• Wanda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, de ügyeltem arra, hogy ezt akkor tegyem, amikor jelezte az oldalon hogy éppen elérhető. Aki erre figyel az gyorsan el tudja érni. Mivel messziről indultam Wandához és több dolgot el kellett intéznem jókora,mondhatni túlzott ráhagyással mentem. Így elég sok "üresjárat" maradt volna, így megkérdeztem, hogy van-e korábbi időpont (szerencsére volt), tehát rugalmasnak és alkalmazkodónak mondható.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, amit az autópálya bevezetőjétől nem messze tettem le, a dolgaimat ismerősnél helyeztem el, majd gyalogosan elindultam a ház felé. A pontos címet, házszámot, kódot az aznapi egyeztetéskor adja meg. Arról nem tudok nyilatkozni, hogy a BKV-val történő megközelítés vagy a parkolás mennyire bonyolult, ugyanis nem ismerem a főváros közlekedési viszonyait.
  • Helyszín:

    A helyszín nagykövetségekkel tarkított részen található, egy polgári lakásról van szó egy relatíve csendesebb utcában. A lakás jó állapotú, a fürdő jól felszerelt 8 különböző tusfürdőt számoltam, tiszta törölközőt a találkozó elején és végén is kaptam. A logisztika jól felépítettnek, tudatosnak és bejáratottnak tűnt. A szobában elférne egy kisebb szekrény az utcai ruháknak, bár lehetséges, hogy volt csak én nem vettem észre, mert itt már másra figyeltem. A lakáson és a fürdőn is látszott a rendszeres takarítás és higiénia. Sajnos a macskája már nem lakik ott, pedig szívesen megnéztem volna.
  • Lány külseje:

    Nehéz leírni, hogy a kinézete megfelel a képeknek, mert ez nem teljesen igaz. Élőben sokkal jobban néz ki, mint amit a képek mutatnak. Nagyon szép arca van világos színű szemekkel és barátságos tekintettel. Korábbi beszámolókban ilyeneket írtak róla: "Budapest legszebb kebleinek tulajdonosa, a szobrászok csak felnőni tudnak a cicijei szépségéhez, genetikai kincs stb." Ezeket olvasva azt hittem, hogy a korábbi vélemények róla barokkos túlzások, de csak megerősíteni tudom, hogy ezek a vendégek nem túloztak. Gyönyörű formájú, szimmetrikus D-kosaras cicijei vannak, ehhez illően szintén tökéletes cicibimbókkal és bimbóudvarral. Az alakja homokóráéhoz hasonlatos, a popsija világbajnok. Könnyen meglehet, ha a képeit elemeznénk több helyen megtalálnánk a matemetikában ismert bűvös 1,618-as arányt. A életkor teljesen valós (ellenőrzött is), mondjuk én 25 évesnél nem saccoltam volna többnek.
  • Erotikus masszázs:

    Első alkalom volt nekem, tehát nem igazán van viszonyítási alapom. Masszázs helyett én inkább érzéki simogatással, cirógatással találkoztam. Szerencsére nekem ez így jobban jött ki, mert nem egy keményebb átgyúrásra vágytam, bár elmondása szerint olyat nem is várhatunk tőle. Közben nagyon jól lehet vele beszélgetni, non-verbális kommunikációban is nagyon jó, nem tudom ez tanult dolog-e nála vagy intuitív alapon működik, mindenesetre meggyőző. Jól olvassa a vendége igényeit. A masszázsa kellően lazító hatású, szerintem félénkebb vendégeket is gyorsan meg tud nyugtatni a habitusa. A fekete ruhát viselt amit amit a masszázs elején levett, az alsónemű kivételével. Próbáltam nem triviális dolgokkal untatni, egész sok dolgot megtudtam róla és rögtön lejött milyen jó nevelést kapott. Tisztelettudó volt, flegmaságnak nyomát sem láttam..A masszázs kb. 20 percet tehetett ki.
  • Levezetés:

    Az adatlapján világosan meg van adva, hogy nála kisebb a választék. Szerény véleményem nála nem a "tűzijáték" a fő attrakció, hanem úgy általánosságban a vele eltöltött idő, ha úgy tetszik az I betű és nem annak a pontja. Aki szeret adni is és kellően gyengéd vele, annak az egy vagy másfél órában nagyon kellemes élményben lesz része.

    Fordulás után nagyon jó érzés volt érinteni és simogatni a cicijeit és a popsiját. A határokat próbáltam nem feszegetni, többször visszakérdeztem, hogy nem bántó-e amit csinálok. Már előzetesen is felhívtam rá a figyelmét, hogy nyugodtan szóljon, ha valami nem tetszik neki. Ezt elmondása szerint magától is megtette volna, de szerencsére nem volt rá szükség. A simogatást gyengéd markolászás (remélem ő is annak érezte mert annak szántam) váltotta fel, a mellbimbói ha jól láttam picit megduzzadtak, így bízom benne hogy valamelyest ő is élvezte a ténykedésem. A levezetést ügyesen csinálja, ami kezei között ért, utólag bánom, hogy már az első alkalommal éltem vele. Az óra végeztével nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni egyikünket sem, ezért rákérdezem, hogy mennyi idő van még. Nincs futószalag érzet. Aztán tusolás, öltözés, öleléssel tarkított búcsú.
  • Elszámolás:

    Itt nincs zsákbamacska, az anyagiak meg vannak adva az adatlapján. Extrák nincsenek. Az elszámolás előzetesen történt az én kezdeményezésemre, egy borítékban adtam át egy kis figyelmesség társaságában. Szerencsére az izgatottság ellenére sikerült nem elfelejteni a honorárium és a csokoládé átadását.
  • Összkép:

    Wanda nagyon tudatos, komoly munkamorállal rendelkezik. Aki tisztelettudóan és kedvesen áll hozzá, az mindent vissza fog kapni tőle. Megérte hozzá elmenni és még szeretnék hozzá eljutni. A beszámolót pedig az alább felsoroltak elismeréseként írtam.
Happy Massage