• LOTTI

  • Beküldte:
  • LOTTI reagálása

    Drága Yoss!
    Köszönöm!!!! Minden randink elvarázsol!
    Tudod😉 kár, hogy nem előbb találkoztunk már a feleséged lennék 😜😁😘

  • Egyeztetés:

    Lottival a randiegyeztetés már rém egyszerű, most is Viberen fixáltuk le újabb találkozónkat. Egy héttel ezelőtti randink sajnos meghiúsult, ezt pótoltuk most be.
  • Megközelítés:

    A helyszín Óbuda, a Kolossy tértől kőhajításnyira. A tömegközlekedés jól szervezett arra, busz, villamos, Hév, stb. adott. Én villamos, plussz 5 perc séta alternatívát választottam. Autóval biztosan találni helyet 100 méteren belül, ami fizetős.
  • Helyszín:

    Lotti találka helye, egy dunapart közelében lévő régebbi társasház. A lépcsőházba belépve nem kell sokat menni a bejáratig. Én még sohasem találkoztam senkivel e rövid út során.
    Tágas előszobából egy újabb ajtót elhagyva kisebb előtér, innen nyílik a többi helység.
    Balra a fürdőszoba, zuhanykabinnal, mosdóval, pipereszekrénnyel. Tisztálkodószerek, szájvíz pohárkákkal, dezodorok, kézmosó, száraz kilépő, mind rendelkezésre állnak. A fürdővel szemben található még két nagyobb szoba, de csak az egyik van használatban, mivel Lotti egyedül rendel. A kezelő egy kellően tágas szoba, jobb szélen nagyméretű kanapé, szék. A szoba nagyobbik részét egy nagyméretű kellemes vastagságú matrac foglalja el, szépen feldíszítve, a falon végig tükörrel. Jut még hely egy keskeny asztalkának, kisebb szekrénynek. Egyedi hangulatfény, egy padló- mennyezet égbolt szerű kivetítés fokozza a hangulatot, zene nem hivalkodó, inkább andalító. Ideális körülmények egy jó kikapcsolódáshoz.
  • Lány külseje:

    Lotti képei ugyan műtermiek, de semmivel sem nagyobb a különbség a valóságban, mint a bármelyik lányról készült szintén műtermi képek. Alakja formás, arányos, cicik egy kicsit kalibrálva lettek, de valódi tapintásúak. Ovális arcú, gyönyörű szemekkel, érzéki ajkakkal, hosszú fekete hajkoronával. Karcsú derék, filigrán alkatához képest szép hosszú combok, isteni popsi, zabálni való punci, selymes bőr. Viszont amit csak élőben tapasztalsz meg, a mérhetetlen nőiessége, bája, szexualitása, a férfitestet jól ismerő és jól kezelő egyénisége. Ezeken kívül intelligens, jó társalgó is, ha te is erre vágysz.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor Lottin egy könnyű kis felső volt egy apró bugyival. Rámnézett gyönyörű szemecskéivel, átöleltük egymást, puszik a szájra. Lepakoltam a dzsekim, cipőm, majd szobába be. Újabb ölelés, de már érzékibb, nemi szervek ellenőrzése, minden rendben. Lotti itallal, kávéval kinál, én közben maradék ruhámat elhelyezem egy székre. Lotti a konyhába én a fürdőbe megyek. Néhàny perc múlva mikor visszatérek, Lotti már a kanapén vár, a kávé a kisszekrényen gőzőlög. A kanapé előtt egymásnak esünk, faljuk egymást ezerrel. Olyan ,,fogd ahol éred" stílusban. Lottin még a fogadó ruha, de még nem akarom levenni, így esünk egymásnak. Csókolózunk, vadul ölelkezünk, már nagyon kívánjuk egymást. Lotti a kanapéra huppan, megszabadul a maradék textíliáktól. Én még(már) állok, fenekem átkarolja, magához húz, a már duzzadt farkam szájába veszi.
    Folyt.lentebb.
  • Levezetés:

    Imádom Lotti franciáját, először mélyen beveszi, majd szép lassan engedi egyre kijjebb, miközben nyelvével masszírozza farkam. Makkom a kedvence, ,,jó széles , mondja, imádom", szopogatja, nyalogatja időnként rámnéz, majd újra eltünteti teljesen. Már állok egy ideje, helyet cserélünk, én ülök a kanapé szélére, Lotti elém guggol. Újra a szájában vagyok, még jobban hozzámfér, haját hátra fogom, néha egy picit tolok még fején. Közben irtó szexi hangot ad ki, néha már félek, hogy el sem engedi. Finoman elveszem tőle, kérdően néz rám tágra nyílt szemekkel. Innék egy kis kávét, mondom magyarázatként, persze az igazság az, hogy egylövetü vagyok már rövid távon. Kortyolok a kávéból, Lotti hanyatt fekszik a matracon, olyan pózt vesz fel, hogy nyomban leteszem a csészét. Rákuszom és ő átadja magát buja vágyaimnak. Végig csókolom testét, nyakát különösen szeretem, szájainkkal egymást keressük, vad csókolózásba kezdünk. Lotti puncijával combomat dörzsöli, ütemesen mozog, egyik kezével fenekem szorítja, majd megkaparinja farkam. Egy mozdulattal ráfordul, szájába vesz ismét. Kicsit oldalvást fekszünk, puncija szájmagasságban, jobb kezem átcsúsztatom dereka alatt, kis simogatás után egyik újamat Lotti nedves puncijába csúsztatom. Ez bejön neki, farkam még vehemensebben kényezteti. Közben nyelvemmel hozzáférek csiklójához is, azt sem hagyom ki a buliból. Szuszogunk, lihegünk rendesen, mindkettőnk öröme a tetőfokára hág. De hát a sejt már valamit sejt és jönne ki a szabadba. Később öcsém, még nem jött el a te időd! Most én fordulok rá nyelvemmel Lotti imádnivaló puncusára. Tudom már hogyan szereti, mi indítja be, megadom neki, ami neki jó, nekem is. Kezével farkam próbálja elérni, de csak a hátamig jut, szorosan átölel. Izzik a levegő Lotti már emelgeti csípőjét, ekkor beszippantom csiklóját, úgy szopogatom.., térde satuként szorítja fejem, majd elernyed. Testét csókolgatom míg a szájához nem érek, újabb csóközön szorosan egymásba fonódva. Lotti keze már farkam szeretgeti, kicsit megnyálazza, úgy formázza hímtagom, ami már újra régi önmaga. Most már nagyon be vagyunk indulva, farkammal szemérem dombját dugom, a töve Lotti csiklóját izgatja. Ösztönösen egyik kezét puncija bejáratához teszi. Kell a kontroll, de nagyon, másik kezével szorosan átölel, lábait megemeli. A mi lenne ha....., valószínűleg mindkettőnk agyában megfordúl, de nem realizálódik. Lotti gyorsan ráfordul kicsiénre és megadja neki a ,,kegyelemdöfést" . Megvárja míg lenyugszom, csak akkor enged ki szájából. A sejtek papírtörlőbe kerülnek, további sorsuk ismeretlen. Lotti mellém fekszik, átkaroljuk egymást, a maradék idő meghitt beszélgetéssel telik.
  • Elszámolás:

    Lotti amit honlapján vállal, az benne van a csokrokban. Ha létezik olyan randi, amit nehéz forintosítani, magas színvonala miatt, akkor ez az volt.
  • Összkép:

    Nálam most Lotti a number one, voltak nagyon jó élményeim, de a Lottival töltött idő minden szempontból nagyon értékes volt számomra. Tudjuk, hogy az itt történt randikat hogyan kell értelmezni, de Lotti olyan élményt ad, amit egyhamar nem felejtesz el.
Happy Massage