• Szófia

  • Beküldte:
  • Szófia reagálása

    Köszönöm a beszámolót! Remélem mihamarabb megismételjük a randevút!😘

  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettem vele időpontot. Gyorsan reagált, sikerült azt az időpontot foglalnom, amit szerettem volna.
  • Megközelítés:

    A navigáció oda vitt a pontos címre. A ház előtt ingyenes parkolás van, de nem túl sok a szabad hely. Van lekerített fizetős parkoló terület is ha jól láttam.
  • Helyszín:

    Újépítésű társasház, porta szolgálattal. A lakás egyszerű berendezésű, de a célnak megfelel. Tisztaság volt a szobában és a fürdőben is.
    Normális méretű és tiszta volt a törölköző. Az ágy nagy és kényelmes.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelően csinos és formás lány nyitott ajtót. A kitakart arctól nem kell félni, mert valóban fiatal és helyes arcot kapunk.
    Szófia teste csodás, mármint annak aki szereti a csinos vékony lányokat, a kicsi feszes formás ciciket és a kemény tenyérbe illő popsit :)
  • Action:

    Megmondom őszintén, hogy nem lesz hosszas a leírásom, mert ahogy a többi hozzászolást olvastam...hát engem is elég hamar kivégzett Szófia a szűk puncijával...:D Ezen el lehet gondolkodni, hogy jó e vagy rossz...Mindenki döntse el saját maga.
    Szóval, egyből egy gyors tusolással indítottam. A szobába vissza érve az ágyon feküdt hason, fehérneműben. A telefonján talán zenét indított, de nem vagyok benne biztos, mert nem tudom vissza idézni, hogy szólt e végig zene. Mással voltam elfoglalva :) Feltérdelt az ágyon és gyorsan meg is szabadítottam a melltartótól. Nagyon kíváncsi voltam a melleire. Vagyis inkább cicinek nevezném :) Pont a legjobb méret volt, kicsi, formás, feszes és tenyérbe illő. Órákig csókoltam volna. Megkértem, hogy hagy puszilgassam a fenekét. Kutyába fordult, így húztam le a bugyit a fenekéről. Csodás kis ápolt puncija van. Kicsit így nyalogattam. Ezután következtem én. Finom és kellemes franciát kaptam tőle. Korábban olvastam, hogy talán kicsit fel van töltve a szája...lehetséges. A látványhoz mindenképp hozzá adott, ahogy körbe ölelte a farkamat. Mikor készen álltam, gumit kértem. Misszibe fordultunk a kérésemre. Szeretem szemből csinálni, mert így kellemes a látvány a cicik miatt, valamint szerencsére Szófia szinte végig szemkontaktust tartott, amit én imádok. Nos igen, szóval a szűk punci...megtette hatását. Ha a kora igaz, akkor én kicsivel több, mint dupla annyi éves vagyok, mint ő és nem vagyok már ehhez hozzá szokva :D Más pozíciót már nem volt alkalmam kipróbálni, mert így ebben élveztem el.
    Törlőkendő, gyors tus és tipli.
  • Elszámolás:

    Ha VTR-en foglalsz időpontot, akkor egy extra benne van az árban. Az oldalán is olvasható és ő is mondta.
    Előre rendeztük amit rendezni kellett, nekem ezzel nincs bajom.
  • Összkép:

    Szófia valóban egy fiatal és csinos lány. Extra rezdülés nem volt, de nem is azért mentem. Amit szerettem volna azt megkaptam, sőt, a szemkontaktus miatt még többet is :)
Happy Massage