• Lexi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aznap dél körül jelentkeztem be néhány órával későbbre. Másfél órát kértem (és kaptam). Nagyon szimpatikus, együttműködő stílusban tájékoztatott. Pontos címet adott, és nem kért további megerősítést.
  • Megközelítés:

    Jól ismert, labirintus jellegű lakópark az uszodánál. Sok villamos, néhány busz, kevés parkolóhely.
  • Helyszín:

    A lifttől még tekeregni kell, de Lexy remekül útba igazított. A tágas lakásban minden tiszta, higiénikus, jól felszerelt. A fürdő újszerű állapotú. Nedvszívó törcsi, száraz kilépő, szájvíz, elegendő tusfürdő, a kád mellett zuhanyfüggöny. A baszoba is tágas, bőven van hely a franciaágy körül is. A redőny résmentesre engedve, de van elegendő lámpafény.
  • Lány külseje:

    Arc nélkül hirdet, de szerintem nagyon szép, kedves arca van. Bőre finom, simogatnivaló. A punci tökéletesen csupaszított, tükörsima, holmi borostának nyoma sincs. Lexy higiéniája egyébként is kifogástalan.
    Keblei is tetszettek. Hatalmas bimbóudvarral ékesek. Ekkora méretre már nem teljesen hatástalan a gravitáció, de teltek, jól markolhatók, élvezet kényeztetni. A popsi kőkemény, lenyűgöző méretű, van rajta mit fogni bőven.
    Ahogy adatlapja jelzi, tényleg nem dohányzik. Kedves, bájos, együttműködő, igyekvő, vendégcentrikus, és mindenekfelett vidám, oldott, élvezi az életet, és ez a vendégre is átragad.
  • Action:

    Egy szál melltartóba öltözve nyitott ajtót. Természetesen már csak akkor pillantottam meg, amikor beléptem, kívülről nem látszott. De bent aztán nincs zsákbamacska, azt kaptam, amit láttam, beleértve a könnyed, aranyos stílust is. Eszembe sem jutott visszariadni.
    Cuccoltam, letusoltam. Lexy egyetlen ruhadarabjától megszabadulva várt vissza.
    Nehezen jutottunk el a franciaágyig, mert bemelegítésképp állva ölelkeztünk. Megpróbálkoztam a csókkal is, és a szájrapusziig el is jutottam, vagy még egy cseppet tovább, de éreztem, hogy nem kölcsönös a lelkesedés. Nem baj, a formás hölgyidomok simogatásával, puszilgatásával folytattam. Amikor hátulról rámarkoltam a melleire, Lexy megajándékozott specialitásával, a popsiriszálással. Különösen kispajtásomnak esett jól, alig akarta abbahagyni.
    Lassan mégiscsak eljutottunk az ágyig, ahol viszonoztam partnerem kedveskedését, mármint a magam módján. Bizonyára popsiriszálással is zajos sikert arattam volna, de talán nem a kívánatos fajtából.
    Inkább hosszasan nyalakodtam és csócsáltam hol a ciciket, hol a csodaszép puncit. Be is indultam rendesen, így amikor kedvesem cserét javasolt, én inkább gumit kértem. Ördögi színűt kaptam, ami kissé harsány az én ízlésemnek, ezért egy sötét lyukba száműztem. Ott aztán pazar dolga volt. Ki sem kívánkozott addig, amíg tele nem lett.
    Tisztálkodás és egy kis frissítő után masszázs következett. Szexpartnertől még nem kaptam ilyen jót. Nem mondom, hogy férfikéz módjára gyúrt át, de nem is csak simogatott. Minden izmomat éreztette velem, és jól rátapintott a gyenge pontjaimra. Nem is nagyon akaródzott véget vetni, de mégiscsak váltottunk az erotika célirányosabb módjára.
    Előbb csak kölcsönösen simiztük és somáztuk egymást. Majd következett a régóta várt francialecke. Lelkes tanulónak bizonyultam, Lexy pedig tehetséges és odaadó tanárnak.
    Ismét teszteltük az ágy tűrőképességét. Már az előző menet alatt is panaszosan nyikorgott, de amikor Lexy meglovagolt, akkor talán még a szomszédok is megsajnálták. Úgy terveztem, hogy hátulról is megdöngetem kedvesemet, de annyira fergetegesen lovagolt, hogy be kellett ismerjem, én csak rosszabbul tudnám folytatni. Így hát nagy örömmel hagytam, hogy kivégezzen.
    A tisztálkodással nem sok gondom volt, mert partnerem mindenről gondoskodott, mindent elintézett. Maximális törődés.
    A levezető beszélgetés, sok simogatással tarkítva, rendkívül hangulatosan telt. Lexy nemcsak vidám és felszabadult, de jó humora is van, kellemes társaság minden tekintetben.
    Nem is siettem távozni, csak a masszázskrém maradék nyomaitól szabadultam még meg a zuhany alatt.
  • Elszámolás:

    Lexy előre kérte, így három egyforma virágszálat helyeztem el egy bútordarabon.
  • Összkép:

    Klassz randi volt, remekül éreztem magam Lexyvel. Az eszemmel tudom, hogy nem élvezetből csinálja, de ott, akkor olyan hangulatot tud teremteni, hogy elhiszem neki. Megfiatalodtam mellette.
Happy Massage