• Berni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt az egyeztetés, amikor kiírta elérhető. Elmondta részletesen a lehetőségeket és pár kérdés után találtunk mindkettőnknek megfelelő időpontot. VTRt hamar visszaigazolta.
  • Megközelítés:

    A tetthely több tömegközlekedési járgánnyal is megközelíthető. Pár percet kell csak sétálni a ház kapujához. Vasparipával közlekedőknek a parkolóhely kritikus, szerencse kell hozzá és fizetős. Kapuból hívtam és megkaptam a kódot.
  • Helyszín:

    Hamar eljutottam a lakás ajtajáig. Beléptem az előtérbe kabát, cipő le majd a fogadó helyiségben rövid beszélgetés, ami után elmentem fürdeni. Fürdőben higiénia maximálisan megvolt és a lakásban is mindenhol tisztaság uralkodott. A fürdéssel alaposan és hamar végeztem. Ezután a masszázsszobában egy masszázságy várt.
  • Lány külseje:

    Kis fekete ruhában fogadott, ami nagyon jól állt neki. Belépve az ajtón egy öleléssel akartam üdvözölni, mire hátralépett és kezet nyújtott, bár mosolyogva kedvesen tette, ennek ellenére meglepett. Szépsége páratlan, arca gyönyörű, alakja pazar.
  • Erotikus masszázs:

    Visszatérve a fürdőből a képein is látható fűzős fehérnemű szettben várt. Elhelyezkedtem a masszázságyon és meleg törölközőt kaptam a hátamra. Lábamnál kezdte majd haladt felfelé minden testrészemet érintve, de már nagyon forgolódtam. Fordulás után elölről is megmasszírozta combjaim, ami igen jól esett.
  • Levezetés:

    Masszázs végeztével gondoltam eljött az én időm és fel akartam ülni magamhoz húzni egy szájra puszival oldani a légkört, de kezével gyengéden visszatolt fekvő helyzetbe egy nyugtató hang kíséretében. Ezzel a mozdulattal pont az ellenkező hatást érte el mert még jobban beindított. Ettől a pillanattól már nem nagyon tudtam magamon uralkodni csak arra tudtam gondolni milyen érzés lenne gyönyörű szájában lenni, így egy kis idő után rá is kérdeztem, hogy erre mennyi esélyem van. Megismételte, amit egyeztetésnél a telefonban mondott a lehetőségekről, majd kis beszélgetés után közös megegyezéssel úgy döntöttünk nem erőltetjük a folytatást. Kaptam egy friss törölközőt és elmentem zuhanyozni, ami után távoztam.
  • Elszámolás:

    Szó nélkül letettem a teljes óra díját.
  • Összkép:

    Berni összeségében egy 10 pontos csaj, de a fránya szabályokból, egy jottányit sem enged. Aki elképzelésekkel megy Bernihez az pofára eshet, mint jómagam. 
  • Webi megjegyzése:

    Mi nem akartuk kitenni ezt a beszámolót. Mert nonszensz, ha valaki azért reklamál, hogy nem kaphat többet, mint amit a hirdető hirdet. A hirdető kérése volt kifejezetten, hogy tegyük ki. Figyeljen oda mindenki:egy vendég csak annyit kaphat, amennyit egy hirdető meghirdet. Ha nem elég, keress mást, aki többet is vállal. De nem követelhetsz többet, pláne nem erőszakoskodhatsz olyan dolgokért, amiket nem vállal egy hirdető. Jah, és reklamálni is hiába reklamálsz ilyen dolgokért beszámolóban. Prémium napok nélkül kerül ki a beszámoló.
Happy Massage