• Barbara

  • Beküldte:
  • Barbara reagálása

    Bigdave, Te igazi Férfi!!! Nagyon köszönöm a beszamolod, és remelem találkozunk meg ! Élveztem a Veled töltött időt!
    Puszillak, Barbara

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam délelőtt, ekkor nem vette fel, de kicsivel később visszacsörgetett. Ekkor ismét felhívva már sikerült vele időpontot egyeztetni már az nap délutánra. Elmondott minden szükséges tudnivalót, kedves volt a telefonban.
  • Megközelítés:

    Parkolni sem lehetetlen a környéken, de tömegközlekedéssel nagyszerűen elérhető, utcával párhuzamosan két villamos vonal is található. Az épületet megtalálni nem volt nehéz, de a bejárata a szomszédos utcáról nyílt. A bejutás sem volt túl bonyolult, csak a lakásszámot felejtettem el, de egy gyors telefonálással ebben is segítséget kaptam.
  • Helyszín:

    A lakás egy relatív új építésű lakótömbben található. A lakás tipptopp, szép állapotú. A szobában egy matrac volt a földön, ezen zajlott a masszázs. A fürdőszba szintén rendezett, minden szükségessel felszerelt. Friss és tiszta kilépőt és törülközőt kaptam. Egy barátnőjével együtt dolgozik, de ez nem okoz problémát, figyelnek a menetrendre.
  • Lány külseje:

    Vendéglátóm a képeknek teljesen megfelelt. Vékony, szőkehajú szépség, világos, zöldes szemekkel. Szexi csipke fehérneműben fogadott, rajta egy kis köntössel. A formákra nem lehet panasz, vékony testalkatához képest, mindenhol szépen kerekedik. Az összkép igazán paraz volt.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után lefeküdtem a matracra, és kezdetét vette a masszázs. Hátamat és lábaimat gyúrta át, egészen kellemes erővel, szerintem tanulhatta a masszázst. Minden esetre én úgy éreztem, tudta hogy hova és milyen erővel nyúljon, kifezetten jól esett. Ahogy telt az idő persze jöttek a lágyabb, finomabb érintések, érzékenyebb területek is sorra kerültek. Kicsivel később pedig a megfordulhatok varázszó, mely után az izgalmasabb dolgok következtek.
  • Levezetés:

    Megfordulás után levedte a melltartóját, ekkor szeműgyre vehettem a két szép cickót. Kellemes méretűek, testalkatához gyönyörűen passzolnak. Ekkor beolajozta őket és kezdetét vette egy finom csúszka. A csúszka után levette a bugyiját is és felajánlotta, hogy ha szeretném, most felfedezhetem én is a testét, megmasszírozhatom én is. Természetesen beleegyeztem, hanyat feküdt és így kezdtem el simogatni, krémmel bekenni. Nem tudtam megállni és eltévedt a kezem és a finom kopasz punciját kezdtem el simogatni, majd puszilgatni. Jelezte, hogy ha szeretném nyugodtan nyelvel is folytathatom. Szép ápolt odalent, igazán jól esett kényeztetnem őt, közben kezemmel a mellét simogattam, bimbói finoman megmerevedtek, úgy vettem észre, hogy sikerült kellően ellazulnia és élvezte is némileg a ténykedésemet. Kicsivel később mondta, hogy most én következem. Hanyadt feküdtem ismét, adott egy párnát a fejem alá és elkezdte kézzel simogatni a beolajozott férfiasságom. Mikor már kezdett keményedni, megkérdezte, hogy szeretnék-e franciás kényeztetést, amire természetesen igent mondtam. Ekkora már annyira felvoltam tüzelve az előzmények miatt, illetve az ügyes francia tchnikája miatt nem húztam sokáig. Nagyon finoman kényeztette a makkomat, finoman kényeztette a golyókat is, de nem sokkal később egy nagy tüzijáték keretén belül vége is lett a mókának. Utána még maradt egy kis időnk és felajánlotta, hogy masszíroz még engem egy kicsit, ott ahol szeretném.
  • Elszámolás:

    Végig korrrekt volt, az elején odaadtam a virágcsokrot, részletesen elmondta a játékszabályokat és megnyugtatott, hogy nyugodtan simogassam, ne féljek, szól ha valami nem jó neki. Fontos szabály, hogy a franciát nem engedi végig szájba, erre oda kell figyelni.
  • Összkép:

    Pozitív volt az összebenyomás, egy szép és kedves lányhoz volt szerencsém. Egy kicsit ugyan távolságtartóbb volt talán, illetve kevésbé közvetlen, de így is nagyon kedves és odafigyelő volt. . Ajánlom mindenkinek, aki szeretne kicsit ellazulni, nem fogja megbánni. Összességében pozitív élményekkel távoztam.
Happy Massage