• Szemira

  • Beküldte:
  • Szemira reagálása

    Kedves hanczUr!
    Elsősorban köszönöm a beszámolót, igazán értékes és tanulságos volt számomra is! Borzasztóan sajnálom, hogy helyenként csalódottságot ereztel! Ami viszont biztos, hogy mindig , minden Vendéget tájékoztatók az extrák rozsáiról, de nyilván nem figyeltél Rám ekkor, vagy vmi mást figyeltél! A “kérdésem” inkább árt utalt ( miután igen hosszú ideig próbálkoztam) , hogy esetleg tudsz e segíteni Nekem bárhogy, akárhogy, mert szerettem volna örömöt okozni Neked, nem pedig letudni az egeszet! Az időnket ki is töltöttük teljes mértékben! Úgy emlékszem semmire nem mondtam nemet!!! Még 1x sajnálom hogy nem úgy életed meg, ahogy azt szeretted volna!
    Köszönöm, hogy a Vendégem voltal’
    Csokjaim, Ajsa

  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, egyből felvette, egyből tudott fogadni, kedves és rugalmas volt. Még késtem is pár percet, bár ezt előre jeleztem számára, hogy előfordulhat.
  • Megközelítés:

    Panelházak között a parkolás könnyű, tömegközlekedés jó. A házat nehéz megtalálni az elcseszett számozás miatt, de kis telefonos segítség után célba értem. A lényeg, hogy a házszám nem ott van, ahol logikusan kéne lennie, hanem egy másik háztömbben :)
    Házon belül a helyszín könnyen beazonosítható, az ajtó egyből a lifnél.
  • Helyszín:

    Szépen felújított kétszobás panel. A másik szobába is beláttam, ha jól láttam, azonos méret, berendezés, amely egy matrac a földön. Tisztaság volt, a fürdő miniatűr, de rendben, ami kell, van.
    A konyhából másik lány vagy lányok beszélgetése néha hallható volt, de nem volt zavaró.
  • Lány külseje:

    Ő van a képeken, ez nem kétséges. A retusált fotókhoz képest talán hangyányi plusz van rajta deréktájon, de teljesen rendben van. Az arca élőbben is helyes, kedves, mosolygós.
    Egyrészes fehérneműben fogadott, amely hamar lekerült róla.
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órás programban a masszázsra a két levezetés között került sor.
    Nem voltam tőle elájulva, simogatós, gyúrkodós, de nem erős, nem profi masszázst kaptam a hátamon kb. 20-25 percben, közben beszélgettünk. Kb. műszak elején voltam, így nem lehetett túl fáradt sem, valószínűleg ez a technika.
    Kellemes volt, de átlagosnál semmiképp nem jobb, erotikus elemek nem voltak, csak a hátamat masszírozta.
  • Levezetés:

    Másfél órás program lévén egy franciával kezdtük, amely jó volt, kézzel, szájjal egyszerre, de nem variálja, egyetlen ütem, egyetlen mozdulatsor.
    Közben kölcsönösségre is sor került, amely pár perc után egy szerintem megjátszott orgazmussal végződött.

    Extrának kölcsönösséget, ujjazást és NFVSZ-t kértem, amelyek korrektül megvalósultak.

    A második francia a program végén következett, ugyanazzal a repetitív mozdulatsorral, amely kellemes volt, de picit hiányérzetem maradt. Fura volt, hogy a második menetben kb. 5-8 perc franciázás után megkérdezte, hogy "Na, menni fog?". Ez a kérdés azért is meglepett, mert egyáltalán nem közeledtünk az idő végéhez, még kb. 25 perc volt hátra a másfél órából. Bár korábban mondtam neki, hogy rohanásban vagyok, de szerintem indokolatlan volt erre rákérdezni, az órát én is láttam a falon.

    Szóval válaszoltam, hogy persze, menni fog, amire ő folytatta az addigi tempóval és technikával a levezetést. Természetesen ment is, és másodszorra is a szájába élveztem.

    Az egész ottlétem alatt egyébként nem éreztem a TP-t, utána is kellemesen beszélgettünk öltözés alatt, de ez a kérdés fura volt és indokolatlan szerintem.
  • Elszámolás:

    Az extrák árát nem kérdeztem meg előre (ez nyilván az én hibám), ezért kicsit elkerekedett a szemem, amikor a végén a csokorméretet mondta. Zokszó nélkül rendeztem természetesen. Az elszámolás tehát korrekt volt, csak kicsit túlárazottnak tartom, ennyi.
  • Összkép:

    Alapvetően kellemes volt, nincs rossz érzés bennem. Valószínűleg kevesebb extra igénybevételével, de visszatérek még, mert Ajsa szép, kedves lány.
Happy Massage