• Berry26

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Robin95 beszámolóját kb. lehetetlen überelni, sok újat nem is fogok hozzátenni, annyira jól megragadta a lényeget.
    Azért leírom én is a tapasztaltakat :)
    Kivételesen gyorsan ment az egyeztetés, rácsörögtem délelőtt, aztán jó másfél óra múlva visszacsörrentett. Felhívtam, fél óra múlva tudott fogadni. (csak zárójelben, már harmadszor voltam nála, azaz tudhatja a számom, az első alkalom előtt hónapokig küzdöttem, mire egyáltalán elértem, de onnan sem volt egyszerű, azaz az időpontegyeztetés Berrynél lehet egyszerű is, de reménytelen is..) Még annyi, hogy érdemes figyelembe venni, hogy Berry bármikor, akár órákkal később is visszacsöröghet - már ha valakinek ez probléma..
  • Megközelítés:

    Üllői út - Mester utca közti kis mellékutca. Parkolás nem egyszerű napközben, jó ha pár száz méteren belül sikerül. BKVval könnyebb lenne, de az nálam nem opció.
  • Helyszín:

    Kis szoba, kicsit kupis, kicsit kicsi, de kit érdekel. Fürdő rendben. Maga a lépcsőház és a környék is rendben. Felső emelet, érdemes liftet igénybe venni, mert az energiát a későbbiekre kell tartogatni.
  • Lány külseje:

    Berry kicsit csapzott, szinte mindig szétszórt, a haja ritkás, de kb. ennyibe tudok belekötni. Formás fenék, hosszú combok, has gyakran kitakarva valami lepelszerűvel, melltartó most le sem került. Azok talán kicsit lógnak, de összességében kívánatos hölgy. Életkora jó kérdés - valahol 30 körül lehet. A legformásabb része a popsija, különösen mikor hátulról zakatol benne az ember.
  • Action:

    Bejutás után egyből szoba, cipőt is ott vettem le. Talán emlékezett rám, hogy voltam már kétszer, talán nem, valamit motyogott.. pl. mi a csillagjegyem? Mikor megmondtam, mintha megvilágosodott volna és kapcsolt, hogy ki vagyok. Vagy nem. Nála nem lehet tudni.
    Mivel Berry többnyire maximálisan szókimondó, ezért én is felveszem ezt a stílust és még csak a kabátomat dobom a székre, mikor megbeszéljük, hogy mindkettőnknek van kedve baszni :)
    Miközben a pulóver - ing kombótól szabadulok meg, már gombolja is gatyám, tolja le a boxert és kérdezi, hogy tiszta faszt hoztam-e. Mondom neki, igaz hogy pár órája fürödtem, de mindenképp akarok most is, ez nem is kérdés. Azért nyom rá egy csókot, talán kicsit be is kapta, aztán elvezetett a fürdőbe. Itt kb. nem is engedte, hogy zuhanyozzak, megfogta a farkam és tolta a mosdó alá. Elővett valami tusfürdő félét és és átmosta. Mikor végzett azért bepattantam a kádba és alaposabban átmostam a teljes környéket.. Szóval ilyen a feeling Berrynél, ha már ott vagy, nem lehet pöcsölni, dugni mentél, hát igyekezz megdugni mielőbb :) - legalábbis Berrytől ilyen kommunikáció, illetve testbeszéd jön.
    Szobába vissza, azonnal térdel és szopni kezd. Ha akarod, ha nem. Nyilván akartam és húztam is rá a fejét. Ezúttal egészen sokat használta a kezét, illetve a kényszerfrancia sem ment annyira, de ő sem lehet mindig tökéletes. Vagyis talán most fáradt volt, elég hamar kérte hogy dugjunk inkább.. Ez nála abból áll, hogy hátra dobja magát, egy jó diónyi testápolót szétken magán, azaz aki szeretné Berryt nyelvvel izgatni, annak sietnie kell.. mondjuk Berry szerintem ezt nem igényli.
    Közben jeleztem neki - egyáltalán nem diszkréten - hogy bizony én megdugnám a seggét is. Jó, de az plusz mondta - semmi probléma - azaz ezt elég gyorsan megbeszéltük.
    Segített felgumizni, majd javasoltam a kutyusos támadást.. néhány perc kemény iram után átkértem magam a másik nyílásba.. kis óvatoskodás után fél percen belül itt is szépen lehet gyorsítani. Ahogy tapasztaltam Berry mindkettőt egyformán élvezi - puncit is popsit is.
    Érdekességképpen jegyzem csak meg, hogy ezúttal nem ment pornó a laptopon - korábban igen - mondjuk nálam ez semmit sem voln le a szolgáltatás minőségéből :)
    Kértem még a popsit szemből is, így is rendesen lehetett neki adni. Jó 12-15 perc aktív popsi után már kérte, hogy menjek el. Mindezt nem rosszallóan mondom, talán kicsit fáradt volt.
    Ahogy mondta, elég sokat bulizik, szerintem erősen meghúzza az éjszakákat.
    Végül megkegyelmeztem neki, de kértem a franciás befejezést, a szokásos szájba élvezéssel. Piros pont, hogy miután kivettem a farkam semmilyen kellemetlen folt nem volt, azaz Berry ügyesen bemosakszik a vendég előtt (a második popsis élményem volt vele és egyszer sem volt probléma).. Hátamra feküdtem az ágyon, Berry négykézláb érkezett a lábaim közé és mohó, gyors mozdulatokkal igyekezett kivégezni, egészen komoly mélytorkozással. Közben többször dícsérte a kemény farkam - ez jól esett :)
    Kicsi TP-t éreztem, jeleztem is neki, hogy ne haragudjon, de erősen egylövetű vagyok, azaz szeretném kicsit elnyújtani az élvezeteket. Végül jött a lavina, előtte a hasamra tette egy papírtörlőt. Komoly adag érkezett a szájába, nagy részét a papírra kiköpte, de utána szopott még tovább-- dícséretes..
    Végül kapok törölközőt, fürdőbe el, rendezem az extrát, puszi és már kint is vagyok. Ajtótól ajtóig nem volt 45 perc - de ezt nem problémaként írom, Berrynél így megy. Nála annyira tömény amúgy az a 45 perc, annyi minden belefér, ami máshol egy órában sem.
  • Elszámolás:

    Telefonon nem is beszéltünk róla, mert pár héttel korábban voltam. Ott a végén jelezte hogy volt egy kis áremelkedés. De még így is hatósági áras.
    Popsival 22 szál rózsa.
  • Összkép:

    Összbenyomásom nekem jó - mert tudom mire készüljek. Berryt nem feltétlen ajánlom mindenkinek. Barátnő feeling nincs. Kiszámíthatatlanság van. Gátlástalan sex szintén. Munkából ellógva ebédidőben egy gyors feszültségoldásra Berry tökéletes. Nincsenek felesleges körök, ismerkedési percek, tömény sex van, azonnal. Ez valakinek vagy bejön, vagy nem. Nekem bejön, így jó eséllyel fogok menni még. (már ha sikerül bejutni, mert ez azért eléggé szűk keresztmetszet)
Happy Massage