• Melina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en jelentkeztem be. Mivel régi-régi visszajáró vagyok, így ez gyorsan lezajlott, vissza is jelezte kb. 2 órán belül a másnapi időpontot.
  • Megközelítés:

    Autóval napközben könnyen lehet parkolót találni a közelben (fizetős mindenhol), de gondolom munkaidő után rémálom lehet. Tömegközlekedés alapvetően jó (párszor voltam ott BMV-vel is), kb. 5 perc séta a metrómegállótól, de eléggé központi helyen van. A parkolók nagy része az utcában 18 óra után csak a helyben lakóknak van biztosítva, egy kerékbilincses autó állt pont előttem :D
  • Helyszín:

    Egy hostel, így majdnem minden alkalommal más szobában vagyunk. Alapvetően csöndes hely, a zuhanyzó pontosan arra alkalmas, amire kitalálták, a zaj szerintem nem szűrődik át. Kicsit szocreál, de teljesen tiszta és az ágyak is eddig jók voltak, plusz minden szobában ott a tükör szemben a falon, Melina pedig éppen arra pucsít szopás közben, szóval... királyság ;) ja a portás ismeri a dörgést, több lány is dolgozik ebben az épületben, semmit sem kérdez :)
  • Lány külseje:

    Régi énjéhez képest nagyon vékony, de nekem mindenhogy ő az istennő. Mivel ma asszem én voltam az első, meg tényleg ezer éve ismerjük egymást, így még utcai ruhában fogadott, utána zuhanyzást követően már csak egy combfix volt rajta. A mellei kicsik, de aranyosak, markolni valók, a dereka vékony, a csípője kellően gömbölyű, a lábai hosszúak és karcsúak, a feneke pedig ultra feszes és igazi fokhagymagerezd formájú. Imádom markolászni és fenekelni is. A régi intim-piercingek nincsenek rajta, kicsit hiányolom is, a keze az elején mindig jéghideg, de imádom, amikor egy fagyos kezű csaj veszi kezébe a dolgokat, engem felizgat. Aztán úgy 2 perc múlva már nem érezni rajta hideg felüleletet.
  • Action:

    Az elején szokás szerint dumáltunk egy jó 10-15 percet, van is témánk mindig, még zuhanyzás közben is szoktunk társalogni, így igazából ebből olyan 5-8 perc az amolyan "szellemi petting" én meztelenül fekszem zuhanyzás után az ágyban, ő pedig valami szexi cuccban. Ma azután egy eléggé hosszú és térdelős csókpárbaj következett, nagyon érzéki a nyelve, ráadásul mivel magas lány, pont a legtökéletesebb pozícióban volt. Kicsit erősebben markoltam most mindenét közben, de ez soha nem zavarta. Pár perc után én maradtam térdelő pozícióban, ő pedig bepucsított és elkezdett szopni, miközben a szemben levő tükörből a rendesen széttárt ölét stíröltem, kb. 10 másodperc alatt kőkemény voltam. Imádom ezt a látványt, a gyönyörű fenekét, szexi nyílásait, igazi pornó-film feeling, amit pedig a szájával művel, az a mélytorok mesterfoka. Mivel nem kell kímélni a torkát, így elég aktívan kivettem a részemet a mutatványból, miközben simogattam a hátát, fenekét, markolásztam a melleit, időnként pedig egy elég bőnyálas csókra váltottunk. Ez utána folytatódott úgy, hogy én álltam, ő térdelt előttem, ebben a pózban is őrületes a tükörből. Az orált ezután én ülve/fekve folytattam, aztán gumit húztam és nekem az ágy mellett állva, Melinának az ágyra térdelve jött a kutyus póz. Vele egyértelműen ez a legizgalmasabb alakzat a dugáshoz, a feneke egyszerűen észveszejtő, ahogy ott feszül az ember előtt, szinte kívánja, hogy markolja, csapkodja az ember (ésszel azért). Végül térdelős-misszionáriusba váltottunk, így is mentem el (itt már nem sok kellett nekem). Utána pihi, egy picit massziroztam is őt (imádom a testét na), kis dumcsi és eljöttem. Istennő, ez a helyzet.
  • Elszámolás:

    Ha jól emlékszem nála nincs igazán extra, minden az alapban van benne. Az elszámolás korrekt, mostanában ez a megszokott virágcsokor.
  • Összkép:

    Milyen érzésekkel távoztam? Mennyeiekkel. Melinával lehet pornós élményeket is, meg barátnős élményeket is szerezni és ezek párosítását is, ha meg van az összhang. Én mindig fantasztikusan érzem magam nála, mert kedves, jó fej, értelmes lány, akinél "otthon érzi magát az ember", mégis amikor szexre kerül a sor, akkor nyugodtan el lehet szabadulni, ezekben a tükrös szobákban pedig tényleg brutálisan izgalmas minden pillanat. Plusz szókimondó, ami nálam mindig előny.
Happy Massage