• Mária

  • Beküldte:
  • Mária reagálása

    Köszön szépen a beszámolót!! :))) Valóban az egyeztetésben nem volt szerencsénk, ám megtisztelő a kitartásod, örülök, hogy nem adtad fel! :D
    Manapság már könnyebben tudok időpontot adni, mert két bérletes vendégem is külföldre utazott hosszabb távra. ;)

    Írtad, hogy szerinted nem illatmentes amivel masszírozok, és valóban, a kókuszolajhoz 1-2 csepp teafa olajat is szoktam adagolni, ez egy jól bevált antibakteriális módszer, véd engem és téged is. :) Nincs nagy illata, legtöbben észre sem veszik. :) Illetve az arcmasszázsnál szoktam illatos krémet használni, amit bioboltban szerzek be.

    Talpmasszázst szoktam adni, nem is tudom, hogy most miért maradhatott el, lehet, hogy megéreztem, hogy nem kedveled..? :D
    Aki bírja, az igen erős és alapos talpmasszázst is kap. :)
    Valamint erősebb szétszedősebb masszázst is tudok nyújtani, ha az a kívánság, mint ahogy korábban beszámoló is született róla, ezt előre kell jelezni, nem utólag! :))

    Örülök, hogy találkoztunk, várlak sok szeretettel a következőkben is! :)

  • Egyeztetés:

    Viberen írtam rá valamikor nagyon régen. Sosem volt alkalmas időpont, eléggé be van táblázva, különösen, hogy hosszabb időre mentem.
    Aztán egyszercsak összejött. Nyitott volt az időponttal kapcsolatban. Előre egyeztetve akár szombaton is lehet menni.
    Előtte pár nappal kiderült, hogy fél óra csúszást kell kérnem és ezt is könnyen fogadta. Aztán úgy alakult, hogy az eredeti időpontra értem oda mégis. Írtam neki és zokszó nélkül mondta, hogy mehetek.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem hétköznap, volt hely a ház előtt. Másról nem tudok nyilatkozni.
  • Helyszín:

    Egyszerű földszinti lakás, könnyű megtalálni. A szoba kicsi és funkcionálisan kialakítva. Benne egy masszív és kényelmes masszázs ágy. A fejtartó egy illatosított kendővel letakarva. Erről volt valami gondolatom ott, de már elillant:)
    A fürdő frissen fertőtlenített. Gyorsan megtisztogatta a vízkövesedést a zuhanykabinon szabadkozva. Én semmit nem láttam, hogy lett volna rajta. Cuki volt.
  • Lány külseje:

    Tekintve, hogy nem erotikus masszázs a téma, tökmindegy, egy 100000 éves banyarém is lehetne Ozzy pofával. De nem az.
    Mások már megírták, abszolút helytállóak a jellemzések.

    Habár a külsőről kellene írni, mégis a belsőről szólnék.
    Ami egyből megfogott és megragadt bennem róla, azt egy szóval tudom legjobban leírni: szelídség. Sugárzik róla, hogy ő egy jó ember, biztonságban érezheti magát az egyszeri magamfajta vele.
  • Erotikus masszázs:

    A fent említett nyugalom gyorsan átragadt rám.

    A belépés után üdvözöltük egymást , cipő le és bekísért a szobába. Kérdezte, h otthonról jövök vagy zuhanyzok? Éltem a lehetőséggel, gyors zuhany és fel a padra. Amíg vetkőztem, diszkréten kiment vízért.

    Azt mondta, kb. 20 éve masszíroz. Meg is látszik:) Módszeresen végigment a kis habtestemen. Talp (nem volt csikis, azt utálnám), lábak, fenék, hát, lábak elöl, has, karok, fejbőr (legközelebb levágom a hajam előtte, hogy még jobban érezzem), arc és a végén valami féle energia dolog. Ez utóbbi nem áll közel hozzám, remélem, megfeleltem a kihívásnak!

    Amíg hason voltam annyira bealudtam, hogy szinte sajnáltam fordulni. Halk zeneszerűség (nem rádió), csend, nyugalom. Ő talán 1x szólalt meg, amikor a kezemre volt szükség és rossz helyen volt.

    A ténykedése nekem inkább egy alapos relax masszázs, nem az átgyúrás jellegű, szétszed, kicsomóz dolog. Bár volt ilyen része is és a vádlimban lett kis izomláz. Ezzel együtt semmiképp sem csak egy simogatás, inkább valahogyan átmozgatott. Nem lettem új ember, de boldogabb igen, sokkal. Pompásan éreztem magam.
    Az olajat (kókusz?) más illatmentesnek írta, szerintem nem az volt.
  • Levezetés:

    Javaslat az adminnak, hogy ezt a részt tegyék opcionálisnak.
  • Elszámolás:

    Minden korrekt volt és felhívta a figyelmemet a bérletes konstrukcióra.
  • Összkép:

    Mondhatnám, hogy egy földre szállt angyal, de nem szeretem az ilyesmit. Pl. szárnyai sincsenek.
    Kellemes társaság, profi masszázs. Feltölt.
Happy Massage