• Amanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Napokban vettem észre, hogy egy új gyöngyszem csillog a pláza környékén. Hívtam és egy korrekt tájékoztatás után már is megtörtént az időpontfoglalás.
  • Megközelítés:

    Corvin negyed. Bevásárló központ hátsó része, a sétáló utca első fele. Tömegközlekedéssel kényelmes és gyors lehet az érkezés. Autóval is egyszerű, könnyen megoldható, de akkor is lesz egy kis séta.
  • Helyszín:

    Sok szobás lakás egy újszerű épület egyik emeletén van. Az ingatlanon belül a kezelő helyiség a feladat végzésére célirányosan berendezett csendes kis szoba. Szivacs, tükör, fotel, lámpa, zenegép ezek voltak bent. Patyolat tisztaság volt a szobában és a zuhanyzóban is. Száraz törölközők és bontatlan tusfürdők fogadtak. Vendéglátóm arra különösen ügyelt, hogy a folyosóra csak akkor lépjek majd ki, ha már ő ellenőrizte azt és rendben találta. Nem akarta, hogy összefussak bárkivel is. Logisztikára szükség is van az ilyen helyeken, mert máshol tapasztaltam fura dolgokat. Megnyugtat, hogy itt ennyire figyelnek a diszkrécióra a lányok.
  • Lány külseje:

    Külső, az bizony megéri a méltató szavakat. Dekoratív hölgy, ez már a fotóiból is kitűnik. A helyszínen is nagyon csinosnak találtam. Alkatát sportos kategóriába sorolnám. Látszik, hogy a mozgás és a minőségi étkezés fontos szerepet tölt be az életében. Gyönyörű nő, kidolgozott formákkal, de mégsem az a muszklis, body building-es csupa izom, gym fanatikus. Sokat dolgozik azon, hogy ilyen tökéletesen nézzen ki, de nem viszi túlzásba. Az tetszett, hogy nincs elszállva magától. Egészséges önbizalma van, de nincs túl dagadó egója.

    Mellesleg is jól el van eresztve. Az amúgy is ledöbbentően szép látványt csak fokozta a köntöse alól megvillanó dekoltázs. Punci is egy kisebb fajta csoda, ápolt, illatos. A popó és a combok, azok a fotókon szinte megszólalnak, annyira gyönyörűek. Élőben még szebbek.

    Arc kitakarás csak az inkognitó megőrzése célját szolgálja. Helyes, mosolygós hölgyike, aki után az utcán tucat férfi fordul meg, abban biztos vagyok.
  • Erotikus masszázs:

    Anatómiai ismeretei vannak, erről meggyőződtem, az aktív sportolói múlt pedig hozzáértéssel ruházta fel. Ezért a masszázsa nem csak hogy szakszerű volt, hanem kellőképpen erős és intenzív is. Jól kivitelezte a programját, annak ellenére, hogy a tatami nem a legideálisabb helye a profi masszázsok bemutatásának. Neki mégis sikerült lenyűgöznie. Talán az is közrejátszott ebben, hogy közben a tükörből megcsodálhattam hibátlan testének különleges vonalait. Kiváltképp az ekkora már szabadon lévő cickóira.
  • Levezetés:

    Bugyiját csak ekkor vette le. Majd elfeküdt. Testét többször átsimítottam a kezemmel, puszikkal halmoztam el. Csentem néhány finom csókot is, majd a kebleinek dédelgetéséhez láttam. Meggyúrtam őket,de csak érzéssel. Bimbiket is csak addig szívogattam, amíg megkeményedtek. Aztán a puncija felé vettem utam. Esztétikailag tökéletes egy nagyon diszkrét kis vágás, vékony fodrokkal. Kényeztetésre jól reagált, de a teljes sikerben azért nem voltam biztos.

    Aztán helycserés támadás következett. Amanda nem kezdő, de nem is vér profi ezen a területen. Pont annyit vállalt be, amit még elbír a teste és a lelke. Igyekszik kölcsönhatásra figyelni, és kérdezget is közben, hogy jó-e úgy, ahogy csinálja. Kellemes. Milyen is lehetne, amikor egy ilyen gyönyörűség a szájába vesz? Lágyan érinti a szája a rudat és csak félig nyeli el. Nincs köpködés, vagy pornós nyálhíd. Se kényszer francia. Legalábbis én nem kértem tőle. Aztán ki tudja? Lehet más, mást is ki tud belőle hozni. Helyette van érzékiség és finom szívás. A kezeivel is dolgozik. Hol a dákón hol pedig a zacseszon.

    A végén még egyszer az arcomra kértem a csodás vagináját 69 –ben. Egyik tenyeremben a mellét fogtam, a másikban a popsiját markoltam és így mentem el. A melleire ürítette az ovis csapatott. Tetszett, hogy a végén még úgy játékosan, de elégedetten meg is paskolta a farkammal a spermás cicijét. Aztán kiszaladt a fürdőbe, hogy üdén és frissen bújjon vissza mellém.
  • Elszámolás:

    Megbeszéltük a helyszínen csokor méretét és az extrát. Nem kérte el, de láttam, hogy jó néven vettem, hogy előre kitettem az ajándékomat.
  • Összkép:

    Amanda egy címlaplány. Bomba teste és bájos arca van. Jól éreztem magam vele. Alig várom hogy újra meglátogathassam.
Happy Massage