• Barbi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, mikor elérhetőnek látszott az oldalon. Egyből felvette és nemsokára tudott fogadni is.
  • Megközelítés:

    Jártam már az irodában, a megközelítés elsőre is egyszerű volt, az utcán háborús állapotok az építkezések miatt, de egyébként eddig mindig találtam a házzal szemben parkolót. Ez fizetős, természetesen.
    A bejutás az újépítésű házba egyszerű, a lakások számozása viszont iszonyat logikátlan, de Barbi külön jelzi a telefonban is, hogy a liftből melyik irányba indulj. (Ugyanazon lépcsőházban van A és B számozás is, így nem csak a lakás számot kell megjegyezni.)
  • Helyszín:

    Az új építésű, három tárgyalós iroda, tiszta, a célnak megfelelő berendezéssel. A fürdő nem nagy, kád + zuhanyfüggöny kombó, a szükséges piperecikkek a helyükön.
    A kád jó magasan van, én kétszer is majdnem hanyatt vágódtam, legyetek óvatosak vagy ügyesebbek mint én :)
    A szobában hangulatfény, kellemes illat, halk relax zene, kényelmes matrac a földön.
  • Lány külseje:

    A képeken Barbi szerepel, a képek frissek és a valóságot hűen tükrözik. Ottjártamkor a képekhez képest kevesebb sminket hordott, de kisugárzása azonos, kedves, szép arca van. Valóban nem nádszál alkat, de ezt a képek és a megadott adatok is tükrözik, nincs semmi megtévesztés. A cicik természetesek, de a képek szerintem nagyobb méretet sugallnak (ez számomra egyáltalán nem volt gond).
    Bőre puha, feszes, szolibarna, illatos.
  • Erotikus masszázs:

    Részletesen nem egyeztettük a programot előre, másfél órára mentem, hagytam, hogy ő alakítsa a programot. Masszázzsal kezdtük, ami kellemes volt, közben beszélgettünk.
    Barbi masszázsa közepes erősségű, szerintem nem tanult, de a hozzállása érezhetően olyan, hogy igyekszik kellemes perceket szerezni a vendégnek, ezért nem gépies, hanem odafigyel.

    Hátamat, derekamat, nyakamat, lábamat masszírozta végig kb. 30-35 percben, majd megkért, hogy forduljak meg...
  • Levezetés:

    Fordulás után kezdődött a masszázs erotikus része, amely üdvözlendően nem egyből a "rábukok a répára" módszer volt, hanem beolajozott, simogatott, lingamszerű masszírozásba kezdett. Ekkorra magától le is vette a melltartót, és oldalt ült, így én is elkezdtem simogatni puha bőrét. Számomra nagyon érzékien a lingam átfordult egy lassú franciába, amellyel párhuzamosan én is egyre lejjebb simogattam, ahol csak a bugyi kezdett akadályozni, amit ekkor le is vett magáról, hogy jobban hozzáférjek.

    Igazából már a francia elkezdése után kérdezett rá, hogy szeretnék-e extrákat, de ez nem volt kizökkentő, valahogy természetesen jött. Az NFVSZ és ujjazást ajánlotta fel, amelyből az NFVSZ-t kértem, az ujjazással pedig úgy voltam, hogy majd meglátjuk, végül nem "vettem igénybe", de ez nem szándékos volt, inkább csak nem úgy jött ki. Más beszámolók mintha csókot is említenének, ami így utólag átgondolva nekem is jól esett volna, de az adatlapon nem szerepel és abban a helyzetben nem is kérdeztem rá.

    Érdekes, hogy nem írták mások, de Barbi franciája egyedülálló, érzékien csinálja kevés kéz és mély szájmozdulatokkal, ritmusváltással, valamint általam eddig sehol nem tapasztalt technikával, ami azóta is rendszeresen eszembe jut és csak "nyelvrezegtetésnek" tudom leírni, ahogy ajkaival vagy nyelvével a makkot szájában tartva rezgő-vibráló hatást ér el. Fantasztikus érzés, ezt jeleztem is számára, azt mondta, ő maga fejlesztette ki, amiért meg is dicsértem nagyon :)

    Olyannyira fantasztikus volt, hogy féltem, hogy túl hamar vége lesz a kényeztetésemnek, így megkérdeztem, hogy nem zavarná-e, ha én is megpróbálnék valami hasonlót rajta. Szerencsére nem ellenkezett, így hanyatt fekve végigpuszilgattam nyakától kezdve haladva lefelé. Puncija szép, illatos, öröm volt nyalakodni. Néha volt szolid reakció, de kizártnak tartom, hogy orgazmust okoztam neki, néhány perc után udvariasan jelezte, hogy "nagyon jó volt" neki és visszafektetett a hátamra, hogy folytassa szuper franciáját.

    Nincs mit ragozni, a legjobb francia élményem volt, az NFVSZ-t kihasználtam, nem hagyta abba azonnal, hagyott lenyugodni.

    Ekkor a másfél órából még hátra volt kb. 35 perc, lefeküdt mellém és elkezdtünk egyre mélyebb dolgokról beszélgetni. Utólag is meglep, hogy mennyire megnyíltam Barbinak, aki őszinte érdeklődéssel és együttérzéssel hallgatta meg azt a sok sz*rt, amivel megterheltem. Ezért külön köszönet, a beszélgetés is hasonlóan jól esett mint a találkozásunk többi része. Közben én is masszírozgattam őt, és az lett a vége, hogy végigbeszélgettük a maradék időmet, amit csak én vettem észre és jeleztem, hogy szerintem mennem kéne fürdeni.

    Másfél órás meeting lévén nem tudom, hogy ha nem beszélgetünk, akkor mivel folytatódott volna a program, mivel telt volna az utolsó fél óra, ezt előre nem egyeztettük, a beszélgetés pedig inkább elkanyarintotta a hangulatot az erotikus iránytól.
  • Elszámolás:

    Korrekt elszámolás, átlagosnak mondható budapesti csokorméret. A megadott virágszálak másfél óra + egy extrát takarnak, amit az élményre tekintettel örömmel felkerekítettem.
  • Összkép:

    Eddigi szolgáltatós pályafutásom legjobb francia élményével távoztam Barbitól, és emiatt is biztosan meglátogatom még. Emellett Barbi kedvessége, szépsége és korrektsége is átlagon felüli.
Happy Massage