• Victoria

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délelőtt beszéltük meg telefonon , profi egyeztetés volt .
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem , a forgalom gyér volt , parkolás nem jó de megoldható .
  • Helyszín:

    Szép lakás, jó stílusban van berendezve, otthonosan érzed magad benne, mindenhol tisztaság. Fürdő nagyon tágas és szép, a kádban úgy vélem ketten is be lehet férni, talán erre is majd sor kerül ;) Rengeteg féle tusoló áll rendelkezésre, és több fajta szájöblítő közül is lehet választani. A tetthely is hangulatos volt, nem túl homályos, még pont megfelelő mértékű . Ágy kényelmes, ketten kényelmesen el lehet rajta férni, halk zene szólt a tvből, ez is tetszett.
  • Lány külseje:

    A képek magukért beszélnek. Közép magas lány, feszes jóillatú bőre van neki, gyönyörű arca, igéző szemei. A cicik tenyérbe illőek, cukik, imádom őket. Hasi lapos csókolni való, feneke hibátlan szép kerek. Szülők jó munkát végeztek
  • Action:

    Rövid kis egyeztetés után nekiláttam finoman feltérképezni, pusziltam, símogattam, szagolgattam a selymes, illatos bőrét, hátát, vállait. Kedvére volt az óvatos közeledés, viszonozta is. A bemelegítés után kértem, hogy üljön a számra, nem kellett győzködni, 69-es verzió következett. Finoman kezdtem nyalogatni a pillangó szárnyacskáit, majd egyre határozottab ténykedésemre kidugta a kis fejecskéjét, lehetett nyelvvel símogatni, csokolgatni. Közben Vic sem tétlenkedett, finoman franciázott, éreztem, hogy miközben jót akar nekem, neki sincs ellenére a feladat. Átéléssel, türelemmel csinálta, gyorsítva-lassítva, néha csak a végét izgatva, majd végigszántva a teljes hosszon, eltűntetve az utolsó milliméterig. Néha már az jutott eszembe, talán bőrlégzése van a hölgynek, olyan hosszan lenn tudja tartani a szerszámot.
    A nagyon kellemes franci közben én is elkalandoztam, nyaltam a popsiját is .
    Bő negyedórás, húszperces adok-kapok után gumit kértem, és doggyban hatoltam a forró kis punciba. Lassan, de határozottan mozogtam benne, markoltam a kerek popsiját, szorítottam és húztam magamra. Kedvére volt a nem túl durva, de kellőképpen határozott mozgásom, tolta a popsiját rendesen, kérte magába a farkamat. Időnként lassítva próbáltam ellenállni, de nem ment, kitört a sereg a fedezékből és landolt a csapat a védőfelszerelésben.
    A melegtől és az átéltektől zihálva borultunk az ágyra . Mivel egy órára mentem, volt még egy lehetőségem. A pihiszünetben beszélgettünk, hogy ki hogy került ide, meg ilyesmi, végig nagyon kedves, kellemes beszélgetőtárs volt.
    Jöhet a második? kérdésére nem tudtam nemet mondani. Azért belevágtunk, jó tízperces franciája végén azért a kiskatona rendesen vigyázba vágta magát. Nála végén szájba nincs, ezért a végső pillanatban rutinosan tartotta a cickókat, hogy élvezzek rájuk. Éreztem, hogy a maradék kissrácok kukucskálnak kifelé, de az utolsó pillanatban valamiért mindig visszafordultak. A végén feladtam, a második töltet a tárban maradt.
  • Elszámolás:

    Érkezéskor rendeztem .
  • Összkép:

    Kedves, életvidám hölgy, a képeknél vékonyabb, fiatalabbnak tűnik élőben. Nagyon jó a hozzáállása, ösztönösen jó szolgáltató. Pontosan annyira határozott, ami ehhez az elfoglaltsághoz kell, nem agresszív, de tudja, mit akar.
Happy Massage