• Lara :)

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régen kinéztem magamnak és most telefonon sikerült is elérnem. A részletek egyeztetése után indultam is hozzá a megbeszélt időpontban. Az egyeztetés egyszerű és pontos volt.
  • Megközelítés:

    Gk-val voltam, a parkolás egyszerű volt, de fizetős. A kerület egy forgalmas pontján van az ingatlan, villamos, busz van a közelben.
  • Helyszín:

    70-es évekbeli társasházban egy szép, tiszta, elegáns lakásban található Lara:). A szobában szép, nagy ágy két oldalt tükör, ha valakit érdekel. Én szeretek néha nézelődni benne.A fürdőben is minden megtalálható a felfrissüléshez. A helyszín tökéletesen megfelel a célnak.
  • Lány külseje:

    A képeken látható csinos hölgy Lara. Mindene a helyén, aranyos, vonzó hölgy. Nagyon pedáns, tiszta és nagyon kellemes illatú, ízű a nunija.
  • Action:

    Megérkezésem után kedves feszültség oldó beszélgetés után irány a fürdőszoba.
    Visszaérkezésünk után simogatással kezdtünk. Úgy állva kaptam egy csodálatos, minden igényt kielégítő NF-et, amitől befickósodtam. Ezután én kezdtem el kényeztetni nyelvvel és ujjammal a csiklóját. Egyértelműen szereti ezt a cselekedetet. Felszólított, hogy most már aztán hatoljak bele. Kellemes gumis francia után, missziben be is küldtem a kápót. Melegítésként indítottuk ezzel, de váltottunk a kedvencére a kutyusra. Csavartuk, pörgettük, meg volt amikor rendesen csak megdugtam (ezt szereti, kívánja) majd háttal beleülésre cseréltük a figurát. Elbűvölt a tükörben ahogy elölről láttam mennyire élvezi. Ismét csere és meglovagolt. Kezeimben a cicik, úúúú, nagyon jó volt. Csere misszibe, mjd ismét kutyus. Így szereti érezhetően a legjobban. A végére kaptam egy csoda, krémes, nagyon kellemes, kézi levezetést. Így lőttem tele a tenyerét a ragadós fehér produktumommal. Hosszú ideig nem tértem magamhoz annyira jó volt.
    Megtisztogatott és bájosan elcsevegtünk az élet nehéz dolgairól.
    Azért a teljesség kedvéért lezuhiztam a bohóc sipkáját, majd öltözés és indulás a napsütéses nagyvilágba.
  • Elszámolás:

    A randi elején intéztük a BP átlagnak megfelelő rózsacsokor átadását. Mindent megkaptam amit a hirdetésében beígért fantasztikusan magas minőségben. Nem kérdés, hogy nekem megérte.
  • Összkép:

    Egy nagyon kellemes fél órát töltöttem el egy fantasztikus 40+ hölggyel, aki mindent tud a szexről. Ennél több nekem nem kell.
Happy Massage