt nyalni, majd gumiért nyúlt amit ügyesen egy pillanat alatt fel is varázsolt! Missziben kezdtük, de mivel sajnos nem igazán voltam a a toppon, így pár lökés után fel is puhultam! Pedig panaszra nem lehetett okom! :D Ismét szopizott egy picit, majd új felszerelés felhelyezése után Domi javaslatára kutyuliban folytattuk! Az a látvány amikor bepucsított Dominika, azért az komoly embert próbáló látvány! Gyönyörűséges látvány volt. Itt volt szeánszunk legaktívabb része, nem finomkodtam, nagyon megdugtam Domit ebben a pózban! Kb fél időnél jártunk, amikor egy kis szünetet javasoltam! Gumi levétele után hasra feküdtem az ágyon, bekente Domi a hátam, és kaptam egy kis simogató babusgatást, közben egy kis cseverészéssel! Értelmes okos lány Dominika, bár ez már a telefonos egyeztetéskor is kirajzolódott! Kb 10 perc után Dominika javasolta hogy forduljunk rá a célegyenesre ha sikeresen regenerálódtam! Nem ellenkeztem! Ahogy a elején is, egy nagyon finom franciában részesültem, néha mélyebb szintekre is engedve! Én a egy picit, talán nem is picit :D a keményebb szopatás híve vagyok, ezért egy nagyon picit átvettem az irányítást, nem kényszerfraniáztattam vagy hasonló, de azért mondjuk úgy ütemesebben jártam ki és be a szájában! A végén picit rá kellett segítenem, én vertem a farkam, Domi szopizta a végét, és egy brutálisan nagyot, hosszút, és "hangosat" élveztem a pici szájába! Megrészegülve, picit szédülve estem az ágyra, annyira jó volt! Nem rohant kis egyből, sőt olyan sokáig tartotta szájában hogy már azt hittem hogy le is nyelte, de nem! Meg is jegyezte hogy nem volt gyenge mennyiség! :D Jövetelem célja teljesült!
  • Elszámolás:

    Dominika nagyon korrekt díjszabással dolgozik, én egy extrát vettem igénybe, ami a kapott szolgáltatáshoz képest tökéletes! Mikor beléptem a szobába, még vetkőzésem előtt, az én javaslatomra az éjjeli szekrényre helyeztem a rózsákat, ami a randink végéig ott is maradt!
  • Összkép:

    Nem igazán a ilyen típusú lányokat szeretem mint írtam is fentebb, de a változatosság kecsegtet, és Dominika tökéletes választás volt eme változatosság megéléséhez! Külsőre nem találsz benne hibát, egy iszonyatosan kedves, vendég orientált lány, ilyen fiatalon már most magas szexkultúrával rendelkezik! Egy két apróságtól eltekintve tökéletes egy órát tölthettem egy gyönyörű, fiatal kedves odaadó lánnyal!
    Erre vágytam, meg is kaptam!
Happy Massage