• Nykol

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen elértem, telefonon kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, de ez igazából csak hangpróba volt, mert a bővebb információ alatt minden fontos infó megtalálható, illetve a helyszín is pontosan fel van tüntetve a térképen. Így csak a szokásos telefonos intelligenciaszűrést ment, amin könnyedén átment.
  • Megközelítés:

    A térkép elég pontosan megmutatja hol található a lépcsőház. BKV-ról nem tudok nyilatkozni, autóval mentem, szerencsém volt, mert a közelben találtam is szabad helyet. A parkolás fizetős, de hát ma már hol nem az. A lakás nem a lépcsőházon (ami egyébként új építésű) keresztül közelíthető meg, hanem a földszinten, kívülről közvetlenül elérhető, de természetesen a zárt kapun így is keresztül kell jutni. Nycole kijön érted, és együtt mentek be a lakásba.
  • Helyszín:

    Tip-top. Kicsi, de nagyon igényesen kialakított, a célnak maximálisan megfelelő tetthely. Hőmérséklet megfelelő volt, a zuhanyból meleg víz folyt, tusfürdő, szájfertőtlenítő meg minden ami ilyenkor kell az volt. Ja, törölközőt sem kellett vinni, azt is kaptam. :)
  • Lány külseje:

    A kiírt életkorhoz tökéletesen passzoló, nagyon jó alakú milf hölgyről van szó. Alacsony, hála a jó égnek, szilikoncicikkel felszerelt, elképesztően jó fenékkel rendelkezik, és összességében nagyon kedves a kisugárzás is. Szóval jó kombó. Mivel kijött értem, így értelemszerűen normál utcai ruhában volt, de fürdés után már félmeztelenül várt az ágyon.
  • Action:

    Volt mindenből egy kicsi. Franciája nagyon kellemes, irányítható, figyel arra hogy hogyan szeretnéd. Mélytorokos elemekkel fűszerezve van, amit nagyon ügyesen csinál, de semmi vadulás, a durvább dolgokat nem szereti. Látszik hogy óriási rutinja van, tudja hogy kell foglalkozni a vendéggel. A franciáját viszonoztam, a puncija szépen borotvált, puha és selymes, szóval a nyalakodni szerető kollégák szeretni fogják. Ezután egy kis doggyval folytattuk, volt egy kis lovaglás is, amit végül a felajánlott és elfogadott popsiszexszel fejeztünk be. Második karikára nem neveztem be, a maradék időt kellemesen elbeszélgettük.
  • Elszámolás:

    Az előzetesen ismertetett összegnek megfelelően, ha jól emlékszem előre valahova elhelyezve rendeztem a rendeznivalót.
  • Összkép:

    Profi hozzáállás, nagyon jó alak, szép helyszín, szóval minden adott ami ahhoz kell hogy jól érezd magad. Meg fogom még látogatni.
Happy Massage