• Kriszta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először privát üzenetben kérdeztem rá hogy megfelelő-e a randi tervezett időpontja, majd miután visszaigazolta, hogy megfelel vtr-en is megerősítettem. Gördülékenyen zajlott az egyeztetés.
  • Megközelítés:

    Mivel már egyszer voltam nála így tudom hova kell menni. Kocsival érkeztem, a parkolás megoldhato, a közelben talaltam helyet. Egyébkent BKV-vel is jól megközelithető a hely.
  • Helyszín:

    Lakásból az előszoba fürdőszoba és a tetthely amit láttam, a lakás többi része paravánnal elválasztva. Tisztaság és rend mindenhol. A fürdőben többféle tusfürdő, tiszta törölköző a mosógép tetején feltornyozva, a mosdó mellet kétféle szájviz, hozzá műanyagpoharak. A barátnője (kolléganője) is ebben a lakásban tartózkodik, fogad vendégeket, de nem zavaró. A diszkréció maximális.
  • Lány külseje:

    Ugyanolyan mint a képeken. Egy szexi fekete melltartóban és hozzá való tangában és fekete combfix harisnyában fogadott amit egy áttetsző szintén fekete valamivel próbált eltakarni😁
    Nagyon szexi és izgató volt amiben fogadott. Az élményt fokozta a kedves és huncut mosolya.
  • Action:

    Erkezeskor puszival üdvözölt, majd átadtam egy szerény ajándékot, valamint virágcsokrot. Még ruhában voltam mikor elkezdtünk csókolózni, amire a barátom kezdett ágaskodni. Ezért a higiéniára is adva egy gyors alvázmosás(indulás előtt zuhanyoztam) majd vissza a szobába. Állva csókolóztunk, miközben simogattam és markoltam a fenekét. Közben megszabadítottam a "ruhadarabjaitól". A viszonzás sem maradt el. Leült elém az ágyra és finoman kezdte szopni a farkam, nem bírtam magammal ezért amennyire csak lehetett (tövig?) toltam a farkam a szájába, ami ellen nem tiltakozott. Kis játszadozás után leheveredtünk az ágyra és tovább csókolóztunk, közben simogattam a melleit a punciját a popsiját, természetesen Ő is rámarkolt a legjobb barátomra és izgatta. Kis idő után a punci simogatás és ujjazás hatására jött az első "b+" aztán követte a többi, ami azt jelezte számomra hogy jó úton járok. Kértem és kaptam egy kis síkosítót hogy a popsiját is tudjam ujjazni, kicsit tágítani, hogy később az átlagnál kicsit vastagabbra nőtt barátom is könnyebben beférjen. Ezt a játékot megszakította Kriszta, hogy most Ő jön és neki is látott. Az ajkai közé vette a farkam és olyan mélytorkos franciában részesített hogy ilyenben már régen volt részem. Oboázás közben azt éreztem hogy kicsit lejjebb a golyókat is izgatja, majd a legnagyobb meglepetésemre a nyelvével kényeztette az anuszomat. Ezt még eddig ilyen spontán és finoman soha senkitől nem kaptam meg. Csodás volt. Kértem hogy adja rá az eső kabátot a barátomra és hadd dugjam a popsijába, mire közölte hogy neki most más tervei vannak, ezzel "nyeregbe pattant" és fergeteges lovaglás vette kezdetét. Lovaglás közben is jöttek az újabb b+, baszki kifejezések és olyan sikeres volt hogy ha jól éreztem és jól számoltam akkor 4x is járt a csúcson. Én személy szerint nagyon szeretem érezni partnerem orgazmusát. Érezni ahogy a vaginája hullámzik a farkam körül, ahogy megremeg az egész teste... Krisztának sajnos a szemét nem láttam miközben a fellegek között járt, de fantasztikus érzés volt ahogyan élvezte a farkam. Miután Ő kiélvezkedte magát most már kértem határozottabban hogy élvezhessem a szűk popsiját. Kérésemnek eleget téve hanyatt feküdt (mert így szereti), én pedig megpróbáltam finoman, fájdalom mentesen behatolni azon a szűk nyíláson...szerintem nem sikerült vissza fogni magam. Pár mozdulat után jól kitágult és simán ki be jártam a farkammal, sőt felváltva dughattam a puncit és a popsit. Szerintem ezt Kriszta a farkam vastagsága miatt nem élvezte, csak megengedte hogy én élvezzem. Miután ezt érzékeltem mondtam neki hogy nem gyötröm tovább és kértem hogy a fantasztikus francia tudásával végezzen ki. Ez oly annyira csodásra sikerült hogy miután a szájába (érzésem szerint amennyire csak lehetett mélyen a torkára) élveztem az utolsó cseppig eltüntette. Annyira frenetikus intenzív orgazmusom volt, amilyenben talán már vagy 15-20 éve nem volt részem.
    Nem tudom mennyi idő telt el a spricceles és a magamhoz térés között, arra eszméltem hogy Kriszta megkérdezte jól vagyok-e. Ennyire jól már régen voltam.
    Ezek után egymás mellé heveredve beszélgettünk. Nagyon jó partner ebben is.
    Mivel volt még időnk így elkezdem finoman izgatni, simogatni, amire a barátom is feléledt és kívánta a kényeztetést. Kriszta ismét a nyeregbe pattant és lovagolni kezdett, igaz most nem olyan hevesen, de azt éreztem hogy megjött az ötödik csúcshódítása is. Ez után megtett mindent, beleadott apait-anyait hogy másodszorra én is meghódítsam a csúcsot, de éreztem hogy az első orgazmusom olyannyira intenzív volt, hogy hiába áll a farkam mint a cövek és minden kényeztetést megkap Kriszta ajkaitól, sőt még kaptam újból egy kis nyelves popsi kényeztetést éreztem hogy már nem fogunk beleférni az időbe, így kértem hogy ne erőltessük. Egymás mellé feküdtünk és még beszélgettünk kicsit. Mivel az idő eljárt felettünk így egy gyors frissítő zuhany után öltözés és remegő lábakkal távoztam, miközben biztosítottuk egymást hogy nagyon jó együttlét volt, jobb mint az első. Mindent figyelembe véve fantasztikus randit töltöttünk együtt. Ritka az ilyen készséges a vendége, partnere kívánságait leső és kielégítő szexpartner. Igazi barátnő érzéssel ajándékozott meg.
  • Elszámolás:

    Krisztánál alapban benne van minden amit vállal és ez az én vágyaimat teljes mértékben kielegitik. Nagyon jól reagált az érinteseimre simogatasaimra, élvezte ahogy simogatom és ezt meg is hálálta, kaptam tőle meglepiben kétszer is popsi kényeztetést a nyelvével. A virágcsokrot érkezesemkor átadtam.
  • Összkép:

    Vendég centrikus, mindenben a kedvem én járt. Másodszor voltam nála, de olyan érzésem van mintha évek óta ismernénk egymást. A szex mellett kiváló beszélgető partner is. Maximálisan kielégitve, elégedetten távoztam.
    Úgy gondolom törzsvendég leszek nála.
Happy Massage